Alla dagar som har gått

publicerat i Allmänt;
Tudello!

Tänkte bara hoppa in lite snabbt och säga hej. Julen har varit och det var nog den bästa julen på riktigt länge. Julafton var kanon, var med familjen släkten (farmor) på dagen, sen till familje kompisar och sen med K på kvällen.
Igår ute och drack, hade skitkul. Folk var helt galna dock minus för alla 91:or som sprang omkring överallt.

Så idag är jag äckligt bakis med lyckades ta mig upp på stan och träffa Erika. Köpte undertbara satin lakan, luftiga och härliga och en t-shirt på Gina tricot. Ingen av oss var särskilt taggade över att gå på stan länge så jag kasta in handduken ganska snabbt.

Mamma laga underbar kalkon idag, ruskigt gott. Kristian köpte också ett Wii idag, yeeahj! Så ska snart hem till han och spela haha.

Kram // Anna

Dan före doppardagen

publicerat i Allmänt;

Dan för doppardagen, heter det så? I alla fall idag är det dagen före julafton. Haft en riktigt bra dag, alla dagar har varit så otroligt mysiga när jag har varit hemma.

Idag så åkte vi och handla all julmat, sen lagade jag pepparkaksmuffins med frosting. Gav några till Kristians föräldrar och har några hemma, de blev supergoda. Sen kom äntligen älskling hem. Så underbart skönt att han äntligen är hemma. Så åkte till han några timmar, sen julskinka med familjen, sagan om ringen och nu sitter jag här. Min dag i korthet helt enkelt.

Måste bli bättre på att ta bilder föresten, lite roligare att läsa då samt att jag älskar att ta bilder men inte riktigt vågat. Ska bli bättre haha.

Idag fyller Alle år, grattis sötnos <3. Hoppas du fick bästa födelsedagen :).

Kram // Anna

Sova

publicerat i Allmänt;

Var förut och bakade tillsammans med Alle och Erika, eller Alle rättare sagt och erika tittade på. Bakade lussekatter och pepparkaks muffins med frosting. Jag gjorde muffinsarna, de blev grymma.

Är så trött just nu så vet inte vart jag ska ta vägen, kan knappt skriva. Imorgon K äntligen saknar han så sjukt mycket, ont i magen så mycket saknar jag han. Nu ska jag somna till en rolig film, sov gott alla <3.

Kram // Anna

Mat

publicerat i Allmänt;
Lagade precis mat till mig och brorsan, vårrullar, ris och broccoli stog på menyn. Helt okej blev det, ska försöka leva mer hälsosamt. Har börjat gjort sittups på morgonen och kvällen haha, får se hur lång tid det tar innan jag slutar.

Ska iväg och köpa batterier på ica med bror nu och sen lite städningen och efter det iväg till killarna på bakning, wiiee!

Avatar

publicerat i Allmänt;

Var på bio med mamma förut, kom precis hem, såg Avatar. Finns inte ord hur bra den filmen är. Det finns en orsak till att den har dragit in 1,7 miljarder på första helgen. Den är underbar, kan inte beskriva filmen. Äntligen en film med fantasi och kärlek med ändå inte gulli gull utan action.
Kommer ni ihåg när man var sju år? Satt och fantiserar ihop en alldeles egen värld där man satt och rita streck på ett papper, så var det, som man äntligen hittade hem i den världen.

Haha jag verkar kanske lite knäpp men den var grym. Välkommen till delad första plats på film listan hos mig Avatar. Fem av fem toasters^^.

Stan

publicerat i Allmänt;

Har lite brådis men tänkte slänga in ett inlägg såhär på "morgonen". Ska snart möta upp Alina på stan, måste köpa något till naglarna. De börjar bli katastrof, skiva sig och håller på. Aldrig haft det problemet förut så lite lagom skoj sådär haha.

Hörs senare!

Kram // Anna

Vicky Cristina Barcelona

publicerat i Allmänt;
Ska krypa ner i sängen med lite dipp, morötter och en av mina favorit filmer, Vicky Cristina Barcelona. Haft en riktigt mysig och fin dag.

Kollade på film med familjen på morgonen, klädde julgranen och slog in några julklappar till. Sen mötte jag upp Erika och vi käkade lite sushi innan vi begav oss till killarna. Så tillslut hamnade vi i soffan hos Alle, Erik och Erik tillsammans med Alina. Hann övningsköra hem också, haha hunnit med rktigt mycket idag.

Känns som det är bara bra och mysiga saker som händer just nu, vilket är skönt. Ända som saknas är min K så skulle livet vara fullbordat.

Nej nu ska jag krypa ner och se på filmen, ha en trevlig kväll! Natti natti.

Kram // Anna

Gårdagens underliga

publicerat i Allmänt;
Igår när vi åkte hem efter ha lämnat av farmor så åkte vi genom skogen på grusvägen, en genväg så det går fortare hem. När vi var ungefär mitt i så såg jag ett par ögon lysas upp av billjusen, på vänster sida av skogen. Jag tror bergis på att det var en varg men eftersom vi hade snackat om vargar innan med släkten så var det ingen i bilen som trodde på mig, och ingen annan av fyra personer såg den utom mig.

Nu har helat familjen retat mig hela dagen för det, eftersom ingen annan såg den plus att jag tror på väldigt många andra saker haha. Lite svårt att urskilja men ögonen satt så högt upp ( förstår ni vad jag menar då?), som det var en stor hund alltså en varg.


Kram // Anna

Iskalla Lördag

publicerat i Allmänt;
Tudellooo!

Nu är jag på banan igen, en god natts sömn och lite umgänge med familjen var det som behövdes. Idag ska det handlas ännu mer julklappar. Vi har julklappsbyte tillsammans med två andra familjer på julaftonskvällen och jag har kommit på bästa presenten!

Vi hörs senare!

Kram // Anna

Dålig bloggning

publicerat i Allmänt;

Dålig med bloggning idag, jag vet. Men kommer inte på något vettigt att skriva om. Var på min mormors begravning idag så är inte på topphumör, även fast resten av dagen har varit riktigt rolig och fin. Känns inte som en dag att blogga helt enkelt.

Kram // Anna

Julklappar

publicerat i Allmänt;

Idag blir det julklapps inköp och vara med kompisar. Det här med julklappar är så sjukt svårt, speciellt till pappa. Har åtta styckna som jag ska köpa julklappar till, på en väldigt tajt budget så önska mig lycka till! :D.


Kram // Anna

Hemma! :D

publicerat i Allmänt;
Hemma i Sverige!

Shit vad kallt det är här i Örebro också, Ålesund var rena kanarieöarna i jämfört med det här. Kom hem vid sex tiden och har umgåtts med familjen sedan dess och tagit ett bad. Gjorde hårinpackning, läste en bok (som mitt i boken fick sämsta vändningen, så den läses inte mer) och hade det bra.

Fick mina presenter förut, så himla fina. Av mamma och pappa fick jag pengar samt en otroligt vacker skinnväska från NYPD. Äkta skin luktar otroligt gott så går och sniffar på den hela tiden. Av Adam fick jag ett presenkit med shower gel samt body lotion. Har redan använt en och den var suverän.

Nu ska jag gå och lägga mig, Erika väck mig inte för tidigt, tolv blir bra ;P.

Kram // Anna

Hemresa

publicerat i Allmänt;
Jepp, ryktet stämmer. Nu har jag bokat biljett hem! Kommer hem imorgon vid sex tiden på kvällen. Då har jag rest i nästan tolv timmar pga alla väntetider överallt. Känns bra att komma hem och träffa alla kompisar och min underbara familj igen.

Hört att det är snöoväder i Sverige, vad härligt :D. Pulka åkning here I come!

Vaken innan tolv, vilken merit

publicerat i Allmänt;
I´m awakeee!

Otroligt att jag har gått upp automatiskt innan klockan tolv. Eller okej, ska inte ljuga. Grannen väckte mig med sin dåliga sångröst. Intressanta är att han alltid slutar när han vet att jag är vaken haha.

Idag är planerna att boka biljett hem, tvätta och åka ut till Moa köpcentrum. Vet inte vilken dag jag åker hem, vilket är frustrerande. Skulle vilja åka hem imorgon men då kan inte Kristian skjutsa mig till flygplatsen och vet inte hur bussarna går ut dit. Well well får se hur det blir, hem ska jag i alla fall någon av dagarna haha.

Ha en trevlig dag alla!

Kram// Anna

Uttråkad

publicerat i Allmänt;
Jag är så himla uttråkad. Kollade ut för en timme sen, molnigt och regn. Kul. Sen blev det helt plöstligt mörkt, vad hände egentligen? Ska ta och gå ner till affären men hur kul är det i spöregn och mörker? Det är långt också. Haha vad jag klagar.

Har i alla fall kommit på vad mamma ska få som julklapp. Jag börjar komma igång med vad jag ska ge folk vilket är kul. Annars brukar det alltid bli panik sista dagarna innan julafton.

Längtar föresten till vecka 8 då hela familjen och K åka till Teneriffa, ååh vad härligt det ska bli. Behöver sol och värme, vilket är konstigt för jag hatar värme och sol annars. Well well sån är vintern, nu ska jag gå till affären och göra något vettigt.

Biljetter hem

publicerat i Allmänt;
Sitter och kollar flyg och buss resor hem. Som det ser ut nu kommer jag nog åka hem den 16:e alltså på onsdag. Fast måste höra på K först hur han jobbar osv. Vill ju gärna att han säger hej då till mig på flygplatsen<3.

Annars har det inte hänt så mycket här borta utom att jag måste ha dom sämsta sov tiderna i världshistorien. Min inre klocka väcker mig alltid halv ett. Då har jag oftast sovit 12 1/2 timme, helt sjukt. Ingen normal människa kan sova så mycket och ändå känna sig trött, jag får väll klassas som onormal då haha.

Funderar lite på julklappar samtidigt som allt annat. Känner att det börjar bli dags att komma på vad alla ska få. Enda jag har hyfsat klar är nog K:s present och kanske Erikas. Svåraste att köpa till måste ändå vara pappa, han önskar aldrig sig något och han behöver ingenting. Några förslag?

Nu känns det som jag har babblat på om allt och inget så slutar nu och återkommer senare :).

Kram // Anna 

Pepparkakor utan julmust är ett no no

publicerat i Allmänt;

Precis insett att jag inte käka pepparkakor utan julmust. Gjorde misstaget nu och är så himla sugen på julmust. Norge har inte julmust överhuvudtaget buhuu.

Städade rummet på en halvtimme förut, riktigt effektivt. Pluggat lite teori och sätt på en tvätt har jag också gjort. Grym jag känner mig som verkligen gjort allt som jag ska.

Kram // Anna

Söndag är den stora städdagen

publicerat i Allmänt;
Idag är det söndag, vilket innebär städdag!
Det behövs verkligen städas just nu, det är kaos och man hittar ingenting. Ska tvätta också när jag ändå är på gång.. och plugga. Yes, då var den dagen planerad och klar haha.

På tal om ingenting så köpte jag min första julklapp igår! Fast vet inte riktigt om det ska bli julklapp än. Presenten är till min bror och eftersom jag var total pank när han fyllde år så får han den nu istället. Fortfarande lite ångest över att han inte fick någon present på hans födelsedag. Hoppas han gillar den i alla fall.

Nu har jag nog surrat klart här haha. Dags att göra iordning sig och börja städa.


Kram // Anna

Sko cravings

publicerat i Allmänt;
Här är mitt nya sko- craving. VILL HA!
Dragkedjan gör att man kan ta av det som är överst så får man ankelboots istället, mycket klyftig. 
Whyred; 4795;-

Idag fyller jag 19! :D

publicerat i Allmänt;
Idag fyller jag 19! Wiiieee
Ganska meningslöst ålder har jag och Erika diskuterat fram (precis som 17) men älskar att fylla år. Fler än jag trodde har grattat mig vilket är jätte härligt. Familjen ringde och sjöng ja må hon leva i telefonen, underbart <3.

Fick ett underbart guldhalsband med ett litet hjärta av K. Så himla fint, älskar det. Tack älskling <3.

Presenterna av familjen får jag när jag kommer hem så det blir som en andra födelsedag, och vad är bättre än en födelsedag? Jo två! haha.

K är och jobbar så jag gör sånt som jag älskar och han hatar, det är ju ändå min födelsedag hihi. Ska spela sims, kolla på twilight och ikväll ska vi käka tacos (tacos älskar han i och för sig).

Ha en trevlig dag allesammans! :)

Kram// Anna

Middag

publicerat i Allmänt;
Dagen har varit seg, riktigt seg. Tror det är vädret som gör det. Har inte sett Sol på evigheter känns det som. I alla fall, nu ska Kristian ta med mig på födelsedagsmiddag! :). Fyller inte år förens imorgon men eftersom han jobbar så tar vi det nu.
Hörs senare!

Kram // Anna

14.07

publicerat i Allmänt;

Ställde klockan på nio och tänkte, nu ska det bli ordning på mig. Ska gå på promenad på mornarna och inte vakna så himla sent.

Så vaknade jag nu....

Alina..

publicerat i Allmänt;
Kommer antagligen sova imorgon när du ska göra ditt nationella i matte så skriver ett litet inlägg nu. Du kommer äga det ;). Lycka till!
Bilden är tagen för tre år sedan på min födelsedag.

Nobelmiddagen .

publicerat i Allmänt;
Nobelmiddagen hölls idag (som alla andra år), och de flesta kollar på det för att se klänningarna. Men är det bara jag som tycker klänningarna är tråkiga? det är en blomma hit och dit sen inget mer. Ingen wow! faktor överhuvudtaget på en del. I kunga familjen var Madeleine vackrast enligt min mening, vacker klänning som det hände lite i. Äsch, kanske inte ska uttala mig så mycket men där har ni min åsikt.

Kram // Anna

Torsdag 10/12

publicerat i Allmänt;
Har inte så mycket vettigt att säga idag, kanske kommer senare om jag hittar på något. Suttit och spelat sims sedan jag vaknade (favoritspel över allt, till och med halo) och så tog jag precis en dusch. K jobbar idag och det verkar alla andra i lägenheten göra, förvånansvärt tomt.

Var väl det jag hade att säga just nu, inte mycket som sagt haha. Ska göra mig lite lunch och sen fortsätta med mitt marathon spelande. Hörs senare!

Kram // Anna

Moa Köpcentrum

publicerat i Allmänt;

Tillbaka från Moa köpcentrum! Kommer aldrig förstå mig på det köpcentrumet. Varför dela in ett köpcentrum i tre delar som man får gå emellan? I alla fall, K stor shoppade idag! Ett fyrpack strumpor! Jag däremot små shoppade bara lite. Så som en klänning, hårsnoddar, eyeliner, spännen och ett anteckningsblock. Haha, insåg ni skämtet där?

Istället för fika blev det lunch, kändes lite mer rätt eftersom klockan var runt tre när vi kom dit. Åt orientalisk/kina mat som var super gott. Här är lite bilder! :).


Blev kina mat, orientalisk tapas. Var ett hopplock av olika kinesiska maträtter.


Hittade min julklänning inne på Gina tricot. Svart sammetsklänning med öppen rygg som knyts med en rosett. Ser inte mycket ut för världen men är jättefin på:).

Kram // Anna

Onsdag 9/12

publicerat i Allmänt;

Goodmorgon!
Idag ska vi till moa köpcentrum och bara kolla runt. Ska shoppa lite små saker så som hårsnoddar, spännen mm. Har tydligen namnsdag idag så K ska bjuda mig på namnsdags fika. Mycket gulligt :).

Hörs senare!

Kram // Anna

Det blev bra tillslut

publicerat i Allmänt;
Dagen blev bättre, trots allt. Alla har dåliga dagar men shit denna var riktigt jobbig. Hade inte ens något att vara ledsen eller deppig för. Så helt onödigt egentligen men men. K kom hem vid sju, bara att se han gjorde mig gladare och alldeles varm.

Köpte mina ostbågar också, gick till affären helt själv, yeah go me haha. Lagade lite mat (pasta med pesto) och käkade massvis med godis innan vi började med Entourage marathon. Grym serie, lite "killig" ibland men underhållande.

Nu ser jag en finne på hakan så måste genast fixa så den inte blir större. Hoppas alla sover gott eller när ni ska sova :).

Natti natti!

Det blir bara bättre och bättre

publicerat i Allmänt;
Dagen blir bara sämre och sämre. En kille som bor här var tvungen att diska samtidigt som jag stog i duschen, vet ni vad som händer med vattnet då? jo det slutar i duschen! jag hann tvätta håret sen diska han i tio minuter. Skoj! sen när jag går ut i handduk för att ta mig tillbaka i rummet ( en meter brevid toaletten) står han där och as glor. Idiot.

När jag får (förhoppningsvis) ett jobb ska vi leta efter en egen lägenhet, jag och K. det behöver bara vara en etta så är jag nöjd, Bara man har egen toa och dusch. Vilken lyx att ha det. Nu ska jag fortsätta mitt sims marathon spelande, laga lite nudlar och sen gå och köpa ostbågar. Om jag orkar gå till affären.

Jag ska hålla er uppdaterade haha.

Kram // Anna

Skulle inte ha sagt...

publicerat i Allmänt;
Att jag var frisk. Suck. Fortfarande sjuk. När jag ska käka frukost, muntra upp mig själv med favorit yoghurt, jo då har K tagit den till jobbet. Idag är inte min dag.

Idag

publicerat i Allmänt;
Tudelloo!

Idag mår jag mycket bättre (fast lite hängig och snorig men men) och är mitt vanliga spralliga jag. Redan hunnit med mycket idag, eller faktiskt allt jag ska ha hunnit med har gjorts. Har sökt jobb på alla ställen som söker anställda, fixat en spegel, tvättat, städat hela rummet och tvättat en gång till. Har hunnit allt utom att blogga haha. Om fem dagar fyller jag år, på lördag yeeahj. Som det ser ut nu kommer antagligen K jobba så kommer vara ensam:(. Om han jobbar tänkte jag unna mig en lite shopping dag på tu man hand, så det inte blir hel deppigt haha.

Idag skulle min underbara mormor fyllt år. Älskade mormor, saknar dig <3.

Kram // Anna

Trevliga söndag

publicerat i Allmänt;
Idag är det trevliga söndag. Söndagar brukar oftast vara mysiga och gosiga, man tar en promenad umgås med familjen/pojkvännen, äter lite och kollar på film. Den här dagen som ska vara mysig har jag lyckats blivit sjuk på, suck. Vaknade varm och ont i magen, nu en halvtimme senare sitter jag och snorar och fryser. Denna vecka kommer jag antagligen ligga i sängen utom timmarna jag söker jobb på. Känns ju som en lovande vecka..

I alla fall, nu ska jag sluta klaga. Idag är det inte planerat så mycket utom kurera mig och tvätta. Imorgon är det tänkt att söka mer jobb om inte K jobbar (kommer inte in till stan då) annars får det bli på tisdag. Hoppas alla får en trevlig söndag :)


Kram // Anna

Sonia Rykiel pour H&M

publicerat i Allmänt;
H&M släpper på lördag sitt samarbete med Sonia Rykiel i utvalda H&M butiker runt om i världen. Det som skiljer sig från andra samarbeten är att de också släpps i hennes butiker. Älskar att det är normala priser på underkläderna (och på kläderna förhoppningsviss, som kommer nästa år). Inte som Jimmy Choo där ett par byxor kostade 1200:-.

Såg att samarbetet släpps här i Ålesund i en butik, är väldigt glad för det. För tror inte ens det släpps i Örebro men kan ha fel. Problemet är ju att Norge är väldigt mycket dyrare än Sverige men ska försöka köpa med mig något (om det finns kvar när jag kommer dit) i alla fall. Skulle gärna vilja ha en av hennes klassiska randiga tröjor fast då får jag vänta till nästa år.

Bild, google.com


Kram // Anna

Middagen

publicerat i Allmänt;
Maten var underbar och nu ligger jag helt proppmätt och uppsvullen i sängen. K sitter och spelar call of duty med Fredrik och jag tänkte se lite på satc (sex and the city) och ta det väldigt lugnt. Tända lite ljus och mysa lite.

Restaurangen var väldigt mysig, man fick fylla i själv precis hur man ville ha det. Vad för kött, hur stekt det skulle vara, vad man skulle ha till osv. Tog en underbar pepparbiff 200 gram, pommefrites och bearnaisesås. Pepparbiffen var kanon, nästan smälte i munnen. Besvikelsen dock var att bearnaisesåsen inte alls var som i Sverige. Den var mer creme fraiche aktig och konstig, men det var kanon gott ändå. Underbar måltid med min älskling <3.

Kram // Anna

Sambo dag

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit en riktig sambo dag. Det är väldigt mysigt att vara sambo egentligen, utom att det blir stökigt på två sekunder. Det som var skinande rent igår är lika stökigt som vanligt idag.

I alla fall, har legat och sett på pocahontas och fått fotmassage, käkat lite godis och choklad. K har spelat FM ( Fotboll manager) och käkat godis och choklad, samt gett fotmassage då haha. Nu käkar vi lite pasta med sås (och soltorkade tomater för min del). Försöker att inte äta så mycket just nu, för Kristian ska bjuda ut mig på middag sen <3.

Han känner mig väldigt bra när han ville bjuda ut mig på steakhouse istället för någon resturang med mini portioner. Det är så bortslösat med pengar att äta små mini portioner som man inte blir mätt på när man kan få en stor biff och bli proppmätt. Så himla fint av han egentligen att bjuda ut mig på middag, tack älskling <3.

Nu ska vi se lite på film och sen börja göra iordning oss:). Ha en trevlig kväll allihop! :)

Kram // Anna

Städat och klart!

publicerat i Allmänt;
Tadaa! Jag har städat precis hela rummet, det blev faktiskt riktigt bra med dom små resurserna som finns. Alltså ärligt, det finns inte ens en fungerande dammsugare, så att det är snyggt på rummet är fantastiskt. Har börjat störa mig lite på grannarna, en diskar aldrig samt pratar svinhögt i mobilen konstant. Kan höra in till oss och han bor på andra sidan lägenheten. Tycker synd om Fredrik som har rummet brevid han.

I alla fall, nu ska jag inte tänka mer på det utan bädda ner mig i sängen och läsa klart några tidningar samt kolla lite på sex and the city.

Här har ni en vacker bild tagen i Berlin, Var ute på promenad med mamma på kvällen och kollade runt. Var riktigt vackert.

Isiga vägar och havet..

publicerat i Allmänt;

Efter att ha gått fram och tillbaka till affären på isiga vägar kan man inte göra något annat än att längta tillbaka till sommaren och havet, eller hur?

Onsdag 2/12

publicerat i Allmänt;
Hahaha, kollade precis på ullared på webben. Det är mitt favorit program all time. För roliga personer, de kan verkligen bjuda på sig själva.

I alla fall, annars har det inte hänt så mycket här borta. K jobbar och jag kollar min mejl varannan minut för att se om det har trillat in någon arbetsintervju. Ska försöka ta mig till affären, fast vet inte riktigt vart den är så får väl se hur det går. Undra egentligen om dom tar svenska kort här? det måste de väl göra? För det funkade i London så måste ju funka här i Norge.

Sökte lite jobb igår som sagt, det gick hyfsat bra hoppas jag. Sökte i två leksaks affärer, klädaffär, seven eleven plus något mer som jag inte kommer ihåg. Jo just det, en sko affär. Känns väl helt okej, så längen jag får ett jobb är jag nöjd.

Dagen planer är att verkligen storstäda på rummet och köket (som var våran uppgift denna vecka) samt handla mat. Kolla lite på norska arbetsförmedlingen också.

Ha en trevlig dag! :)

Kram // Anna

Dagens planer

publicerat i Allmänt;
Good morgon!

Väldigt fantastiskt hur tidigt jag är uppe haha;). Vädret är fortfarande fint här, snö ligger på marken fast det ser riktigt halt ut.


Idag är planerna att söka jobb! ska springa ner till hyresvärden snart och be att få skriva ut mina CV:n. CV:n blev väldigt bra föresten, eller awesome! som Alle skulle säga, de är väldigt affärsinriktade vilket är kanon.


K är just nu på jobbet och eftersom han är min personliga chaufför så har jag fått lotten att städa rummet. Det ser redan ut som ett litet helvete så det blir inte skoj att städa. Om jag får jobb här har vi tänkt försöka hitta en lägenhet som han och jag kan hyra. Känns lite mer privat samt att då förhoppningsvis slipper man vakna på mornarna av country musik som våran granne sjunger med i.


Nu ska jag kolla om senaste Ullared har kommit upp på webben och sen är det städning och små fix. Håll tummarna om jobb!


Kram // Anna