Powerwalk

publicerat i Allmänt;

Okej, nu har det varit ett bra tag sedan jag har bloggat. Beror på att jag har jobbat hela tiden men nu så! nu har jag semester i nästan två veckor!

Var ute och powerwalka idag, måste få upp konditionen lite grand, har ingen just nu. Började med en liten runda och så ska jag ta längre och längre men måste börja smått annars tappar man lusten direkt. Anyway så tog jag några bilder, älskar utsikten här.

Nu ska jag göra hemmagjord fiskgratäng på eget recept (som jag kommer på undertiden), får hoppas det blir ätbart...

Dollar green

publicerat i Allmänt;

Här är mitt nya nagellack från hm! Nu när jag kollar på bilder så ser det exakt ut som Chanels. Hittade det vid Hello Kittys vårnyheter och heter dollar green och kostade 29;50 om jag inte minns fel, billigt och äckligt snyggt.

Så här ser chanels nagellack ut på...

...och såhär ser Hm:s ut på

Vår i luften

publicerat i Allmänt;

Sitter och glor och har det lite allmänt skönt, solen lyser och det luktar vår i luften. Underbart. Snackar på msn med Erika och Alina gör jag också för den delen. Idag är det en sån dag där jag egentligen behöver göra någonting utan bara vila upp mig. Ska visa er mitt gröna nagellack jag köpte igår senare, det är nästan samma färg som Chanels och var 200:- billigare, kan det bli bättre?


Min bror

publicerat i Allmänt;

Måste slänga in en söt bild på min bror, tog den när jag var hemma för två veckor sen. Så söt!

Burberry

publicerat i Allmänt;

Idag var jag och Kristian på stan, ville kolla lite second hand för att se om de fanns något bra. Tyvärr inte, det var sviiiin dyrt. Hittade dock ett par skor som jag tror min brorsa skulle älska. Inte second hand dock utan sprillans nya haha. Skulle vara riktigt snygga på han, fast skulle tro dem är väldigt väldigt dyra. Burberry kommer de ifrån som ni ser på mönstret.

Kilklackar

publicerat i Allmänt;
Kilklackar är väldigt stort i vår och sommar, det har väl ingen missat? Jag har lite svårt för kilklack, tycker det ser så klumpigt ut men ska i alla fall köpa ett par billiga och om jag älskar det får jag väl köpa på mig flera haha!
De första är från nelly och kostar 399:- och de andra paret är från HM och 199:-. De svarta paret har Alina och de är skitsnygga på henne!

Lavendel och måste ha nagellack

publicerat i Allmänt;


Nu tänkte jag egentligen visa mina fina lila naglar som jag målade på så fint idag. Tyvärr hatar min mobil mig och vägrar ladda eller göra någonting som är vettigt så ni får en bild på Chanels gröna och hypade nagellack. Vill ha vill ha vill ha, kommer ut om några månader eller så så kör med lavendel lila tills dess!

Söndag

publicerat i Allmänt;
Hejsan!

Inte mycket bloggande för min del och kommer nog bli så hela denna vecka. Jobbar natt och när denna vecka tar slut har jag jobbat 10 dagar i rad. Så därav dålig bloggning. Vi kanske har hittat en lägenhete här, wiie! Hoppas att vi får den och de går med på våra vilkor. Den är super fräsch så håll tummarna! Nu ska jag ta och sova lite tills natt passet, hoppas alla har det bra :).

Hemma är alltid bäst <3

publicerat i Allmänt;
Godkväll käre blogg.

Ledsen för den mest kassaste uppdateringen på år och dar men ibland har man för skoj för att blogga. Var hemma ihelgen, träffade alla som betyder mest <3. Var med familjen, med Kajsa, Alina och Erika plus deras pöjkar + Ace. Shoppat som en galning, så mycket så jag fick lämna hälften av alla grejer hemma. Ätit på restaurang, ätit sushi, kebabpizza och underbart god hemlagad mat.

Fick smärre chock när jag kom till Sverige och såg två meter snö, tänkte på de stackars nissarna som tomten måste skotta fram (satt fem timmar på bus, smått uttråkad + livlig fantasi gör susen). Varit hos K: s föräldrar och ätit fjäderlätta pannkakor med lingonsylt och bacon. Drömt om grönt nagellack som tydligen kommer till sommaren (vill ha nu nu NU!). Lekt taxi och skjutsat allt och alla överallt inklusive min pappa till jobbet halv åtta på morgonen. Längtat till Kristians kramar och pussar. Hämtat ut mitt körkort och gråtit när jag sa hej då till familjen.

Det har varit mina dagar! Varit riktigt bra dagar och Älskar min familj och vänner som gör livet underbart<3.