Snöig måndag

publicerat i Allmänt;
Idag var jag/vi (min personliga chaufför K ) ute och skulle fixa skattekort, kolla vinter is skrapa till bilen och såna små grejer. Käkade lunch på mc donalds. Allt är så fruktansvärt dyrt här, ett big mac mål kostar 80 norska. Så vi käkade cheesburgare och begav oss hemåt igen. Visst känns det som jag bara käkar massor med mat hela tiden? tror nästan jag gör det :S.

Fick inget skattekort föresten, tydligen måste man ha jobb först, kul. Det är snö storm föresten, eller var rättare sagt. Det snöade hela tiden så när vi var på stan såg vi ut som två vandrande snögubbar. Mamsen ringde idag också, det var skönt att höra hennes röst igen.


Nu sitter jag i sängen, just smält i mig en vaniljmunk grejs ( ännu mer ätande haha) och ska läsa lite i Cosmopolitan och fixa lite på mitt Cv. Våran snälla hyresvärd låter mig skriva ut dom på hans skrivare vilket uppskattas.


Kram // Anna

Promenad

publicerat i Allmänt;
Har inte haft internet på hela dagen, man blir lite smått knäpp haha. Precis varit ute på en långpromenad med pojkvännen annars har det inte hänt så mycket. Har sovit så gott som hela dagen, kändes behövligt (för jag har ju gjort såå mycket haha). Imorgon ska vi in till stan och fixa skattekort samt söka lite jobb. Är jätte sugen på att söka jobb på BR leksaker, hur fantastiskt vore inte det?

Ååh, skulle importera bilderna som jag tog från promenaden, det visade sig vara 406 bilder från hela sommaren. Så fina minnen, från studenten, balen, London, Berlin, Spanien mm. Reste mycket denna sommar vilket jag aldrig gjort förut och älskade det. Bäst var Berlin med familjen skulle jag tro, fick finaste hatten av mamma som jag älskar.


Nu är det snö här utanför, jag är 70 mil ifrån mina vänner och familj och sommaren har aldrig känts så långt borta, men vet ni vad? Jag trivts faktiskt väldigt bra här. Min familj och mina vänner kommer alltid vara där för mig och jag har blivit sambo med killen jag älskar. Livet är faktiskt väldigt bra <3.


Fin utsikt.
Kristian på promenaden.

Lördag kväll

publicerat i Allmänt;
Inte mycket har hänt idag som ni förstår, därav den dåliga bloggningen. K, jag och Fredrik var på Moa köpcentrum förut och kollade spegel och handlade på Kiwi. Kollat på män som hatar kvinnor och lagat mat såhär på kvällen. Spelat x box med Fredrik har jag gjort också. Nu har jag så äckligt ont i huvudet så måste gå och lägga mig snarast.
Så fort jag känner mig lite sjuk eller ont i huvudet blir jag så himla mamma sjuk, saknar henne jätte mycket.


Sov så gott allihopa eller ha trevligt festande! ;)


Kram // Anna

Lördag

publicerat i Allmänt;
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg såhär på eftermiddagen. Vaknade väldigt sen idag, runt två. Så vi har lagat mat och sett lite på entourage och nu ska vi till ett stort köpcentrum.
Kram // Anna

Fredags kväll

publicerat i Allmänt;
Klockan är runt elva, vi har fixat ordning alla våra saker och lagat mat. Tänt ljus och har det mysigt, K spelar football manager och jag växlar mellan att läsa Cosmopolitan och spela Plants vs. Zombies. Käkat en jäkla massor med godis har vi gjort också haha. Mysig fredagskväll såhär i Ålesund. Nu kommer jag snart somna känns det som, huvudet är helt mossigt. Hoppas alla har/haft en trevlig fredagskväll:).

Kram // Anna

Prylar

publicerat i Allmänt;
Vet ni vad? jag har för mycket prylar med mig, kommer aldrig få det att funka. Skit också.

Wiiee jag har internet!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag i Norge! Resan gick bra, vi kom hit klockan fyra imorse, så vi bäddade bara sängen och sov. Nu är K på jobbet som han började klockan sex, stackarn fick bara två timmars sömn:(. Jag sitter på rummet och undrar hur jag ska fixa till lite, vad som ska vara vart. Får väl se hur det blir, rummet var i alla fall hel trist haha.

Annars har det inte hänt så mycket, det verkar bara vara jag och en person till och han städar hela huset just nu. Just det, det är svinkallt på rummet. Så fort man vänder sig i sängen får man en chock för lakana är så kalla. Gick till hyresvärden och bad om nyckel samt inloggnings uppgifter till internet. Gick kanoners, fattade nästan allt han sa.


Dags att se på film och packa upp lite grann. Ha en trevlig dag allihopa:)


Kram // Anna

Den stora resdagen

publicerat i Allmänt;
Okej, det är inte nådigt hur långt tid det tar att packa. Nu har jag packat klart kläder i alla fall och det är resdagen haha. Hur mycket kläder och grejer har man inte egentligen? Nu packade jag ner det jag använder mest och vet ni vad? Det var inte ens en tredjedel av min garderob, skoj det kommer bli när man flyttar på riktigt haha.

Igår kom våran granne in till oss, hon lämnade över den sötaste tavlan jag har sett. Det var en tavla med tre bilder i. Två på hennes barn som är mina barnvakts barn och en på deras hund Harry, åh den är så himla fin. Älskar den, bilderna är tagna så allas personlighet speglas i dem. Står just nu på mitt skrivbord, ska hitta en fin plats att sätta upp den på. Tack <3.


Idag är annars den stora resdagen och jag börjar bli nervös. Helt nya miljöer och utan min familj och vänner som ger mig stöd och är underbara. Tur att jag åker med K annars skulle jag haft panik haha. Nu är det dags att käka frukost och packa ännu mer, ska hinna med lunch med mamma, uppkörning och säga hej då till två av mina bästa kompisar innan jag reser. Önska mig lycka till nu:).


Kram // Anna

Kvällen

publicerat i Allmänt;
Träffade mina vänner för sista gången ikväll på tre veckor, började nästan gråta när jag sa hej då till alla. Kommer sakna dem så sjukt mycket, de betyder så otroligt mycket och är alltid där. Älskar er <3. Som tur är träffar jag Alina imorgon och förhoppningsviss Erika också, känns bra. Får höra Alinas kommentarer och mental highfive med Erika haha.

Är väldigt glad att jag åker till Norge och är med min älskling och ångrar det inte en sekund men det är så fruktansvärt jobbigt att lämna familjen och kompisarna. Speciellt eftersom jag står alla väldigt nära, fast kommer ju tillbaka om tre veckor och firar jul :D.


Natti natti allihopa


Kram // Anna

Onsdag 25/11

publicerat i Allmänt;
Tudello!

Sitter i min säng och tar det lugnt lite, väntar på K. Blir ännu en stressad dag idag. Det har blivit ändrade planer angående Norge, åker imorgon istället för på fredag. Så det blir ännu mer stressigt och ännu snabbare packning. Jag som tar två dagar för att packa till sju dagar sol semester haha, lär bli väldigt intressant. Nu är det dags för packning!


Ha en trevlig dag :)


Kram // Anna

Dagarna som har varit

publicerat i Allmänt;
Tudello!

Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag men det har helt enkelt inte blivit av. Har gjort så mycket annat och det har hänt så mycket. K har kommit hem vilket är underbart, kom hem i lördags om jag inte minns fel. Sen har jag mest varit med familjen och han, fantastiskt.


På fredag åker jag till Norge, känns läskigt men samtidigt väldigt spännande. Kommer sakna min familj och mina vänner oerhört mycket, hur ska jag klara mig utan dom? Som tur är jag borta cirka tre veckor och sen är det jul :).
Hoppas jag får jobb och klarar mig själv, känner ett behov att klara mig själv och kunna handskas med pengar på ett bra sätt.

Idag är schemat fullspäckat, ska alldeles snart hoppa in i duschen och göra mig lite fräschare. Har redan varit på körlektion. Sen ska vi till mormors rum på hemmet, fixa med hennes saker. Sen ska jag hinna med att lämna Twilight till min körskole lärare ( Hon är bäst haha), åka till K: s mormor och morfar samt vara med mina kompisar ikväll. Blir en fullspäckad dag.


Kram // Anna

Fredag

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma hos några vänner och dricker vin, ville bara skriva ett snabbt inlägg såhär på fredags kvällen. Om några timmar kommer min älskling hem igen<3. Ska bli underbart att träffa han igen. Nu ska jag spela guitar hero och umgås. Ha en trevlig fredags kväll! :)
kram // Anna

Whyreds kortfilm

publicerat i Allmänt;
Kollade precis på Whyreds kortfilm. Läser lite varstans (Elle och bloggar) att den ska vara filmad på vackra ställen så som, västra Sahara öknen, Norge och Stockholm. De gör ett konstsamarbete varje år och denna gång blev det en konstfilm vid namn; La vitesse et la pierre. Elva minuter lång är den. Den är väldigt vackert filmad, vackra platser och vackra bilder, precis som utlovat, men själva filmen var väldigt konstig.

Jag kanske är inte den som fattar konst eller är tillräckligt intresserad, men den är verklig underlig, tror att man är tvungen att kolla igenom den ett par gånger för att kunna tolka den på det sättet man själv vill och kan. Musiken var läskig, väldigt obehaglig. Kände mig stressad och ledsen av musiken samtidigt som man fastnar för bilderna. Bilderna är otroligt vackra i filmen, stillbilderna.


Så sammanfattningsvis är konst/kortfilmen sevärd om man vill se vackra bilder på vackra platser och om man vill ha något att tänka på resten av kvällen. Stäng av musiken om du inte orkar höra deprimerande och stressande musik, fast den hör till.


Här kan du se filmen; http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/428/1/

Kram // Anna

Ny layout

publicerat i Allmänt;
Vad tycker ni om den nya layouten? visst är Alina grym:D. Har lite små pyssel kvar och foton, ska bara veta exakt hur det ska vara och när Alina hinner fotografera. Riktigt fint blev det i alla fall, är helnöjd :D. Tack snälla Alina <3.

Kram // Anna

The day so far..

publicerat i Allmänt;
Teoriprovet gick skit, jag hatar teori. Aldrig gillat och plugga, och så när jag verkligen försöker, ja då skiter sig det mer än när jag inte pluggar. Så himla besviken på allt. Satt och kämpade och pluggade varje dag. Suck. Får hoppas på tredje gången gillt nu då.


Åkte hem till Alina efteråt, snällaste Alina gav mig té och mackor eftersom hon hörde att jag inte hade käkat frukost (var för nervös inför provet). Det bästa i vårat gäng är att alla tar hand om alla, Erik skickade uppmuntrande sms, Erika fick mig att skratta och Alina tog hand om mig<3.


Vi kollade på 500 days of summer. Riktigt sevärd film som alla borde se, det kanske verkar som en kärleksfilm men det är den inte. Eller den handlar om kärlek men inte på ett cheesy sätt. Riktigt bra slut och roliga scener, man kände verkligen igen sig i vissa saker.


Nu sitter jag här hemma, käkar jordgubbskräm med mjölk och ska kolla på nyaste avsnittet av The City. Iskallt ute men ska nog gå iväg till Ica senare och kolla om skorna har kommit, kanske gör det ikväll. Övningsköra ikväll är det tänkt och sen vet jag inte riktigt, ska nog fortsätta min etapp städning i Garderoben.


Det var allt just nu, ha en fortsatt trevlig dag


Kram// Anna

Bloggförändringar

publicerat i Allmänt;
God dag. Det är inte Anna som skriver. Det är världens bästa Alina, som tog över Annas blogg och ska ändra layouten!
Later

Lady Gagas

publicerat i Allmänt;
Bara jag som tycker att Lady Gaga skulle kunna vara syster till Edward Scissorhand? Det enda som saknas är saxarna...



bilder;
Lady Gaga and the Bolshoi at MOCA, style.com
Edward Scissorhand, google

Solen har tittat fram

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!

Det är sol ute! har inte sett solen på en vecka så är överlycklig, fast det är fortfarande molnigt ute men aja det är så man får ta. Idag är planerna såhär;
* Promenad
* Städa rummet och garderoben
* Lunch
* Göra ett teori prov
* Träffa Erika och plugga
* Göra ännu ett teori prov
Sen har jag inte planerat så mycket mer, tänkt plugga så mycket som möjligt så jag klarar teoriprovet någon gång. Kommer få hets om jag inte klarar det, nu har jag ju ändå pluggat. Nu ska jag gå på min efterlängtade promenad, har inte kunnat gå på promenad på länge eftersom jag har varit sjuk , så nu är det dags! :)
Kram// Anna

Missoni Converse

publicerat i Allmänt;
Kanske är lite sen med nyheten, men såg det i nyaste Elle och var tvungen att skriva om det. Missoni har ett samarbete med Converse! Missoni är kända för sitt speciella mönster och sina unika stickningar. Grundades 1953 av Ottavio Missoni och hans fru Rosita Missoni. Älskar Converse och tycker Missonis mönster är väldigt vackert ( i små mängder) så att dem samarbetar med Converse är fantastiskt. Kommer ut i butik våren/sommaren 2010 enligt engelska Vougue, så väntar med spänning. Vill ha skorna som går åt det beiga hållet, ser lite roligare ut enligt mig.
Källor:
Svenska Elle nr 12/09
Bils:

Dagen som har varit.

publicerat i Allmänt;
Ligger i min säng och myser såhär på kvällskvisten. Har varit med Erika och Alina hela dagen, roligt och underbart som vanligt. Räcker med någon kommentar så börjar alla skratta, vi känner varandra ganska bra ;). Alina har köpt dom snyggaste skorna någonsin, riktigt vackra skapelser. I alla fall så skulle vi till mässan för de två skulle vaccinera sig, två bussar åker förbi oss för att bussarna redan var fulla efter en hållplats. Tredje bussen kom vi med, när vi skulle hoppa av såg vi den värsta kön i historian. Den var antagligen värre än när man köar till en konsert. Helt galet, så vi gav upp idén ganska snabbt och tog långpromenad till Alina med ett pitstopp på mio. På kvällen gick vi hem till Erik och Alle, Erik lagade underbar pyttipanna. Här är lite bilder från dagen!
Alina blev trött efter promenaden.
Hittade vackraste vitrinskåpet, blev helt kär i det. Kunde se det i mitt framtida kök haha.
Roligaste med vårat lilla gäng är att alla har olika smak, Alina tyckte denna soffa var snygg medans Erika och jag mådde illa bara av att se på den.
Blev galen på mina skosnören, gick upp hela tiden!
Det var lite bilder, tog inte särskilt många. Skrattade för mycket haha.
Ha en trevlig kväll! :)
Kram // Anna

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;
Klockan är tio i elva och jag är uppe och praktiskt taget klar! Eller klar är jag inte men har duschat och gått upp ur sängen, stor bedrift ;). Händer inte ofta att jag är uppe såhär tidigt efter jag slutade skolan. Sitter och dricker lite varm choklad och ska plugga lite teori prov på datorn, ska möta upp Alina vid ett och sen erika på kvällen, blir en mysig dag :). Enda negativa är att vi ska stå i spö regn vid mässan för att Alina ska ta svininfluensa vaccinet, skoj skoj. Klippte mig igår som sagt och slingade mig. Färgen blev jätte bra men klippningen blev för kort enligt mig. Som tur är växer mitt hår som ogräs så snart är det långt igen, men i helhet blev jag nöjd:).
Annars har det inte hänt så mycket, sover riktigt dåligt. Drömmer massor med mardrömmar, obehagligt.
Nej nu ropar lite teori frågor på mig, innan jag avslutar måste jag bara säga, snart kommer new moon ut!:D:D.
Ha en trevlig dag! :)
kram // Anna

Ullared

publicerat i Allmänt;
Godkväll käre blogg
Det är med Ullared, detta hajpade program som alla har hört talas om eller till och med ser på.. det är verkligen för kul! haha alltså dom är ju inte oroade över att skämma ut sig direkt. Party tjejer som piskar varandra på erotik avdelningen, familjen 50 000:- per år, killen på comciland lite utanför Ullared. Och självklart Morgan, jag skulle kunna skriva så mycket om han flera flera spaltmeter. Han verkar så ensam och nedstämd. Han skulle åtminstone behöva en hund som han kunde pyssla om. Han lever ju praktiskt taget i varuhuset non stop. Ett matchmaking program för han skulle vara något "vem vill dejta Ullared morgan". Där har vi en satsning kanal fem verkligen borde ta tag i, det skulle bli succé. En bra succé, inget dåligt skämt program utan något fint. Lite som ensam mamma söker (fast mindre pinsamt), eller ska väl inte direkt uttala mig om det är pinsamt eller inte, har aldrig sett ensam mamma söker haha. Nu spelar han bil bingo också! Nej jag tror verkligen ett matchmaking program för han skulle vara fint, mysigt, lite hjärte värmande i höstmörkret.
Vad är det för tjej som har kommit in nu i detta program? hon säger väldigt underliga kommentarer ibland haha.
Åh nu paddlar familjen 50 000, pappan är verkligen rolig med allt sitt öl drickande och grillande. Har han något annat än jeans? det verkar kokhett. Erika, Amanda och jag tänkte dra dit nästa sommar. Som en roadtripp där slutmålet är Ullared, det kommer bli kanon. Skulle kunna skriva ännu mer om detta program men jag avslutar det nog här, känns som det räcker haha.
kram // Anna

Smått och gott

publicerat i Allmänt;
Jag klarade inte körningen, suck. Man ska inte säga att det är lärarens fel men alltså det var verkligen de sämsta anledningarna jag har hört. Det var två anledningar, den ena var att när jag skulle svänga höger på landsväg så var jag dåligt placerad, var i mitten istället för höger. Vet att man ska vara placerad mer till höger för att de andra bakom en ska se vart man är påväg men alltså det var ju ingen bakom mig! Eftersom det inte var någon bakom så tänkte jag inte så mycket på det utan körde på som vanligt och svängde utan att placera mig höger. Gaah det måste vara sämsta anledningen någonsin. Den andra anledningen var när han sa STOPP! skulle jag stanna direkt, trycka bromsen i botten direkt, vilket jag självklart gjorde. Det tyckte dock inte han! blir iriterad så fort jag tänker på det haha, verkligen dom sämsta anledningarna någonsin.
Nej nu har jag fått klaga av mig en del, nu är det dags att hämta vatten med is och sitta och göra ett teori prov på datorn. Vid fyra har jag klipptid vilket är välbehövt, ska slingas och toppas. Sen är det en rätt lugn dag framför mig, plugga mest och kurera mig så jag blir riktigt frisk någon gång, hostan sitter fortfarande kvar.
Ha en trevlig dag allesammans! :)
kram// Anna

måndag 16/11

publicerat i Allmänt;
goodmorning sunshines!
Om exakt 50 minuter ska jag köra upp, jätte stressad och ont i magen haha, hoppas att min körskole lärare kan lugna ner mig. Fortfarande inte bra i min förkylning så ska hem direkt och ta det lugnt, brorsan är sjuk idag också så blir nog en del halo spelande. Skulle egentligen vara med Erika men det skjuts upp till imorgon. Läste ut Elsas mode av Sofi Farhman igår, riktigt bra bok så ska skriva en recension senare. Nu ska jag dra, önska mig lycka till!
Kram // Anna

Hm:s sammarbete med Jimmy Choo

publicerat i Allmänt;
Sitter och kollar lite på Jimmy Choos kollektion för Hm, måste vara den sista som kommenterar kollektionen. De flesta verkar tycka att det inte är så himla imponerande fast jag tycker det är helt okej. Finns en hel del gräsliga saker, mest kläder, men en del skor tycker jag är riktigt fina och skulle gärna vilja sätta mina tossingar i ett par. Ett par skor var däremot det hemskaste jag har sett, om man klarar av att se snygg ut i dem klarar man nog att se snygg ut i allt. Priset däremot är en annan femma, Lite väl dyrt för att vara Hm.
1299:- ligger priset på, toppar nog listan på de fulaste skorna jag har sett.

Nelly skor

publicerat i Allmänt;
Eftersom jag fortfarande är sjuk blir det väldigt mycket slösurfande här hemma. Hittade söta skor till ett riktigt bra pris på nelly.com
Fina pumps med vackra fjädrar, 299:-
Helt okej vanliga ballerina skor, 50:-
Ser lite ut som dom hypade skorna från topshop men med en twist. Fanns utan löv också, 399:-
Ett bar underbara mockasiner. Har letat efter ett par sen förra året och tror att dom här de rätta, 299:-
Nu när alla skorna var så billiga sitter jag och funderar, hur bra är kvalitén egentligen? Tycker dock det är ett grymt pris och är nog värt att beställa i alla fall ett par.
Kram// Anna

Friday the 13:th

publicerat i Allmänt;
Godkväll!
Idag har jag legat sjuk i min säng hela dagen, gaah hatar att vara sjuk, speciellt ensam eftersom ingen kan pyssla om en. Hade riktigt roliga planer för ikväll, skulle gå på kulturnatten tillsammans med vännerna och efteråt dra ut men det sket sig totalt. Har aldrig varit på kulturnatten så det skulle bli riktigt roligt, well well får väl bli en annan gång då. Hoppas dom får det skoj så dom kan berätta lite roligheter =). Så idag har det inte hänt mycket alls, skulle på två körlektioner men fick ställa in det också. Idag är det fredagen 13:e, obehagligt. Det var allt som har hänt idag, inte ett dugg innehållsrikt haha.
Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Hej igen!

publicerat i Allmänt;
Varit borta ett tag från bloggen nu så tyckte det var dags att börja skriva igen. Det är väldigt skönt att skriva ner allt, får tankarna samlade och hålla koll på livet i största allmänhet. Har hänt ganska mycket på sistone, åkte till Norge för att träffa min älskling helgen som var. Det var magiskt och otroligt mysigt, han laga mat till mig och kollade på tjej filmer till och med haha (men han somnade tio minuter in). Blev vaccinerad mot svininfluensan innan jag åkte till Norge också. Fast fick fortfarande vanlig influensa antagligen efter Norge, bodde i en iskall stuga och K smittade mig med sjuk bakterier. Hade teori prov idag, fick 50, 52 är godkänt så är väl inte på bästa humöret i världshistorien. Två ynka poäng och jag skulle klarat det, ringde till Alle efteråt och grät ut och frågade om han var hemma så jag kunde skjuta zoombies på wii haha, tyvärr var han inte hemma utan lekte dagisfröken istället.
Snart åker jag och bor permanent i Norge tillsammans med älsklingen, kommer bli otroligt spännande och mysigt.
Hoppas på att få ett bra jobb och kunna spara lite pengar =).
Det var allt så länge! ska bädda ner mig i sängen och försöka kurera mig lite nu, se på the city ska jag också göra.
Ha en trevlig kväll allesammans!