Wonderful city but we are done with eatchader

publicerat i Allmänt;


Hej!

Nu är jag tillbaka från min semester hemma och i Teneriffa. Det har varit fantastiskt kul med vänner, bio, mat, prat, bullar, flyg, fisk spa, sol, bad, familj, skratt mm. Skulle kunna ge er ännu mer beskrivningar men det får räcka tills vidare.

Nu är jag tillbaka i Ålesund och ska strax iväg till jobbet. Har inte saknat Ålesund en stund men jag har saknat min vän Solvår och min fantastiska pojkvän <3. Känner att jag är klar med Ålesund, det är en vacker stad men det känns som vi är klara med varandra ett tag framöver. Nu längtar jag hem för att vara med vänner, familj och leva med Kristian.

Puss och kram


The days

publicerat i Allmänt;

Hejsan!

Dagarna då jag har varit hemma har varit fantastiska och hoppas att resterande ska bli lika bra!

Igår fyllde pappa år så familjens vänner kom förbi och gratulerade, käkade smörgåstårta (supergod) och hade det allmänt  trevligt. Vi spelade också världesn äldsta travelpursuit, vi fick chansa på varenda fråga utom en som Erik hade stenkoll på :).

Annars har jag umgåts med Alina, ätit sushi med hon och Erik, köpt böcker, ätit bullar, sökt till komvux, varit med kajsa, ätit på kinamuren, gjort en fantastisk bordsdekoration mm. Har gjort extremt mycket de senaste dagarna och allt har varit skit kul! :). Nu ska jag springa ner och äta och senare åka till systemet, blir utgång ikväll! :).

Ska ta lite bilder och uppdatera lite oftare, så det blir en rolig blogg haha :).

Puss och kram

If you want to pack fantastic, well good luck to you

publicerat i Allmänt;



Att packa kan vara det roligaste, härligaste och lättaste men också tidskrävande, jobbigt och förvirrande. För mig är det de sistnämnada. Packar ner mina vinterkläder för säsongen som ska hem, sommar kläder till resan, kläder att ha hemma och kläder som ska vara hemma tills jag flyttar hem. Jag som tycker det är jobbigt att packa till en solsemster.


Bild, google


Måndag 11/04

publicerat i Allmänt;


Var så dåligt väder att jag försöker pigga upp mig med röda läppar.

Inte bloggat på länge, förlåt för det. Har noll inspiration när jag jobbar mycket men nu så! Var ledig igår och bara slappade, åt burger king och andra onyttigheter. Skön dag där det hände noll.

Förra veckan hände inte så mycket utom att jag köpte massor med nya plagg på bikbok som ska få följa med på semester om en vecka. De hade 50% rabbatt på hela butiken i en dag så det var utmärkt tillfälle att köpa allt jag velat haft ett tag, tex mocka shortsen.

Kan knappt fatta det att om en vecka så vaknar jag i min egen säng och ska gå på ösk match på kvällen, lyx. Enda negativa är att jag är borta från älskling i två veckor. Usch, blir ledsen bara jag tänker på det.

Nu ska jag fixa lite och bara ta det lugnt. Vi hörs :)

Puss och kram


Havet

publicerat i Allmänt;



Jag kommer sakna att bo vid havet, kunna gå ner och kolla på krabborna eller se rakt ner på botten i det kristallklara vattnet från bussen. Svartån känns inte så lockande.


Fredag - sju dagar kvar att jobba

publicerat i Allmänt;


Vill bara springa in och säga hej. Ska snart iväg till jobbet, bara sju dagar kvar nu så är jag ledig, förhoppningsvis. När jag inte jobbar så myser jag med K eller planerar vad jag ska shoppa i Paris. Tror aldrig jag har varit så taggad för en resa någonsin :)!

Snart åker jag hem också, känns så jäkla skönt. Hoppas att jag hinner umgås med några vänner och med familjen. Tänkte planera in ett möte med komvux och några andra ärenden också när jag ändå är i farten. Annars tänkte jag mest umgås med nära och kära.

Nu ska jag ta mig till bussen, ha en underbar fredag allihopa! :)