Summer break!

publicerat i Allmänt;

Sommarlov! Firar med turkisk yoghurt, jordgubbar och honung, något godare finns knappt inte! Annars så har jag varit i skolan för sista gången denna termin, redovisat mitt projekt. Vi får hålla tummarna över att jag fick G!

Tränande ikväll med Natalie, satan vad den tjejen pushar! Blev alldeles yr ett tag tack vare dieten samtidigt som jag är ganska otränad.

Det var allt för ikväll, nu ska jag njuta av yoghurten! :)

Beach bag

publicerat i Allmänt;



Letar runt efter en väska jag kan ha på stranden i sommar. De här två kommer från H&M och ligger på toppen på min önskelista, den turkosa är galet snygg!


Piipen

publicerat i Allmänt;


Lilla Piipen dog under natten. Sötnosen. Det svider lite eftersom han hade klarat de första dagarna och de är mest kritiska, samt att vi hade matat han en gång i timmen precis som man skulle. Stackars lilla sötnosen.


LCHF

publicerat i Allmänt;

Lagom till sommarens alla grillningar och glassar har jag börjat äta LCHF diet. Jahopp. Det funkar väldigt bra men jag är inne på dag två så kanske inte ska överdriva med duktigheten. Känner lite biverkningar dock. Får oftast väldigt ont i huvudet nu på eftermiddagen då min kropp är så van vid att få socker och kolhydrater så fort den vill.

Det känns det riktigt bra annars, känner mig inte lika svullen om magen och det känns bättre i kroppen. Får planera lite mer kring måltiderna så man får i sig det man ska, men annars så! Mitt mål är på sikt att gå ner tio kilo. Har inte tänkt gå ner allt på en månad eller så utan låter det ta tid. Tror inte det är bra att viktstressa sig för mycket.

Har tagit före bilder nu och om några månader tar jag efter, hoppas de bilderna ser bättre ut haha.


Puss och kram

Fågelincidenten

publicerat i Allmänt;

Igår kom några underbara tjejkompisar hem till mig för att grilla och se på Eurovision. Grymt föresten att Loreen vann!

I alla fall, det var super trevligt tills katten kom upp på verendan, springer in i huset och Astrid säger:

Astrid: jag tror Leo hade någonting i munnen.

Jag: haha nej det tror jag inte haha, Leo har inte fångat något under hela sin livstid haha.

Går upp och kollar för säkerhetens skull och det klart att han har fångat en liten fågelunge. Det blev kaos. Tack Leo för att du tar en hjälplös liten fågelunge på min tjejkväll, verkligen, tack.

Den lilla fågelungen, som nu har namnet pip lever just nu i en kartong och matas en gång i timmen tills vi får tag i en veterinär som inte säger att vi ska slå ihjäl den.

Fönsterputs och lunch

publicerat i Allmänt;


Haft en väldigt produktiv dag måste jag säga! Gick upp hyfsat tidigt, putsade alla fönster på undervåningen och sedan blev det lunch med underbara Kajsa. Nu tänkte jag gå en lång powerwalk och sedan plugga lite!

Sol i sinnet

publicerat i Allmänt;

Idag lunchade jag med underbara Kajsa på hennes balkong. Att äta god mat och vara med en av ens bästa vänner måste vara de bästa som finns!

This week

publicerat i Allmänt;

Insåg inte att det var så länge sedan jag bloggade! Oops! Har inte haft så mycket att göra egentligen, har njutit mestadels denna vecka då min plugg hjärna har streakat. Klarar två veckor intensivt pluggande sen måste jag göra annat några dagar för att inte bli tokig.

Har tränat två gånger den här veckan men känns som fyra då jag har haft träningsvärk halva veckan haha.

Får berätta mer och visa bilder i ett annat inlägg imorgon, annars blir detta världens längsta och tråkigaste inlägg!

Kram

Trasigt

publicerat i Allmänt;

Började gym träningen i onsdags och idag körde jag 50 min kondition + lite styrka, stolt! Tycker det är riktigt kul att gå på gym faktiskt. Inte när man är där eller så, men efteråt känns det jäkligt bra!

Nu ska jag iväg med babe till marieberg, plugg veckan är äntligen över. Kanske får med han till Ikea och kolla på ny säng då min paja andra gången på en vecka då jag satte mig i den. Tur att man har börjat på gym..


Let´s belt up, or something....

publicerat i Allmänt;

Har nu under snart en och en halv veckas tid inte gjort något annat än att plugga. Förstår inte att lärarna lägger allting på en vecka, blir helt tokig på det. Försöker annars att sluta shoppa då det äntligen är bestämt att jag och babe drar till London i sommar! Iiih! Vi har aldrig varit utomlands bara han och jag så längtar till tusen.

Bältet på bilden dock, med shopping förbud eller inte var jag bara tvungen att köpa. Kan bli så jäkla snyggt om man matchar det bra. Imorgon börjar föresten min första gym träning i Örebro. Astrid och jag ska bli Victoria Secret modeller till sommaren har vi bestämt, jisses haha.


Bältet köpte jag här!

Anna Dello Russo for H&M

publicerat i Allmänt;



Anna Dello Russo ska skapa en accessoar kollektion med H&M! Hon är en väldigt inspirerande kvinna som har en väldigt speciell stil. kollektionen släpps 4 oktober och jag tänker nog hänga på låset då det säkerligen finns några saker jag vill ha...

bilder kommer härifrån!

Valborg

publicerat i Allmänt;

Hade en grym valborg igår! Var med härliga nyfunna vänner, åt massor med mat (matkoma!), skrattade, kollade på majbrasa, ja allt man gör på valborg helt enkelt!

Annars har jag plugggat som en dåre då jag har massviss i skolan. Sen har jobbat, shoppat och festat en del också för den delen. Har haft lite sömnbrist men det får man ta igen någon annan gång. Har varit en riktigt bra vecka måste jag säga.! Älskar att det har blivit vår väder ute, nästan sommar värme.