16 cm kärlek

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
Om jag fick drömma skulle de här skorna vara i min garderob snarast. Fantastiskt vackra och säkert helt omöjliga att gå i, 16 cm kärlek så att säga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Easy fall

publicerat i Allmänt;


Den här bilden inspirerar mig till tusen idag! Måste hitta en svart enkel mössa och köpa på mig lite enkla accesoarer så är jag god to go. Längtar till alla höst kläder, att få klä sig lager på lager och verkligen försöka matcha ihop allt och få det att se bra ut.

Hittade bilden hos Idavendela för ett tag sen.


Music pearl

publicerat i Allmänt;


Härom helgen var jag i Stockholm med bästa Alina, för att shoppa, dricka champagne, gå på musuem och gå i alla Zara butiker som finns i den staden. Började nästan gråta så fort jag såg en Zara butik för då skulle Alina in och kolla efter en jacka, jisses haha.

Köpte inte så mycket men det här söta halsbandet från Topshop fick följa med hem samt ett par Jeans och en t- shirt.


Grym helg!

Aviator cool

publicerat i Allmänt;



I tre års present av min älskling fick jag de här fina solglasögonen! Love them! Har önskat mig ett par Ray bans länge nu så blev överlycklig när han köpte de i present, tack babe <3.

Relaxed

publicerat i Allmänt;


Semestern var bra, skön, avslappnande och härlig. Har hunnit med London, Fårö, Rhodos och Stockholm under denna sommar. Känns skönt, har hunnit samla kraft de senaste veckorna till höstens alla måsten. Innerst inne längtar jag dock till att sitta på ett tyst bibliotek för att läsa och plugga till omöjliga prov. Hjärnan behöver det efter sommaren.

Hösten bjuder också på andra saker, lite roligare saker än studier. Har ett vad med min pojkvän som ska uppfyllas samt lite resor som förhoppningsviss blir av!

Ger så länge en bild från Fårö på min älskling, gud vad jag älskar han.