Plugg tisdag

publicerat i Allmänt;

Pluggat hela dagen med ett stopp på en timme för att kolla affärer. Nu sitter jag med Alina och medans hon pluggar till högskoleprovet pluggar jag biologi.

Influensa med ett litet litet ljus

publicerat i Allmänt;


Både jag och min bror har åkt på influensan, eller rättare sagt, min bror åkte på den och smittade sen mig! Så nu har jag legat däckad i två dygn och hostat så mycket att jag nu knappt kan stå. Tack och lov för lön och de här skorna som är påväg till mig, en liten ljusglimt i alla fall.


Finns här!

Sushi

publicerat i Allmänt;

Riktigt bra dag idag! Började med att springa 2,5 km i spåret med Babe. Klarade att springa hela vilket gör mig super stolt! Avslutade dagen med sushi middag med underbara Alina på stan. Väldig bra avslut måste jag säga. Köpte också ett par solglasögon som ni får se imorgon.

Pärlkrage

publicerat i Allmänt;

Gårdagens detalj kommer från Gina tricot. Enkelt och smidigt sätt att piffa upp en annars väldigt vanlig tröja.

Bästa lördag.

publicerat i Allmänt;

Igår var det en bra lördag! Började med en springrunda med K och sen bjöd han mig på kolgrillen som lunch. Gick lite på stan efteråt ich köpte en fin top som jag bar på kvällen. Resturang besök med på kvällen med fina Alina då vi provade den franska bistron. Åt riktigt goda blåmusslor och kanske den bästa efterrätten någonsin. Choklad på vårt eget vis hette den, jisses vad god den var! Mötte upp K och hans kompisar på vägen till Strömpis efter resturang besöket och var där ett tag. Var länge sedan jag hade en sådan bra lördag! Idag har jag inte gjort ett dugg, totalt oproduktiv men det var de värt.

Motivation

publicerat i Allmänt;

Jahopp, då ligger man efter i skolan. Vet inte hur ni gör när ni pluggar men jag skriver en halv sida, kolla var det är på tv, läser två sidor, kollar femhundra bloggar, gör lite mat, skriver en halv sida, läser två sidor till, kollar upp i taket, läser en tidning. Måste ha någon koncentrationsstörning för såhär har jag hållt på i två timmar nu.

Så istället för att plugga nu så bloggar jag om min ytterst begränsade koncentrationsförmåga. Kommer vara klar om ett halvår med den här uppsatsen om det ska fortsätta såhär.


Underbar söndag

publicerat i Allmänt;




Underbar söndag! Började med lång sovmorgon, taco buffé och mys med min man på Marieberg. Åkte hem en tröja gladare och sen blev det skogspromenad med föräldrarna och nu sitter jag här, lagom trött och dividerar med mig själv om powernap skulle sitta fint eller om de ska pluggas istället. Tror det blir att krypa ner i sängen en stund med läxböckerna som lektyr, win win situation. På sista bilden så är det en fågel i mitten föresten, så det är inte bara massor med grenar.


Rose gold bracelet watch

publicerat i Allmänt;


Jag är någorlunda besatt av den här klockan för tillfället. Älskar allt med den utom priset som min plånbok skriker åt så fort den hör siffrorna. Sparar jag kanske jag köper den om en månad eller två, vi får hoppas.


Finns här.

Spring

publicerat i Allmänt;

Dagen har spenderas gnällande (note to myself, sluta gnäll!) då jag var ute och sprang för första gången det här året igår. Vilket resulterar i en sju helvetes träningsvärk idag. Det var i alla fall lite vårkänsla över det hela då det var lite grönt ute!

Igår lunch

publicerat i Allmänt;

Var på jensens igår med fina Kajsa. Hon vann självklart (hon vinner alltid) en super god efterrätt som vi delade på!:)

Godmorgon, eller i alla fall morgon

publicerat i Allmänt;

Har tagit på mig massor med extra pass denna vecka så blir lite glest med inlägg. Börjar sju idag, känns som att få ett slag i huvudet men man ska inte klaga! Hoppas alla fortfarande sover gott!:)

Marni at H&M

publicerat i Allmänt;


Har ni hittat någon från Marnis samarbete med Hm? Jag brukar alltid gå igenom kollektionen några dagar innan för att se om de finns något jag vill köpa eller inte. Hittade det här underbara halsbandet för 299:- men så mycket mer hittade jag inte. Senaste gångerna jag har velat köpt något så har hela hm:s webbsida brakat ihop så är lite avskräckt från att försöka köpa något från hemsidan under samarbeten. Går att köpa 8 mars för dem som är intresserade.