Två veckor kvar

publicerat i Allmänt;


Idag är det exakt två veckor tills jag kommer hem!

Det firade jag med en timme på gymet och sen hemmagjord räkpasta, mums. Nu ska jag springa iväg till bussen och åka och jobba ett par timmar.

Puss och kram


Krasch

publicerat i Allmänt;




Min sommar känsla blev så stark så jag satte på mig shorts haha. Nää skämt åsido, hade dom när jag städade och lekte att det var sommar. Sitter och ska snart till jobbet, kanske ska svänga förbi Gina tricot och kolla om de har några fina solglasögon man kan spana in. På tal om ingenting så håller min dator på att krascha, det blir mer tydligt för varje dag. Ååh jag orkar inte. Vill inte köpa ny dator.


Krasch

publicerat i Allmänt;




Min sommar känsla blev så stark så jag satte på mig shorts haha. Nää skämt åsido, hade dom när jag städade och lekte att det var sommar. Sitter och ska snart till jobbet, kanske ska svänga förbi Gina tricot och kolla om de har några fina solglasögon man kan spana in. På tal om ingenting så håller min dator på att krascha, det blir mer tydligt för varje dag. Ååh jag orkar inte. Vill inte köpa ny dator.


Lyx drömmar

publicerat i Allmänt;






Just nu drömmer jag om sommaren och den här vackra bandeau som piffar upp den enkla outfiten jeansshorts och t-shirt, känns lyx 70 tals hippie. Perfekt för Turkiet och alla sommar resor. Räknat ut att den kostar 780 norska kronor och kommer från Louis Vuitton.



Bild: LouisVuitton.com


Pepp pepp

publicerat i Allmänt;



Jobbar mycket nu, tio dagar i rad. Pepp, pepp. Längtar tills lönen kommer, då jag ska spara det mesta till Paris!


Detalj bild

publicerat i Allmänt;



Hann inte få till en bra dagens så ni får en detalj bild på min scarf istället! Kommer från Paris och har varit min mormors :).


Trening

publicerat i Allmänt;


Jag har övervägt noga hela morgonen (sen nio) om jag ska gyma eller inte. Hade precis övergett tanken att göra det eftersom jag har en ny tidning och ligger fruktansvärt bra här i sängen medans vinden viner om huset. Så får jag det här smset:

Du skal på trening idag!


Gaaah.


Sockerbombad

publicerat i Allmänt;



Att fika i tre timma gör en helt slut. Nu är jag sockerbombad för ett par veckor framöver.


Dagens sköna

publicerat i Allmänt;


Dagens sköna! Nu ska jag skynda mig och möta upp Solvår och gullan och gå promenad :).


Orange love

publicerat i Allmänt;



Vi skulle gå så bra ihop i Paris. Med en vacker vit klänning och dig på axeln. En YSL Påse i handen och min mamma brevid med lika exklusiv påse. Aaah hej du blir min vid nästa lön.



Kommer från asos.com och kostar ca 300:-


Motivation

publicerat i Allmänt;


Bokade precis klart alla mina biljetter hem, wii!

Idag är jag ledig och funderar på vad jag ska hitta på. Det är världens skitväder ute så vill helst inte gå ut men måste till affären. Suck.

Annars så sträckte jag armen i fredags när jag var och tränade så har riktigt ont och kan inte sträcka ut den rakt. Ganska irreterande så hoppas det går över snart.

Ska nog försöka planera in hösten också. Vilka ämnen jag ska plugga och vilka jag ska göra prövningar på. Är verkligen super taggad till att plugga, lära mig nytt och verkligen få bra betyg i alla ämnen. Varför hade jag inte den här motivationen i gymnasiet?



Puss och kram


Det var ju kul ändå... Man får tänka positivt

publicerat i Allmänt;


Hej och toodelloo.

Igår var jag på förfest och skulle vidare ut i natten. Det började bra, som det har gjort de senast dagarna och sen går det bara utför. Varför kan det ADLRIG vara positivt hela tiden?

Var på förfest först, träffade några nya människor som var riktigt trevliga. Träffade en tjej som hade samma intressen så vi satt och snacka väskor ett tag, vilket var kul. Sen skulle vi vidare ut till Lipp som klubben heter. De hade high heels tävling så de med snyggaste skorna vann tävlingen och fick massor med priser och grejs. Jag hade nog en chans med mina skor för varenda människa som pratade med mig berömde mina skor och trodde jag skulle vinna. Problemet är att vi aldrig kom in. Det var så mycket folk att det var fullt och de som hade vip pass fick komma in men jag och två andra tjejer hade inte köpt det så vi kom aldrig in. Så min första kväll ute slutade med att jag möte upp Kristian och gick hem och kollade på film. Det är i och för sig inge fel med det, men jag skulle så gärna viljat komma in och dansa och ha kul med lite nya människor eftersom jag aldrig har varit ute i Ålesund.

Fast man får tänka positivt, tjejerna och jag som inte kom in hade riktigt kul ändå! :).


Bitch

publicerat i Allmänt;


Idag är jag på bitch humör. Dagen började super, vaknade utvilad, glad och avslappnad. Diskade lite, pratade med mamma och var allmänt glad. Sen gick det nerför och nu ska jag dra täcket över huvudet och vara kvar där i 9 timmar och vänta på bättre tider.

Liten störning

publicerat i Allmänt;


Jag tror jag kan ha en liten störning, på riktigt. Nu har jag suttit vid datorn i en timme fast än jag bara skulle gå in på facebook, planetera några frön på gourmet ranch (Nörd, jag vet tack) och sen stänga av datorn. Men på något underligt sätt så måste jag ALLTID kolla varenda blogg jag har i favoriter innan jag stänger ner igen. Det tar sån satans tid att kolla alla bloggar, nu menar jag inte fem utan jag har nog 35 bloggar som jag kollar dagligen. Jisses, måste skaffa mig ett liv. Snarast.


Godmorgon

publicerat i Allmänt;



Ja hurruni, så här ser jag ut idag om någon undrar. Väldigt vanlig med andra ord. Ska snart iväg till jobbet och jobba en arbetsdag. Hoppas att jag får jobba alla dagar denna vecka utom fredag för då ska jag ut! Första gången jag ska ut här i Ålesund så får hoppas att det blir så, men vill dom att jag ska jobba så gör jag det. Vill ha så mycket pengar som möjligt med mig hem så då går jobbet alltid före.

I alla fall, nu skulle jag säga någonting. Jo just det! Idag är det 30 dagar tills jag kommer hem! :). Längtar extremt mycket nu så hoppas dagarna går snabbt. Nu ska jag äta frukost!

Puss och kram


Home made sushi and other stuff that´s makes you happy

publicerat i Allmänt;

Igår var vi bortbjudna hos en av kristians kompisar. Vi gjorde hemmagjord sushi med lax, tonfisk, avocado, brieost mm. Det blev riktigt gott, till och med Kristian kunde äta den med lax och brieost! och han hatar allt med rå fisk och sushi att göra haha.

Sen spelade vi spank the monkey som är ett kul kortspel, ni måste spela det om ni inte har spelat det. Ska köpa det när jag kommer hem så kan hela familjen spela :).

Annars har det inte hänt så mycket, har jobbat sedan i fredags och så jobbar jag imorgon också. Hoppas på fler dagar, lite tråkigt att gå hemma i fyra dagar och göra ingenting. Imorgon ska jag gyma på morgonen om jag orkar. Känner att det är dags att träna upp mig, Tränande inte förra veckan så imorgon får det bli! Känner att det gör bra för min kropp. Känner mig lättare och lyckligare och får inga skuldkänslor när jag äter dålig mat utan tänker bara,  äsch det kan jag träna bort.

Har ett par skor att visa er också men det får vi ta en annan dag fär nu ska jag läsa lite i min bok.

Puss och kram


Dead until dark

publicerat i Allmänt;


Igår så shoppade jag lite smått och köpte en ny bok bla, "dead until dark" heter den. Det är böckerna som serien True blood är baserad på. Jag älskar ju allt med vampyrer och magik och allt vad det innebär så tror den här boken är perfekt slö läsning. Älskar också True Blood och de få sidorna jag har läst så verkar allt stämma hitills. Allt som allt verkar det vara bra läsning när vädret varvar mellan snö och regn.

Hair

publicerat i Allmänt;


Det var så jäkla skönt att bara ligga i soffan hos Solvår och glo på en film och äta choklad. Fick väldigt mycket ny energi utav det så när jag kom hem så diskade jag första delen av disken och städade sovrummet med allt var det innebär damma, damsuga, bädda nytt, fixa blommor mm.

Nu till själva bilden! Ser ni mitt hår? Satan vad snyggt det är! Haha, jag såg det precis nu och bilden är tagen för kanske två veckor sen. Nu känns håret lite som granris i topparna, lite synd att jag inte uppskattade det när de såg perfekt ut. Fast känner jag mig själv så tog jag nog bilden bara för håret var bra den dagen haha. När jag kommer hem i juni till Adams student så ska jag klippa bort det frisiga så det ser ännu snyggare ut och kanske köpa en grym inpackning, måste se bra ut för brorsans student!

Tisdag

publicerat i Allmänt;

Godmorgon!

Här hittas det inte på mycket. Ligger i sängen i myskläder och är allmänt lat och lite små sjuk. Är så extremt torr i halsen så sov galet dåligt tack vare det och för att det är korsdrag i sovrummet. Får inte igen det förbannande fönstret, det är en itte pytte glipa kvar och den vägrar. Så när det blåser utanfär så låter det helt galet och all kall luft kommer in. Gaah. Där av att jag är torr i halsen kan jag tänka mig haha. Idag funderar jag på att städa och gå ut på stan och köpa mig en bok, får se vad det blir.

Bytte min nya kjol igår! Ska ta en bild så får ni se. Tror den kan bli bra i sommar eller i påsk på solsemstern. Nu ska jag gå och göra iordning mig, äta lite frukost och sen gå till solvår och se på film. Blev lite ändrade planer, film och bra sällskap lät så mycket bättre än städning haha.

Fikasugen

publicerat i Allmänt;


Jag är så himla fikasugen. Kan till och med tänka mig att gå ut i den här stormen bara för att gå in på ett café och sitta där i flera timmar. Finns ett café i köpcentret på stan som har världens godaste bakelser och kakor. Tog en oreokaka där åh heregud vad god den var. Smakupplevelse. Tänk er den med té just nu, mmmm.

Idag skulle jag egentligen umgås med gullan men hon jobbade hela helgen så tror hon fortfarande sover? Så jag har diskat och börjat spela ett nytt spel på facebook. Mamma, du kommer älska de spelet. Världens bästa spel där man odlar sina egna råvaror som man sen använder i sitt egna café.

Det är vad jag har gjort idag, ganska ointressant alltså.

Puss och kram


Picture: google


I- lansproblemet

publicerat i Allmänt;


Sitter och snackar med Alina då det kommer upp för mig, jag kommer aldrig få in mina kläder hemma! Har massor med kläder hemma som är i mini walk in closeten + massor med kläder här i en garderob. Hur ska jag få plats med allt när jag kommer hem? Det kommer bli kaos, och alla skor! heregud det kommer aldrig att funka haha. Måste fundera ut en plan innan jag flyttar hem med allt. Det här är dagens i- landproblem.

För att fredagsmyset är allt!

publicerat i Allmänt;

Jag skapade mig precis en chipssmak på OLW, Yummy. Älskar tacos, bästa som finns. Tycker om min slogan "för att fredagsmyset är allt!". Haha så klockren :D. Nu får ni gå in och rösta på mig, visst ni tycker den verkar god :). Gå in på olw.se och sen galleri. Finns hur många smaker som helst så det är bara att välja ut sin favorit och så rösta en gång varje dag^^.

Söndagsmys får det bli istället

publicerat i Allmänt;

Okej, det blev ingen utgång för mig. Istället fick jag åka till ön i tjottaheitti och hämta upp Kristian. Så min lediga lördag blev ganska misslyckad, det gör mig ganska ledsen eftersom jag aldrig är ledig på helgerna. Men skit samma! Idag skulle jag jobba men bytte bort passet till gullan, så jag fick en mysig söndag istället.

Tänkte visa er mina nya hattar idag men nu har batteriet på kameran dött så får visa lite senare. Annars ska jag inte göra så mycket. Har städat en del eftersom Kristians kompisar dyker upp senare och det behöver inte se ut som skit när man får gäster. Nu tänkte jag ta det lugnt och göra absolut ingenting, kanske se en film. Vi hörs senare när jag har bilder och roligheter att visa upp :).

Puss och kram

Lördag kan betyda utgång eller att man somnar i soffan

publicerat i Allmänt;

Hejsan bloggen!

Sitter här och funderat ut vad jag ska göra några timmar. Kristians kompisar är i stan och lever rövare så planen är att jag ska möta upp dem när de har kommit tillbaka in i stan. Just nu är de på någon ö långt ut i tjottaheitti. Sitter färdig sminkad, fick till en riktigt bra sotning på ögonen idag och har köpt två nya hattar dagen till ära. Nu sitter jag och klurar på vad jag ska ha på mig och om killarna kommer komma in eller inte, vet aldrig med dem. I annat fall så får jag vara hemma i min fina hatt och smink haha.

Köpte en ny kjol idag, väldigt fin. Liknar den som jag har visat tidigare fast kommer från bik bok och är pilsserad, fast den var lite stor så måste byta storlek på måndag så blir det kanon. Annars kan den vara ett alternativ ikväll? Nej då kommer jag se flum ut tillsammans med hatten haha. Nu sitter jag bara och skriver massa skit så ska röra mig mot garderoben.

Puss och kram

Happy day!

publicerat i Allmänt;

Ååh idag är det en bra dag! Fick precis min lön och det var 2000 :- mer än vad jag hade förväntat mig! Happy Day! Betyder att jag kan spara ännu mer till alla resor och kanske shoppa något plagg utan att bli ruinerad. Yeahj!

Annar så har jag jobbat, varit på personalmöte och tränat två gånger. Jag skäms över hur dåligt tränad jag är. Men det blir ändring nu! Ska träna två gånger i veckan ett tag fram över och sen går vi över till tre gånger. Börjar långsamt eftersom jag aldrig har tränat så pass mycket förut. Träningsvärken är över denna värld, att säga att man har ont kan inte beskriva smärtan i armarna. Kan knappt röra dem haha.

Annars så har inte så mycket hänt. Idag blir det kvällsjobb. Jo just det! Jag fick en arbetsintervju från ett ställe som heter pluto. Som är ett snabbmatsställe i stan. Kändes bra tills de sa att de tar intervjun hemma, wtf? Så K och jag åkte och kollade på stället och där jobbade man ensam. Jag som är extremt social skulle inte klara en sekund där haha. Så avbokade intervjun :).

Första dagen på gymmet

publicerat i Allmänt;


Idag ska jag gå till gymmet. Första gången i mitt 20 åriga liv. Känner mig lite efter men jag har aldrig varit taggad på att träna och hålla på förut men nu så! Nu smyger sig känslan på att vilja träna, äta rätt och må bra. Eftersom jag är en sucker för skräpmat så får det bli två av tre, man kan ju inte vilja allt samtidigt heller.

Mats har utnämnts till min personliga tränare. Killen håller på med kampsport så han kände som en bra person att bli skriken av. Det jag ville visa med bilden var kampsporten och att han alldeles nyss sträckte sin arm när han gjorde det där. Bra för mig för då kanske han inte blir så arg när jag bara kan springa på löpbandet i 30 sec, för han har så ont i armen. Eller så blir han argare. Haha aja skit samma nu måste jag sticka för vet inte ens vart gymmet är. Det här känns inte så genomtänkt.