Skottårsdagen

publicerat i Allmänt;

Älskar vår väder. Det gör mig så glad och känner mig mer motiverad med skola, jobb och allt annat.

Är jätte sugen på att dra till London en weekend, även om det bara var två veckor sen jag var i Barcelona. Är det något jag tycker om att spara till så är det att resa och köpa sig något fint på resan. Sen har jag aldrig varit i London under våren, tror det är fantastiskt där då. Perfekt värme för att shoppa i alla fall haha.

Nu ska jag städa rummet och ta det lugnt, göra lite projektarbete vore bra också.


Puss och kram

Dagens dryck

publicerat i Allmänt;


Mitt i plugg, prov, städning och allt annat hoppas jag att denna dryck ska lindra min förkylning.


Måndag

publicerat i Allmänt;


Produktiv dag hittills. Varit på lektion, lager 157, ätit mat på Ikea och gått på Marieberg. Allt utom lektionen gjordes med underbara Kajsa.


YSL love

publicerat i Allmänt;




Här är den! Så jäkla nöjd! Ååh jag visste inte att man kunde bli kär i en väska men har nog lyckas. Ska vårda och ta hand om den ömt.


Camp Nou

publicerat i Allmänt;

Adam vid en pokal på fotbolls museumet som ligger inne i Camp Nou.


Nästan hela familjen glad haha.



Halva Camp Nou.



På match dagen! Alla var lite små pirriga men mest nervös var nog min broder.






Min sitt plats kompis!



Mäktigt!


Att gå på fotbollsmatchen var otroligt mäktigt. Nu är jag inte ett stort fan av fotboll men efter den här matchen så blev jag nästan det!

Vi åkte dit dagen innan (lördag) och kollade på museumet och gick runt lite. Var riktigt kul och se lite historia samt kolla pressrum osv. Själva matchen var på söndagen och av någon underlig anledning fick vi inte sitta ihop men jag satt med mamsen och så satt killarna ihop, de är ju mer intresserade :).


Oh sunny day

publicerat i Allmänt;




Underbart väder idag! Nu är bilden från Barcelona men det är minst lika fint ute idag här :). Tror jag är en extremt väder påverkad människa haha. Har varit ute på en snabb promenad och ska snart åka till jobbet. Jobbar fyra timmar idag och sen ska det förhoppningsvis hittas på något kul! Ska lägga upp några bilder sen på Camp Nou och fotbollen :).


Puss och kram

Barcelona

publicerat i Allmänt;
På gatan där vi bodde.



Lite ovana med sol.



Haha pappa försöker att vara cool? Eller något :P.



En av de underligaste byggnaderna jag har sett.



Kolla knopparna! Haha det ser helt galet ut.






Det var galet kallt på hop on and off bussen då vinden blåste. Annars var vädret underbart!



Den berömda blå spårvagnen.



Den enda familjebilden på hela resan.


Har många fler bilder men först ut blir dessa! Fantastiskt väder i Barcelona, vill dit igen bara för att uppleva vår igen.


weekend

publicerat i Allmänt;

Hemma efter en underbar weekend i Barcelona!

Blev lite besviken på själva staden men fotbollen var så fantastisk så det vägde upp allt! :). Shoppade inte så mycket men är otroligt nöjd med det jag shoppade. En sak är jag extra nöjd med :).

Nu är det dags att ta en dusch och sen kommer pojkvännen hit,


Puss och kram

Oh so funny....

publicerat i Allmänt;

Idag har jag gjort alla läxor som skulle ha gjorts i två veckors tid. Bra idé att skjuta upp allt till absolut sista minuten, bra Anna BRA!

Kommer föresten gå förjävligt imorgon på biologi provet. Det är ett sådant prov som jag inte ens orkar ta tag i då jag inte fattar något och det är fruktansvärt tråkigt och ointressant. Ändå ska jag sätta mig nu, igen, och plugga och sen stress plugga imorgon innan provet, jisses. Tack och lov för resan till Barcelona börjar imorgon! Wiihiiee!


Valentine´s day

publicerat i Allmänt;

Happy valentines day!

Har eran alla hjärtans dag varit bra? Min har varit riktigt kärleksfull vilket är det dagen går ut på :). Fick finaste armbandet av älskling i alla hjärtans dag present (det jag har hintat om i bloggen), love it! Min älskling är allt bra han! :). Bjöd på lunch från Pacos som present och alla han favorit snacks ikväll. Ska försöka hitta något i Barcelona också eftersom jag fick sådan fin present. Annars har dagen varit lugn, ordnat semester på jobbet, varit på lektion och pluggat. Nu sitter jag här med katten som biter mig om man kommer för nära bokstäverna på datorn bredvid han.

Ska ta och göra lite projektarbete och sen är det mys med babe, efter Barcelona matchen förstås, ytterst viktigt haha :).


Puss och kram

Brons bling

publicerat i Allmänt;


Har glömt och visa den är fina som jag köpte på nelly. Kostade 99 kronor och är en fin detalj till annars ganska tråkig outfit.


Lördags kvällen

publicerat i Allmänt;


Med den här vackra bönan åt jag middag med igår, drickan skvallrar lite om vad vi åt hehe. Det var skönt att bara sitta och snacka skit och äta lite osunt.


Barocco print

publicerat i Allmänt;


Tycker den här jackan är riktigt fin men frågan är hur man skulle matcha den? På mig skulle det säkert bli helt fel eftersom jag inte riktigt har den stilen, men på rätt person tror jag den skulle bli fantastisk!


finns här.

Fredag 10/2

publicerat i Allmänt;

Ett par av de här skorna står på min drömlista, lovely.

Lite seg i starten idag känner jag, blir så seg av att stänga. Längtar otroligt mycket till Barcelona nu! Vill bara dit och njuta och göra massor med turistgrejer med min familj. Innan resan har jag extremt mycket att plugga. Behöver nog sitta en hel del i helgen.

Nää om man skulle gå på en promenad kanske? Få lite energi och motion hehe.


Dyr bio

publicerat i Allmänt;

Igår repade jag föräldrarnas bil mot en annan, ännu nyare bil när jag var påväg till bion. Så idag jobbar jag ett extra pass på jobbet och hoppas att det inte blir allt för dyrt att reparera.

Made it!

publicerat i Allmänt;

Stor dag för mänskligheten då jag går upp kvart över åtta för att åka och simma!
Kanske inte så stor dag för mänskligheten när jag tänker efter men för mig var det stort, simmade i 45 minuter så det var helt okej.

Nu måste jag smörja in mig, glömde lotion hemma och nu kliar det över hela kroppen.

Puss och kram

NU!

publicerat i Allmänt;

Imorgon tänkte jag äntligen ta tag i träningen! Började äta sunt idag (för 100 gången) och nu ska det vara så för att stanna! Tycker inte om hur jag ser ut just nu så då är det dags att ändra på det. Tänkte börja med att simma ett par gånger i veckan, kanske hoppar jag på ett gym senare men det är ju så jäkla tråkigt haha.

Imorgon klockan åtta ska jag vara uppe! Hoppas jag orkar...


Wedding party

publicerat i Allmänt;


Bröllopsfesten igår var otroligt fin och dem såg så lyckliga ut! Älskar när det verkligen strålar om ett par så man nästan kan känna på deras kärlek och lycka.

Idag har det varit lugnt som en filbunke här hemma, pluggat lite med betoning på lite. Ska väl sätta fart nu och läsa lite biologi....


Make up and hair

publicerat i Allmänt;


Tänkte visa upp min frisyr och sminkning innan vi sticker iväg. Är i och för sig mer än en timme tills dem kommer och hämtar mig men tänkte visa det nu innan det förfaller haha.


In Love with fashion

publicerat i Allmänt;


De här klänningarna från inlovewithfashion.com skulle jag gärna vilja ha i min garderob, perfekta till alla (förhoppningsvis) fester i sommar.


Finns här

Förberedelser

publicerat i Allmänt;


Har köpt en superfin bh tills imorgon då vi ska åka iväg på bröllopsfest (de har redan gift sig) i Stockholm. Bh:n går i samma färg som min klänning så det blir super bra. Köpte också andra saker så som liten hårspray och volym puder samt två par strumpbyxor. Har alltid sönder ett par så lika bra att ta med ett par extra.


Infinite love

publicerat i Allmänt;


Det här armbandet skulle jag bli super lycklig över att få på alla hjärtans dag. Står för något väldigt fint och är väldigt vackert på samma gång.


Finns att köpa här.

Halo ponytail

publicerat i Allmänt;


Det här är en av sakerna på drömlistan. Ville egentligen ha en silvrig men den här var så jäkla snygg! Kostar 99:- och finns på nelly.se.