Plask SM

publicerat i Allmänt;


Har så extremt ont i huvudet, kan bero på att jag har en miljon saker att göra de närmaste dagarna och är helt slut. Var och simmade förut, han i banan bredvid vad plask SM då han crawlade. Försökte att inte blöta håret eftersom jag hade lektion efteråt, det gick ju bra. Usch. Nu sitter jag med Astrid och pluggar, snart ska jag göra en intervju med en hudvårdterapeut till mitt projektarbete.


Puss och kram

Bara en vanlig vardag

publicerat i Allmänt;



Godmorgon! Idag blir det mestadels plugg så istället för att njuta av sparkling wine och chokladtårta så står kyckling sallad och en springtur på schemat, utöver allt pluggande.


Valentina

publicerat i Allmänt;

Har precis varit ute och sprungit och ska nu duscha och använda mina nya produkter! Fick parfymen Valentina ( av Valentino) av mamma på flygplatsen och köpte body lotion och shower gel själv, luktar himmelskt!

Påsk

publicerat i Allmänt;

Hittat kamera sladden! Så först ut blir påskfotona :).

Vi var på Sommaro..

Tilsammans med nästan hela familjen Storm..



Vi åt påskbuffé där jansons frestelse var höjdpunkten..



Men dessert buffén var fasligt god den med..



Johan var en mästare på att hälla upp kaffe, så han fick hälla upp till alla i sällskapet som ville ha.



Erik var med och njöt av buffén..



Gruppfoto!



On the train again

publicerat i Allmänt;

Hejsan hoppsan! Jag fick åka till Prag ändå då pappa inte kom loss. Vilken stad det var! Väldigt fin och bra shopping, bra sällskap och härligt vin haha. Imorgon är jag sugen på många förändringar och måste ta tag i en del saker vilket bör bli bra. Känner att jag har tappat fästet i mitt egna liv och inte riktigt orkat ta tag i det, men nu så!

Tisdag 10/4

publicerat i Allmänt;

Har tappat bort min kamera sladd, blir så himla trött. Älskar när man städar så rummet blir rent och fint och så städar man bort hälften av alla saker man behöver också haha.

Annars så jobbar jag en del och kanske åker till Prag imorgon! Det var egentligen mamma och pappa som skulle åka men så fick pappa (kanske) förhinder så då blir det jag och mamma istället. Fast vi håller tummarna för att dem åker istället för det är pappas resa och vore tråkigt om han inte kunde åka.

Nu ska jag leta efter kamera sladden igen, har en del fina bilder från i påsk!

Föresten, idag ska jag cykla till jobbet haha. Kommer vara härligt blöt tills man kommer dit.


Milen

publicerat i Allmänt;


Glad påsk! Har alla haft en bra påsk?

Själv har jag haft en riktigt bra påsk, firat med familj och vänner på sommaro där vi åt påskbuffé. Efter det åkte jag och K hem till han, jag lyckades somna och efter min tre timmar långa powernap var middagen serverade och klar. Älskar sådant föresten, lite lyxigt att vakna upp och maten är klar.

Idag har vi varit ute och gått i milspåret och nu pluggar jag projektarbete. Har gått två mil denna vecka vilket gör mig nöjd.

Har massor med bilder på kameran men glömde kamera sladden så bilder kommer antagligen imorgon på påskfirandet! Tills dess får ni en bild på en jacka som är påväg hem till mig :).

Puss och kram

Wongs

publicerat i Allmänt;

Köpte nytt nagellack till Alinas och min middag igår kväll. Vi åt på Wongs och sedan vidare till Wobbler lounge där vi drack några drinkar. Underbar kväll!