Blek och osminkad

publicerat i Allmänt;

En lugn timme innan jag ska sätta mig ner och plugga. Har prov om statsskicket och det är verkligen svårt, svårare än vad man kan tro!

Var förut och toppade håret samt färgade ögonfransarna! Nu slipper jag måla på mascara utan kan låta fransarna vila lite. Börjar verkligen uppskatta att vara osminkad ibland, att få bättre hy och känna sig fräsch. Fast om man kollar sig i spegeln så ser man ut som ett lik haha, kan trösta sig med att alla andra också börjar se bleka ut.


Puss och kram


Ordkunskap

publicerat i Allmänt;

Ni kanske undrar vad jag gör uppe i rimlig tid på en lördag? Jo jag var och körde Alina till högskoleprovet och sen har jag gjort ett gammalt här hemma med mina föräldrar för att testa mina ordkunskaper, det gick SÄMST. De fick 31 av 40 (var för sig och vi gjorde ordkunskapen) och jag fick bara 18! Haha, så glad att jag inte är en av dem som gör högskoleprovet idag. Måste börja träna nu om jag ska klara det till våren hehe.


Masque force architecte

publicerat i Allmänt;


Inne i en troll period med mitt hår och känner mig allmänt sliten, dags att käka vitaminer? På tal om slitet hår så köpte föresten den här inpackningen igår hos frisören! Ska precis lägga mig i ett varmt bad och se om det utövar mirakel för mitt hår haha. Bokade också klipptid tills måndag vilket är välbehövligt för mina torra toppar.

Nu; hemma spa i badet!


Bärigt läppstift

publicerat i Allmänt;


Kolla jag bär läppstift! Finns en stor chans att det har smetas ut på halsduken tills jag har kommit fram till Kajsa haha. Föresten, ser ni koftan på bilden? Den är så jäkla varm, får svag ångest över att vara i den *svettas ihjäl*.

Nu ska jag cykla en tolv minuters tur på fem minuter tack vare detta inlägg hehe.


Puss och kram


Alexander Mcqueen

publicerat i Allmänt;

netaporter.com

För tillfället drömmer jag om klassiska plagg som matchas med vackra accesoarer, skor och väskor. Ett exempel är denna vackra sjal från Alexander Mcqueen som skulle få flytta hem till mig alla dagar i veckan.


Onsdag 19/10

publicerat i Allmänt;


Det börjar skymma och klockan är halv fem. Känns som det är dags för solsemestern snart innan man hamnar allt för långt ner i deprimeringsträsket. Eller så får man bita i det sura äpplet för att man bor i Sverige och inte i ett soligt land haha.

Idag var det en ledig dag på pappret men i verkligheten har jag suttit halva dagen med en historia uppsats om Christofer Columbus. Vill bara ha bort uppsatsen så jag kan fokusera på annat men den tar sådan jäkla tid, blir aldrig klar?

Ska väll återgå till uppsatsen, yeahj. Föresten, är det bara jag som tycker den här dagen har varit extremt tråkig? Kan bero på vädret och uppsatsen men hjälp vad tråkig den har varit.


Presentationsångest

publicerat i Allmänt;

Såg lite på efter tio imorse och måste säga att de valde ett väldigt bra ämne som är rätt i tiden, presentationsångesten. När man var lite hörde man aldrig om ordet, inte jag i alla fall. Nu när man blir äldre så tycker jag att man här det hela tiden och jag själv har börjat lida lite av det. Sen jag har börjat på komvux och började jobba samtidigt har jag fått lite ångest över att jag inte räcker till. Att bara gå i skolan kräver sådan enorm energi och sen jobba vissa vardagar, vara med kompisarna, få bra betyg och sedan vara en bra flickvän är väldigt svårt. Det gäller verkligen att planera in allting och hoppas att inget blir stryken på foten.

Nu har jg inte sådan presentationsångest att jag får panik om något inte går eller känner mig värdelös utan tävlar mer mot mig själv och tycker det är kul att jag får ihop allting just nu. Tycker jag har kommit långt ifrån den jag var i gymnasiet. Då jag alltid kände efter för mycket och inbillade mig att jag var sjuk bara för att slippa skolan. Antar att det var ren omognad men också för att jag valde helt fel linje för mig och för att jag inte trivdes alls i klassen. Är så stolt över mig själv just nu som har kommit så långt. Tagit tag i mig själv och börjat träna lite smått, går i skolan, kämpar för högre betyg, vara en bra flickvän, jobba fem gånger i månaden, ibland mer än det och verkligen pushar mig själv.

Det viktigaste som räknas är hur jag känner och just nu är jag stolt över mig själv och lycklig.


Fredag 14/10

publicerat i Allmänt;


Imorse var det inte lätt att gå upp. Visa dagar är sängen bara extra bra, skön och varm. Sen låg Leo där och myste och gjorde allt ännu bättre och innan han låg pojvännen där så ja det var svårt att gå upp haha.

Åkte till biblioteket och pluggade med Kajsa och resten av gruppen till samhällskunskapen och sen lunchade jag med Astrid. Blev en lång lunch med super god mat, efterätt och sällskap! Nu ska jag snart iväg och jobba några timmar på en annan Statoil än vanliga som behövde folk.

ÅH! Mamma ringde precis och bad mig kolla i en påse i köket och där låg en t-shirt som jag jätte gärna ville ha och en fuktkräm! Tack snälla mamma <3


Puss och kram


Känslan

publicerat i Allmänt;


OMG JAG FICK VG- PÅ NÅGOT JAG TRODDE JAG SKULLE FÅ IG PÅ.


Känner mig bäst just nu.


En smidig dag

publicerat i Allmänt;

Höromdagen...

Fick VG på historia provet! Woop woop! Fast sen fick vi tydligen betyg på en inlämningsgrej som jag trodde han bara skulle kolla igenom och den fick jag bara G på, gaah. Tack vare min kortfattighet. Är expert på att korta ner saker och det är inte särskilt bra när man ska skriva långa arbeten haha.

Annars så går min nyttighets diet väldigt bra. Har lite abstinens på fett och socker men peppar mig själv. Käkade en avocado till mellanmål *duktig*.

Idag lyckades jag fastna i ett skåp i skol korridoren vilket gjorde att min skjorta rycktes upp och ja.. Hade också inget linne under för den skjortan är så jäkla varm. Så där stog jag i behå i en korridor,  det var de smidigaste som hände idag.


Puss och kram


TAGGAD!

publicerat i Allmänt;

Jahopp mina damer och herrar, imorgon börjar det igen. NU ska jag klara det. Bara det är så jäkla svårt för mig, har det inte i min natur haha. Vad jag babblar om är nyttighet. Har aldrig varit särskilt nyttig utom de veckorna jag gick ner två kilo och sen dess har jag ätit så mycket skräpmat och godis att jag skäms. Så imorgon! 5 kilo tills 31 december, det ska gå! Woop woop let´s go!

SÅ JÄKLA TAGGAD!


Take it easy

publicerat i Allmänt;

hej hej lilla hand! Knepig position på den haha.


Jahopp, först och främst så lever jag! Yeahj! Drack väldigt mycket för att vara mig igår men hade så jäkla kul! Fast imorse var jag inte på topp direkt haha, det är inte förens nu jag börjar känna mig normal.

Ska ta och lägga mig och se på någon serie och ta det lugnt nu.


Puss och kram


Så jäkla sexig

publicerat i Allmänt;


Jag är så djävulskt snygg just nu! Haha så mycket grejs man håller på med hela tiden, tufft att vara kvinna.


Utgång? Myskväll?

publicerat i Allmänt;

Så fort man säger någonting så blir det alltid tvärt om. I förrgår skrev jag att jag måste blogga bättre och det som hände var att jag inte bloggade alls haha. Igår var jag förövrigt sjuk. Ont överallt, snurrig och jävlig. Mycket bättre idag så ikväll blir det möjligtvis utgång!

Har dock lite problem med outfit tills ikväll, känns inte ett dugg lockande att hitta en smashing outfit när vädret är skit. Myskväll med godis och mjukis byxor lockar nästan mer när vädret är som det är.


Puss och kram


Mätt och belåten

publicerat i Allmänt;

Det där Friskis och Svettis passet höll på att ta kol på mig! Satan i gatan vad  jobbigt det var men blev väldigt pigg och glad efteråt. Nu sitter jag här, nyduschad och mätt. Ska ta och göra lite läxor och sen vara med pojkvännen.

Får blogga bättre imorgon!

Puss och kram


Mint och lockigt hår

publicerat i Allmänt;

Idag känner jag mig lagom disträ och tråkig. Så därför lockade jag håret och gick och köpte kläder! Inget kan få en bättre humör än att locka håret och göra sig fin, även om det snart förstörs av ett pass på friskis och svettis. Nu äter jag lite mint glass och tar det lugnt, laddar upp med glass inför passet haha.


Puss och kram


Bik Bok by Whitney Port

publicerat i Allmänt;


Imorgon släpps Whitney Ports kollektion för Bik bok. Länns som en riktigt spännande kollektion eftersom hon klär så bra privat! Ska nog ta mig upp på stan för att spana in ett par plagg, bla kostymbyxorna och väskan.


Greeeatings

publicerat i Allmänt;

Jag är så trött. Det sista jag tänkte på innan jag somnade vad redovisningen och det första jag tänkte på när jag vaknade var redovisningen. Får vi inte mvg på den så kommer jag att börja gråta.

Skulle göra en sista sak nu på den och du fungerar inte sidan där bergsårtalen finns, daaamp.

Nu ska jag sminka mig, over and out!


Som stora golfbollar till ögon

publicerat i Allmänt;

Nu är jag tillbaka, hundra år senare. Haha nejdå men satan vad långsamt det gick, jag fick inte in någonting i huvudet! Det åkte in genom ena örat och ut genom andra, kände mig så extremt trög. Hatar den känslan. Smällde i mig en energi dryck vid nio så nu är jag super trött samtidigt som ögonen är som stora bollar, vackert.

Sitter och kollar lite på bloggar för att varva ner och har nu hittat minst tre klädesplagg jag vill kolla på imorgon. Livsfarligt att gå in och kolla på inspirerande bloggar hehe. Nu ska jag kolla upp lite tidsepoker till arbetet och sen blir det lite Merlin tittande, är fast i den serien!


Puss och kram


Monki catch

publicerat i Allmänt;


När detta publiceras (förpublicerat) så sitter jag i ett litet litet grupprum och river av mig håret av frustration haha, nädå det går säkert super smooth. Vad jag ville med detta inlägg är, kolla min nya väska! I love it! Den är mer senapsgul i färgen i verkliga livet vilket är lite kul eftersom det är knappt någon som har sådan färg.

300 kronor på Monki så löp och köp!


Att ta sig samman

publicerat i Allmänt;


Powernap kan vara de sämsta och det bästa. Problemet är ju att man blir så extremt trött efteråt om man sover för länge, vilket jag lyckades med just nu. Känner mig som ett litet vrak. jaja, sitter för tillfället och försöker läsa om Grand canyon och funderar på vad grupen ska säga imorgon på redovisningen. Vi ska prata exogena eller endogena förhållanden och då valde vi grand canyon. Så imorgon ska vi redovisa vilket vi verkar vara de enda som ska? Så av alla i hela klassen, 30 pers så är vi den enda gruppen ( 3 personer) som ska redovisa imorgon och resten ska nästa måndag. Ologiskt.

Nu babblar jag på en massa strunt så nu är det dags att ta sig samman och läsa lite och sen bege sig till biblioteket!


Puss och kram


Film kväll

publicerat i Allmänt;

Tror denna helg kan ha varit den lugnaste genom tiderna, eller nää men lugn har den varit. Kanske borde ha pluggat mer men ibland behöver man en helg för att lugna ner sig själv och sluta stressa.

Nu är det film mys med pojkvännen som gäller!


Puss och kram


Outfit

publicerat i Allmänt;

Kavaj bikbok, t-shirt monki, jeans monki, clutch Hm och skor dinsko.

Såhär såg jag ut igår! I alla fall när jag skjutsade Adam till ett par kompisar, sen bytte jag skor och satte på mig lite läppstift när det vankades fest. Har precis varit ute med mamma på Ikea och lite runt om. Klämde på en tröja på cubus som var fin och sen köpte vi säsong två av Merlin. Såg några avsnitt igår och är helt fast haha.


Puss och kram


Bröstcancerfonden

publicerat i Allmänt;


Igår köpte jag det rosa armbandet till mig och mamma. armbandet stödjer bröstcancerfonden och Kostar 75 kronor, går att köpa på Lindex!


Mys söndag

publicerat i Allmänt;

Liket och lilla Leo

Mys söndag med frukost på sängen och en gosig katt, dagen börjar bra! :)


Saturday

publicerat i Allmänt;

Kilsbergen, september 2011


Jahopp, klockan är nio och jag har redan varit på en fest, effektivt. Det var Erik som hade födelsedagsfest (grattis darling!) och eftersom jag inte drack (ska hämta Adam sen från några kompisar) så blev det att titta in och sen dra. Det är så tråkigt att vara på fest och alla andra dricker utom just en själv, känns som man tynger ner festen med sin tråkighet haha.

Kristian var med också, första festen han var med och träffade alla från min umgängetskrets, yeahj! Blev så glad att han följde med, betyder så mycket <3.


Puss och kram


Kuvertväska

publicerat i Allmänt;


Igår hämtade jag ut min nya vackra kuvertväska från hm! Den görs sig verkligen till sitt namn, stor som det största kuvertet man kan hitta haha. Den lilla gulddetaljen gör verkligen det mesta på väskan, så jäkla snygg!