Igår kväll

publicerat i Allmänt;

Igår kväll var extremt mysigt. Linn och jag satte oss på café, åt morotskaka och drack blåbärs té. Sen gick vi hem till mig i stormen och hälsade på Ludvid the kanin och sen skjutsade jag henne till en förfest. Har saknat att snacka med Linn, vi har alltid så mysigt :).

Nu ropar K att pannkakorna är klara, puss och kram!

Ikväll

publicerat i Allmänt;

Efter en ohändelserik dag ska jag möta upp Linn och gå och fika. Hon skulle tydligen klä ut sig eftersom det är halloween men jag är nog neutral. Klär ut mig till svensk haha. Sen ska vi tydligen till hennes kompis också och hälsa på. Måste sätta fart, sitter helt osminkad och i mysdress

Hörs senare eller imorgon!

Bohemian Luxury

publicerat i Allmänt;


Väldigt fint pannband från Bohemianluxury. Skönt att hålla öronen varma samtidigt som man visar håret.
Kostar 299:- och kommer från Bohemianluxury.se

The test

publicerat i Allmänt;


Ni vet statoil provet som jag skrev om? Jag gjorde mitt för ca en vecka sen och fick 92%! Förstår ni hur nöjd jag är? :D. Jag läste nio timmar på tre dagar och sen gjorde jag det. 90% eller över skulle man ha, så är vädligt nöjd eftersom allt stog på norska.

Kanin mirakel!

publicerat i Allmänt;


Hörruni! Min kanin skuttade precis fram till mig och ville bli klappad! It´s a miraaaclee! Det är första gången någonsin! Kan bero på att jag hade hans vattenflaska med nytt vatten i handen men äsch skit i det han hoppade fram i buren och lät sig klappas!

Miraaacleee!

Gott med pizza

publicerat i Allmänt;

Åh det var gott med pizza! Visste ni att det är typ ingen som äter pizza i Norge? alltså sån som man köper på pizzeria uan alla köper Grandiosa. Så skumt. En av anledningarna kan ju vara att en medium pizza kostar 100 norska och en stor kostar 170..

Nu har jag såklart ingen bild. Har inte orkat leta efter sladden och min mobil kamera suger. Födelsedagstips till mamma och pappa:  En canon G11. Eller en mindre dyr modell funkar också ;).

Pizza time!

publicerat i Allmänt;

Kristian ska bjuda på pizza. Det är andra gången jag äter pizza här, förra gången blev jag magsjuk haha. Stay tuned...

Nytt i badrumsskåpet

publicerat i Allmänt;



Den här handkrämen köpte jag idag. Expediten rekommenderade den varmt. Ska tydlgen vara deras bäst köpta handkräm. Så förhoppningsvis är den bra, den ser lovande ut. Recensionen kommer om någon vecka.

Bild kommer från eleven.se

2012 filmen

publicerat i Allmänt;


Killen sitter och glor på 2012. Enda jag har hört här borta från sängen är nooo, aaaah, iiiih, noo watch out!
Tack för att man inte har sett den, skulle fått panik efter fem minuter.

Fashionology.nl

publicerat i Allmänt;


Kolla vilka underbara örhängen. Att bara ha ett örhänge i örat skulle vara perfekt med dem här.

Kostar cirka 150 kronor och kommer från fashionology.nl

Teknik

publicerat i Allmänt;

Kom och tänka på det här med teknik. Hur killar alltid vill ha det senaste och nyaste även om dem har en fullt fungerande dator, mobil, tv mm. What´s the thing? Varför köpa det allra nyaste hela tiden? Varför inte bara ha det du har tills det slutar fungera?

Jag har en dator som jag fick av julklapp av mormor för kanske fyra år sedan. I data år är väl den 2000 år eller något? haha. K sitter ibland och skrattar åt min dator för den tar så lång tid på att starta saker, tex sims. Fast den fungerar ju och jag bävar för den dagen den slutar fungera helt och hållet. Då måste jag ut i data djungeln och hitta en bärbar dator som kan hantera sims 3. Behövs inte så mycket mer på min dator haha.

Men ärligt talat, varför köpa det senaste hela tiden? Jag förstår i vissa lägen att det kan vara kul men ibland kan det gå till överdrift.

Pappa, om du läser det här. Det är inte riktat till dig för du behöver VERKLIGEN köpa en ny TV.

Dagens sämsta

publicerat i Allmänt;

Skulle denna dag kunnat vara tråkigare? Svar Nej.
Här ligger jag hemma och är stört förkyld men ska ändå åka till jobbet för personalmöte. Gaaah. Har inte ens kommit upp idag.

Bra dag.

Misstag

publicerat i Allmänt;

ååh jag hade ju skrivit fel på förra inlägget, menade 23 november. 23 september var ju ett tag sen haha.
Bilderna kommer från http://rodeo.net/hotspot/

Första bilderna på Lanvin <3 Hm samarbetet

publicerat i Allmänt;


De första två bilderna på Lanvin for hm. Ser väldigt spännande ut, jag vill se mer mer mer. Vill ha allt på första bilden. Andra bilden älskar jag men tror det är lite svårt att bära upp några av kläderna. 23 september så smäller det.. längtar.

Tisdag 19/10

publicerat i Allmänt;

iiih det är så kallt i lägenheten. Kallt kallt kallt, och ändå sitter jag under täcke och filt. Måste skaffa element. Typ senast igår skulle vara bra. Har element i vardagrummet men inte i sovrummet. Så drar det från fönstrerna också. När K är ledig får han gå på elementsjakt, han har bil haha.
Annars så händer typ ingenting, ligger och pluggar inför ett test alla på statoil ska ta. Ska göra min senast onsdag. Har jag sagt att all information och testet är på norska? haha. Fattar knappt något så det tar evigheter att läsa pyttelite. Nu måste jag göra fisk, tog upp lite igår och det kan ju inte ligga i kylen förevigt ;).
puss och kram!

Carrot ring

publicerat i Allmänt;


Googlade och kollade på internet ihop om att hitta något roligt och lite glamour denna otroligt händelselösa måndag. Vet ni vad jag hittar? Jo denna ring här uppe, söt kan tänkas men vet ni priset? hahaha det är ett helt sjukt pris. Den kostar 59.786 och 95 öre. Hahaha fattar ni vad sjukt att gå runt med den på fingret? Du går runt med tre morötter värde 60 000. Hahaha, made my day.

Ringen och bilden kommer från netaporter.com

Drömoutfit

publicerat i Allmänt;


En drömoutfit att bära på min födelsedag i december.


* YSL nagellack, underbar färg. Har båda två själv.


* Christian Louboutin clutch


* Whyreds Binary klänning


* Alaia skor.

 


Bilder kommer från; netaporter.com och google

 

Överfallen i Örebro

publicerat i Allmänt;


Vad har hänt med Örebro?! Det är så många överfall på kvällarna så man undrar om någon vågar sig ut? Har sagt till mamsen att hon har utegångsförbud och om hon ska ut så får hon ringa när hon har kommit hem, haha överbeskyddande dotter.

När jag bodde i Örebro eller när jag är i Örebro får jag inte gå ut och gå på kvällarna själv och då bor vi ändå i "säkert" område. Fast de sista överfallet är precis där jag brukade gå mina powerwalks på kvällarna. Extremt obehagligt att det är så nära och att det händer.


Acne

publicerat i Allmänt;


Den här Acne klänningen skulle jag gärna vilja ha i min garderob. Skulle underlätta dagar man ska festa och det känns som man har inget i garderoben.
Kostar 144 euro.

Holland - Sverige

publicerat i Allmänt;

Någon mer som ser Holland - Sverige? Världens skit match. Gör mål efter tre minuter och sen nu efter 37. Sverige gör misstag hela tiden. Nu går jag och kollar på film tills killen bestämmer sig för att sluta glo på den här matchen haha.

Måndag 11/10

publicerat i Allmänt;

Idag började jag min helttidstjänst som pågår i tio veckor. Det är på samma station (statoil) som jag jobba förut bara att jag har tagit över i tio veckor från en som gick i pappapermission.

Är så stolt över mig själv, föreslog mig själv och propsade verkligen på att jag skulle få den här tjänsten och det fick jag! Med tjänsten innebär det mer ansvar och det är extremt mycket att lära sig nu men tror det ska gå bra. Har köpt en anteckningsbok där jag ska skriva upp vad som ska göras på varje dag, hur det ska göras mm så jag får lite mera koll.

Nu tänkte jag småplocka här hemma, duscha och sen på någon film sen sova. Har huvudvärk också, på toppen av huvudet. SKumt. Ska sova tidigt är det tänkt för inatt sov jag och babe så oroligt så det inte var sant. Ingen av oss kunde somna, vi skulle sova halv elva för att vakna utvilade men ingen av oss kunde. Vi kom upp som två zoombies båda två haha. Tror jag sov kanske fyra timmar extremt osammanhängande sömn. Var det någon mer som sov oroligt inatt?

Sirapslimpa

publicerat i Allmänt;

Todelluu!

Idag har jag bakat sirapslimpa och sen mest myst hela dagen, sett på en ur dålig film som K älskade haha. Var en kung fu film, verkligen inte min stil. Gillar mer snyft och vackra filmer så som remember me. Har precis köpt den filmen, första gången jag såg den så skrek jag rakt ut neeeeeej i slutet haha. Den filmen är bäst men också så extremt sorglig.

I alla fall, sirapslimpan blev extremt lyckad! Mamma brukar baka den hemma och den är så god. Inget slår mammas bakning eller mat! Har hört att det är ekonomiskt att baka sitt eget bröd samt hälsosamt men seriöst det tar tre timmar! Med alla jäsning hit och dit, kolla så den inte blir för bränd, sätta in folie mm. Om jag var hemma fru och hade barn så skulle jag baka eget bröd, men annars finns helt enkelt inte tid till att baka färskt bröd.

Bild: Recept.nu där också receptet finns. Kock är Leila Lindholm.

Ur segaste dagen.

publicerat i Allmänt;

Idag har jag världens urtråkigaste dag. Ingenting händer och när något händer så går det för snabbt. På fyra timmar har jag hunnit med att klicka in mig på facebook par hundra gånger, städat hela lägenheten, dammsugit, gått ner med pappkartonger, tvätta två tvättar, ätit frukost och lunch, tagit upp fisk, sett på en halv film och gjort mini spa behandlingar och duschat.

Är det bara jag som är produktiv eller är denna dagen extremt seg?