I rymden finns inga känslor

publicerat i Allmänt;


Såg alldelys nyss filmen i rymden finns inga känslor, underbar film! Den var fantastisk smart, fick en att tänka till samtidigt som den är varm och glad. Ni måste se den!

Nu är det dags att sova. Har haft en väldigt lugn fredagkväll, kanske det man behöver ibland.

Puss och kram


Håll alla tummar, korsa gärna några tår också

publicerat i Allmänt;

Egentligen borde jag sitta och plugga nu men ja, det går lite långsamt. Hittade precis en galen snygg tröja på en blogg och måste bara köpa en likadan. Belönar mig nog med den EFTER pluggandet.

Föresten tror jag att historia provet gick bra, så håll tummarna på att det faktiskt gick bra!


Puss och kram


When the question is to big

publicerat i Allmänt;



Jaha höruni, såhär trevlig ser jag ut just nu haha. Ser ut som våran kanin som vi hade förut, ååh lilla gubben han saknar jag. synd att han hatade mig bara.

Samhällsprovet går skiiit, blir helt vansinig. Har skrivit en och en halv sida snart och det känns som jag har skrapat lite på ytan men ändå känner jag mig klar.
Ringde ett universitet i Göteborg som speciailiserade sig på media och opinion och de sa att min fråga (hur vi påverkas av massmedia) var inprincip omöjlig att svara på eftersom den var för stor.

Plugget inför historian känns dock bra, vilket är skrämmande för det är oftast då man får ig. För man missar för mycket och grejer. Jaja, ska ta och skriva lite på min omöjliga fråga.

Puss och kram



Busy busy

publicerat i Allmänt;

Hjälp vilka dagar, just nu är faktiskt den första gången jag nästan kan andas ut. I måndags jobbade jag 19 - 24 så somnade runt halv två och igår (tisdags) så var det bara att gå upp och åka till kilsbergen för att kolla på rullstensåsar mm. Ville bara gråta när jag steg upp runt sju och skulle vandra haha. Direkt efter skolan var det jobb till 22 och sen somnade jag med en duns hemma.

Nu är det onsdag och jag har jäkligt mycket att göra tills imorgon. Historia prov och samhällskunskap hemprov är de värsta, speciellt när man tycker att man kan historian ganska bra. Det blir så mycket svårare att sitta och läsa det då. Får nog ändå sitta ganska mycket idag med några pauser, uppdaterar då!


Puss och kram


Färska hallon

publicerat i Allmänt;


Bästa starten på dagen! Färska hallon, tänk vad gott det skulle vara att få denna måndagsmorgon. Hallona på bilden åt jag upp igår haha.


Sleep tight

publicerat i Allmänt;





Och här sitter jag och leker med min nya dator. Med denna bild säger jag godnatt, ser på bilden att jag behöver sova nu för att vara fräsch imorgon haha.


Puss och kram

Kvalitetstid

publicerat i Allmänt;

¨


Igår var det myskväll! Vi hade kräftor, vin och krabba. Är fortfarande mätt efter alla kräftor, som ni ser så snålade vi inte direkt haha. Väldigt mycket mat på två personer men hur ofta äter man kräftor egentligen? Max två gånger per år, om ens det. Som tur var åt K det mesta haha.

Det var i alla fall en extremt mysig kväll, kvalitetstid när det är som bäst. Tack älskling för en underbar kväll <3


Bästa inköpet

publicerat i Allmänt;

Idag blev en sprillans ny dator inköpt! Så jäkla nöjd! Den är så fin så fin och det bästa med allt, den är knäpptyst! Började nästan gråta första gången jag startade den, inte ett ljud gjorde den ifrån sig. Bästa bästa dator, så nöjd! Vi köpte en bärbar och sen köpte vi till en stor skärm så det blev en riktigt bra speldator samtidigt som den utgör sitt syfte, studier. Nu sitter min bror och spelar på den stora skärmen så jag sitter för tillfället och pluggar/bloggar på min gamla haha.

Har fastnat på mitt samhällskunskaps hemprov så sitter och funderar. Tar nog en paus så kanske det lossnar och jag kan börja skriva något vettigt.

Puss och kram

DD - Damp på dator

publicerat i Allmänt;

För tillfället  har jag damp över min dator, gaaaah. Något är seriöst fel med den, eller är det mig det är fel på men troligtvis datorn. Avinstallerade sims för att kunna installera om det (laggar hela tiden), lite pö om pö tänkte jag installera om det inte alla på en gång. Tar jag alla på en gång så får nog datorn en chock och stendör. I alla fall, nu fungerar det inte att installera om!?? Datorn vägrar, IIIIIIHHHH. Så nu har jag damp och vill hitta en ny dator, en stationär. Nu får det vara sluttramsat med en laptop som aldrig vill något. Det får bli morgondagens projekt för nu ska jag på mys och kräftkväll hos pojkvännen!



Puss och kram


Something is wrong

publicerat i Allmänt;

Varför flyter en del av mina blogginlägg ut!? Det ser ju helt stört ut. Har ni sett att texten blir mindre och mindre ju längre ner man kommer på sidan? Whyyyy man whyyy. Ska försöka fixa det, eller rättare sagt någon annan som kan de här får försöka haha.


By night

publicerat i Allmänt;

De här två kan jag tänka mig att köpa från hms nya kollektion, by night. Clutchen är gudomlig och kimono jackan likaså. Kostar 199:- respektive 299:-


elf

publicerat i Allmänt;


Detta var de jag beställde från elf! Har redan provat ett nagellack och är väldigt nöjd måste jag säga. Nagellacket har till och med vitamin E i sig och det kostade max 30 kronor, vilket kap!

Imorgon börjar jag föresten på min noll tolerans mot godis. Känner att det börjar spåra lite med godis i små mängder varje dag och mår verkligen inte bra av det. Bättre att jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag. Kommer må mycket bättre av det, äta med jämna mellanrum och äta hälsosam mat!

Nu ska jag duscha och sen är det sängen som kallar.


Puss och kram


Nomy

publicerat i Allmänt;

Nomy – A dream for the weaker

Fin låt som gör allt lite bättre, älskar nomy. Alltid bra låtar som man tänker till lite på när man lyssnar. Funkar föresten länken? Aldrig länkat förut så känner mig väldigt ny haha.

Har varit väldigt produktiv idag, gått i skolan, pluggat i fyra timmar utöver det, handlat och sprungit 2,5 km. Sprang 1,2 km på åtta minuter, kände mig riktigt stolt!

Nu ska jag ta och sova, lång dag imorgon. Skola och jobb efter det, 15-22. Kommer vara helt slut på onsdag men det är de värt!


puss och kram


Romwe

publicerat i Allmänt;

Dagens ledord inom klädsel, skönt och fint.


Romwe.com


Filippa K

publicerat i Allmänt;





Igår skulle det vara en lugn vinkväll hos Alina (älskar våra vinkvällar), det slutade med utgång och kraftig huvudvärk haha. Lugna vinkvällar med oväntat slut är så jäkla bra! Nu ligger jag i sängen och ska kolla på en föreläsning och så väntar jag på min pojk.

Outfitens ovanför är en sådana jag gärna skulle vilja bära idag, perfekta mysoutfits som ser skön ut men samtidigt fina.


filippa-k.com


Outfit

publicerat i Allmänt;

Blus- Hm , Shorts - Cubus


Sand Tropez

publicerat i Allmänt;


Målade naglarna med nya nagellacket fråg Essie "sand tropez". Har fått dille på neutrala och klassiska naglar.


Skogs guld

publicerat i Allmänt;


Det blev kantarelltoast igår kväll, kan vara en av det godaste sakerna som finns.


Detaljer

publicerat i Allmänt;


Finaste detaljerna på den vita skjortan i höst, Zara 799:-


Sömn

publicerat i Allmänt;

Är helt slut, snacka om koncentrations svårigheter idag i skolan. Åkte hem till Kristian efter första lektionen och satt där och plugga. Kändes genast mycket bättre även om man inte kan göra så mycket. Tänkte ta och plugga lite nu och sen sova, längtar efter en riktigt god natts sömn.


Orolig

publicerat i Allmänt;

Blev en lugn dag idag men en händelse berörde mig väldigt mycket. Köpte precis lite smink från elf cosmetic för att lugna ner mig själv och nu ska jag se på film och försöka sova. Blir nog att se Alice i underlandet, längesen jag såg den.

Älskling, jag älskar dig mest av allt <3


Puss och kram


Springa

publicerat i Allmänt;

Dags att starta dagen och dra ut i regnet och springa!


Slappa

publicerat i Allmänt;

Gick bra med skoshoppingen idag, hittade ett par riktigt snygga som jag kommer stormtrivas i! Köpte också småting som två nagellack, strumpbyxor och tights. Dags att bunkra upp till den kalla hösten så att man fortfarande kan använda klänning. Visar bild på skorna imorgon nu ska jag slappna av här hemma.


Puss och kram


Lördag 10/9

publicerat i Allmänt;


Godmorgon!

Varit uppe några timmar och nu ska familjen minus bror åka och köpa skor, min favorit hobby haha. I eftermiddag ska jag och Kristian vara barnvakt till hans syskonbarn, mysigt! Ikväll tror jag det blir vin någonstans eller chili festivalen, något av det eller kanske både och?

Jaja Nu ska jag klä på mig några vettiga kläder och sen sticka iväg, måste också ta på mig det logiska moodet, inga 15 cm klackar idag utan mer låga härliga skor ska köpas.


puss och kram


Det är freeedag

publicerat i Allmänt;


Känner ni att det är höst nu? Till och med i solen känns det lite småkyligt, luften är friskare och allt känns lite klarare, som om allt kan hända. Jag tycker om den känslan, den är behaglig och samtidigt spännande.

Nu är det dags att åka till Kajsa och plugga lite... eller inte haha. Hon ringde precis när jag skrev menningen. Så istället drar jag nog upp på stan och sen till pappa.


Puss och kram


Dagens tips

publicerat i Allmänt;


Dagen tips får bli de här underbara örhängena från syster P. Fantastiskt vackra!
Kostar 479:- och går att beställa på nelly.se


Onsdag 7/9

publicerat i Allmänt;

Greatings!

Jäklar vilken tid det tog att göra uppgifterna igår! En del frågor var så underligt formulerade att man inte förstog någonting haha. Eriksarna hjälpte mig bra och Alina var mentalt stöd med vinglaset i högsta hugg, tack darlings!

Idag har jag lite ärenden på stan och sen ska dagen gå åt genom att plugga. Hörs senare!


Puss och kram


Sega tangenter och hos Eriksarna

publicerat i Allmänt;

Direkt när jag kom hem idag la jag mig och sov, hur skönt!? Borde göra det till en daglig vana haha. Nu sitter jag hemma hos Eriksarna och knappar på Snälla Eriks dator. Han har kneppiga tangenter som är skitsega, de hänger inte alls med i mitt turbo skrivande.

Annars sitter jag ensam här borta för att de skulle ut och springa och Alina har inte orkat röra sig hittåt än. Hittade lite vin i kylen och sitter för tillfället med stora hörlurar på mig fast än jag inte lyssnar på musik. De ska ta och hjälpa mig med datorkunskap läxan när de kommer tillbaka eftersom jag inte kan ett dugg om sådant. Räknade precis att de har fyra dator skärmar och en laptop igång, wtf?

Som ni hör gör jag inte mycket så avslutar detta inlägg nu,


Puss och kram


Kräftor, mums!

publicerat i Allmänt;




I fredags åt jag och brorsan hjälmar kräftor och ostpaj, älskar kräftor! Denna vecka ska jag och Kristian ha mini kräftskiva för oss själva, båda älskar kräftor så det är perfekt.


Rebecca Stella

publicerat i Allmänt;


När det här inlägget publiceras har jag precis satt mig i salen för en geografi lektion. Då kan vi alla drömma om dessa skönheter istället. Kommer från Rebecca Stella för 699:- och finns på nelly.se


Helgen

publicerat i Allmänt;



Såg nu att det var fem dagar sedan jag skrev, sjukt egentligen med tanke på det känns som jag skrev för två dagar sen. Inte mycket har hänt på de här dagarna ändå, kanske därför jag inte har skrivit så mycket. Jobbade ihelgen, pluggat lite, åt kräftor i fredags, sprang 5 km (på världens sämsta tid), varit hos Eriksarna och spelat kort. Som ni märker så har jag inte gjort mycket. Känns som helgen bara rann bort, jobbade bort den.

Ska ta och förtidställa lite inlägg tills imorgon!


Puss och kram