Bada

publicerat i Allmänt;

Vi åkte ut till mitt ingenstans, destination, kökstasjön

Vi det här huset svänger man vänster...

Vi landade i gräset och åt jordgubbar..

och la baguette! mmm...

Ibland kom en liten hundvalp vid namn Holger och tittade till oss, men mest var han intresserad av hunden som låg bakom oss.

30 juni 2011

publicerat i Allmänt;

Godmorgon kära barn!

Igår var det välbehövligt med lite sömn måste jag säga, oj vilket dåligt humör jag var på. Nu väntar jag på en fiskgratäng som står i ugnen och puttrar, blir alltid fiskgratäng när ingen orkar laga mat (jag eller Adam) och mamma och pappa inte är hemma.

Idag ska jag inte göra ett dugg förens ikväll då jag ska vara socialt umgänge medans Alina och Erik handlar och sen kanske springa med Kajsa. Det var väl de lilla jag hade att skriva just nu, lite bilder kommer senare från badandet igår! :).


Puss och kram


Good evening

publicerat i Allmänt;

Är verkligen på pisshumör just nu. Mitt humör kan rubbas ganska snabbt  och idag blev det verkligen fel. Allt var super när jag badade med Kajsa med sen tog det slut. jäkla skit. Ni får se bilder imorgon när jag är på solstrålehumör. Nu ska jag gå och lägga mig och mysa lite med min fina pojkvän, då blir det mesta bra <3.


Clothes

publicerat i Allmänt;


Skitsnygga linnen, på den hallonrosa ser ni ryggen och på den gråa ser ni hur de ser ut framifrån.

En kofta är alltid en bra investering.

En vanlig t-shirt som både kan användas i sommar och i höst!

Köpte också en svart kjol och ett linne men det blev ingen rättvis bild på kjolen och linnet har jag på mig idag, så dem får ni se en annan gång.


29 juni 2011

publicerat i Allmänt;


Godmorgon!

Idag är det lika soligt som igår men istället för att pina mig på stan så är det en sjö som gäller! Först med kajsa nu på morgonen och sen i kväll med Alina. Ingen kunde samtidigt och jag ska inte göra något särskilt idag så lika bra att hänga på! :).

Ska börja packa en liten väska och fixa lite, måste se så Miss slö är klar också (Kajsa!). Kanske fixar ett förinställd inlägg med mina nya kläder också så ni får se :).


Puss och kram


Grilla mera

publicerat i Allmänt;

Grillmästaren..



Kött!


Pappa skulle göra en cool min haha...


Hårt att vara grillmästare, undra vad de tänker på? Ser så fundersamma ut. Löser säkert världsproblem eller något annat värdsligt.



Mat! Extremt gott kött. Perfekt grillat och riktigt bra marinerat. Kan vara för att det var färdigt marinerat men scchh.


Varmt.

publicerat i Allmänt;

Varmt!

Egentligen ska man väl inte klaga men var inte beredd på sådan värme när jag skulle upp på stan och fixa ärenden. Trodde jag skulle flyta bort till en liten prick. Köpte i alla fall några fina grejer på Monki, de har verkligen super rea just nu. Fick tre linnen, en kjol, en t-shirt och en kofta för under 500:-. Kändes skönt och välbehövligt! Nu är det slut shoppat på ett tag, känns som jag har allt utom ett par svarta jeans och det kan vänta ett tag. Kanske borde ta köp- stopp till Göteborg?

Nu ska jag fixa lite jordgubbar och tvätta.


Puss och kram


Godmorgon!

publicerat i Allmänt;

Älskade lilla katt <3.

Idag står olja in verandan på listan samt kanske äta lunch med Kristian på stan och sedan bio med kompisarna. Kan bli en riktigt bra dag med andra ord. Nu ska jag smörja in mig med solskyddsfaktor, väcka min bror och sedan börja med verandan.


Puss och kram


Tack.

publicerat i Allmänt;

Ibland måste man ändå tacka en del storbloggare. Som när man kommer in på Nellys rea innan alla andra och kan köpa ett par skitsnygga skor, tack Engla.


Stolt tjej

publicerat i Allmänt;


Tummen upp för att ta sig i kragen och dra ut sig själv i skogen för att springa 2,5 km! Det förtjänar en svettig tummen upp bild i bloggen.


Lampa

publicerat i Allmänt;


Har köpt ny lampa, här ska det läsas! Perfekt till höst då jag ska sitta och göra mvg uppsatser till Komvux. Pepp pepp, effektiv är den i alla fall. Extremt ljus från en sån liten lampa. 99 kronor från Ikea, årets kap.


Midsommar 2011

publicerat i Allmänt;


Bildbomb!

Vi satt och pratade och tog det lugnt.

Wiktor och Hanna var där, plus 15 personer till som jag glömde bort att fota.

Hennefors som bara kan ett ord - käften.

Tipspromenad!
Norling såg snett

och Alina inspekterade tältet.

Crazy eye i mitten och mina bästa kompisar på sidorna <3.

Såg sur ut?

Blev glad!

De andra typerna två meter bort.

Morgonen efter, jag och kajsa hade dubbla plagg på oss för vi frös så mycket och killarna var så varma att de bara sov i kalsonger. Ologiskt.


Hemåt!

Sliten men glad :D.

Glad midsommar! Det var massor med folk där men jag glömde att fota. Kameran låg mesta dels i tältet inlindad i koftor för att skyddas från regnet. Tack Ludvig för grymt midsommar firande! :)


Är det inte de ena så är det de andra

publicerat i Allmänt;

Haha jag börjar snart skratta åt mig själv, eller jag har redan börjat skratta. Nu har jag glömt mina bankdoser hemma och sladden mellan datorn och kameran så man kan överföra bilder.

Jag har också lyckats köpa en ring i en webbbutik utan att ens ha betalat, hur är det möjligt? Klickade på avbryt och så stog det att betalningen lyckades och produkten skickas, jag skrev inte ens i mitt kontonummer!

Är det inte de ena så är det de andra, men kul har jag.

Världens sämsta resa

publicerat i Allmänt;

Resan igår var ett helvete.

Det börjar med att bussen är tio minuter försenad och redan då tänkte jag, jaha nu kommer jag inte med flyget. Min mamma tyckte jag var negativ och skulle vara positiv istället.

Jag brukar ta flyget som går 21;45 men då brukar jag få sitta och vänta så länge så den här gången köpte jag biljett till 19:10 flyget, det ska hinnas med god marginal.

Av alla de gånger jag har åkt med Oslo bussen så har vi inte fått stannat vid tullen (gränsen) en enda gång, denna gång fick vi självklart det! Hundarna sniffade och hittade något misstänktsamt på en man som dem fick plocka in. Tror inte han hade något särskilt på sig eftersom han fick komma in i bussen igen men det tog i alla fall tjugo minuter.

Chauffören startar bussen och hela bussen rycker till och låter konstigt, visar sig att det har blivit fel på växelspaken (eller något liknande, inte super bra på bussar) och att vi inte kan köra mer. Då hade vi rullat över några kullar och var inte längre vid tullen utan mitt i ingenstans! Vi får stanna och vänta på en annan buss som kommer efter en och en halv timme. Chauffören håller oss inte informerade och verkar inte veta någonting, så vi får bara sitta och vänta och se vad som händer.

Vi åker med den  nya bussen och jag har sagt till chauffören att jag skulle till Gardemoen och ett flyg 19:10. Mitt i ingenstans på en rastplats vid E18 stannar chauffören och säger att alla som ska till Gardemoen kan gå ur bussen och blir hämtade av en taxi om cirka 10- 15 min. Vi går av och väntar på taxin som inte dyker upp, så vi ringer taxi numret som jag fick av chauffören och frågar var taxin är. Då säger dem att den dyker upp om ca 15 min.

Klockan åtta kommer jag till Gardemoen (Oslo flygplats) och får köpa biljett till flyget 21:45 istället. Egentligen skulle jag ha varit på Oslo busscentral 16:35.

Världens sämsta resa.




Nattliga blogginlägg

publicerat i Allmänt;

Bra jobbat ÖSK! Trodde nästan Trelleborg skulle vinna där ett tag eller bli lika men Ösk vände!

Det blev ingen bio, vi hann helt enkelt inte så vi ska ta det nästa vecka när jag kommer hem igen. Nu är det dags att sova, nattliga blogg inlägg börjar nästan bli en tradition.


ÖSK!

publicerat i Allmänt;

Sushi lunchen övergick till semester drickande på rockbar, alltid skönt när sådant händer. Nu har pappa och jag käkat pizza ( fick både pizza och sushi, wohoo!) och nu ska jag cykla iväg till Behrn arena och se Ösk matchen!
Efteråt får vi stressa som små ekorrar till bion, varför ska vi alltid göra allt på samma dag? Nu ska jag dutta på mig lite smink och sen cykla iväg.

Heja ÖSK!


Måndag,

publicerat i Allmänt;


Godmorgon godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sedan och har sedan dess tagit det väldigt lugnt. Skulle egentligen vaknat nio, mitt snoozande är inte att leka med!

Nu ska jag packa lite, fixa rummet och spela sims. Väntar på att Erik ska vakna så vi kan åka och äta sushi men det kan nog ta ett tag. Är extremt sugen på sushi eller pizza, mm.


Hörs senare!


Flyger förbi skrattandes

publicerat i Allmänt;


Dagarna flyter på bra här hemma, känns lite vemodigt men samtidigt bra att dra iväg en vecka till Norge och fixa det sista. Jag saknar mig älskling! Vill ha han här <3.

Nu har Linn kommit hem och så är Solvår ledig så det kommer nog bli väldigt mycket solhäng veckan i Norge. Det är bra, då har man roligare saker än bara att städa hela tiden.

Idag var hela familjen Nilsson ute och sprang i spåret. Är så jäkla stolt över min familj, vi är inte den sportigaste familjen egentligen (läs, närmast sport är Ösk matcherna och fotboll på tv) så det var skönt att vi alla kom ut. Adam var solklart bäst, han sportar ju haha.

Nu sitter jag med nyduschat hår och ser ut som ett skogstroll. Har precis bokat flygbiljetter och tänkte snart läsa lite innan jag somnar.

Längtar tills jag får ladda min kamera, bloggen blir extremt tråkig utan bilder.


Natti på er! <3


Hektiskt

publicerat i Allmänt;

Det är hektiska dagar här i Örebro.

Imorgon tar min bror studenten och det måste firas ordentligt! Så idag var hela familjen ute (minus student barnet) och köpte tillbehör tills imorgon, godis, gosedjur, uppläggningsfat och dylikt. Hann också med en sväng på Ikea och Rusta där jag köpte saker till rummet, börjar bli riktigt snyggt nu! Måste köpa blommor, fler lampor, spegel och tavlor så känns det klart sen.

Fick några timmar till att sätta ihop grejer och göra iordning innan jag cyklade iväg till Kajsa för att se på bio. Vi såg nya Pirates filmen. Den känns som en film man kan hyra några gånger för att titta på hemma en regnig dag. Nu ska jag antingen spela Sims eller sova, tror det blir de sistnämnda. Upp imorgon tidigt för att göra iordning det sista och mig själv.

Natti <3


Babe, jag saknar dig, önskar du vore här <3
Älskar dig <3


Sommar och Paris

publicerat i Allmänt;

Hej!

Det var underbart i Paris! Fantastiskt väder, underbar mat och roliga saker att göra. Vi gick i små söta kvarter, åt på restaurang, shoppade och gjorde turistgrejer. Tycker Louvren är fantastiskt men väldigt stort, man går lätt vilse. Självklart dog min kamera första dagen och eftersom batteriladdaren ligger i Norge så blev det inte så många bilder som jag hoppades, men några har jag i alla fall!

Det bästa med Frankriker och Paris är ändå maten, har aldrig ätit så god mat som där! Anka, kyckling med risotto och senapssås, lam med små små färskpotatisar och självklart massor med ost!

Shoppingen var också riktigt bra, det finns en enorm Louis Vuitton butik mitt på Champ Élysées som var jättefin. Gick in där och skulle kolla på bandanan men det var slut i hela Paris, typiskt.

Ska ladda upp några bilder när jag kommer över en laddare.


Nu känns det verkligen som sommar!


High tech

publicerat i Allmänt;

God Lunch!

Vaknade för några timmar sen, duschat, fixat iordning och gjort små grejer. Nu ska jag laga mat till mig och Adam, fast jag får inte på ugnen på rätt. Världens high tech ugn, förstår ingenting. Jaja det löser sig alltid! Snart kanske jag ska träffa Kajsa och sen ikväll åker vi till Stockholm för att övernatta.

Självklart ska jag glömma batteri laddaren till kameran i Norge, åååh blir så trött på mig själv. Får köpa en ny i Paris om det skulle krisa.
Nu ska jag kämpa på med ugnen. I can do it!!

Puss och kram