Promenad i Storm

publicerat i Allmänt;

Liten ekorre i London.


Idag var jag ute på promenad men Solvår och hennes hund Atlas, Atlas var så sjukt fin! Jag svimmar så söt han var. Han var så gosig i soffan och så duktig på promenaden. Jag paxade han direkt, så fort de behöver någon som tar hand om han en dag eller två så tar jag han direkt haha. Tänkte ta med kameran och fota men så var batteriet tomt. Så störande. Ni får en bild på en ekorre i London istället, underbart söt den med.

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på film, det är halvstorm här idag och har lite ont i halsen så tar det lugnt resten av dagen :)!

H&Ms alla samarbeten

publicerat i Allmänt;

Många kollektioner samtidigt..


Är det bara jag som reagera på hur många kollektioner H&M släpper nästan samtidigt? Först är det Elin Klings kollektion (halsbandet på bilden) som släpps 3 februari i svenska butiker. Sen är det inclusive kollektionen (blommiga/leopard skorna) Som släpps 10 mars online. Efter de kommer (vet ej datum)  waste kollektionen. Waste kollektionen är en kollektion med resterna från samarbetet med Lanvin. Det blir så mycket att släppa alla de här nyheterna om kollektionerna nästan samtidigt. Varför inte vänta lite och bara satsa allt på Elin Klings kollektion först?

Bilderna kommer från damernasvärld.se, elinkling.net och Angelicascloset.se

L.A.M.B.

publicerat i Allmänt;

L.A.M.B. Crepe $ 365.

Fantastiska skor av Gwen Stefanis märke, L.A.M.B. Vill ha NU. Nackdelen är priset som är det enda som hindrar mig från att klicka på Buy knappen.

Outfit onsdag 26/1 2011

publicerat i Allmänt;

T-shirt monki, jeans & kofta Gina Tricot, Grod halsband forever 21


Nej men kolla vad jag gjorde! Tog en outfit bild, andra någonsin. Så enjoy!

Hemmaodlad

publicerat i Allmänt;

Hemmaodlad krasse

Ibland när jag har lite tråkigt så kommer jag på idér, ibland bra idér ibland helt värdelösa idér. Hemma odlad krasse, det blev en god idé.

Idag då...

publicerat i Allmänt;


Jaha hörruni, idag har jag inte mycket att komma med. För det mesta händer inte det ett dugg i Norge. Tvättar lite, städar lite, sitter vid datorn. Det är väl typ allt. Är väldigt uttråkad som ni märker. Jag längtar efter ett jobb. Ett fast jobb. Nio till fem jobb, vilken dröm. Tjäna pengar och få bra rutiner, bäst. Det var väl allt just nu, tjingeling!


Jil Sander spring 2011

publicerat i Allmänt;



Som de flesta andra bloggarna drömmer jag om Jil Sanders vårkläder. Det som de babblas mest om är kombinationen med rosa kjol och vit t-shirt. Något som alla praktiskt taget kan ha på sig och som är extremt budgetvänligt. Problemet är att hitta en rosa kjol. Det kan väl inte vara så svårt? eller?

Kolla extra in de fina och välgjorda paintkollaget, en dröm eller hur? hahaha^^.

Ash

publicerat i Allmänt;

Ash, Jezebel.


Jag älskar älskar ÄLSKAR de här skorna, tänk er med brunbrända ben, jeansshorts, kavaj mmmm..

Bild: Piperlime.com

Elle galan 2011

publicerat i Allmänt;


Elle galan ägde rum igår med pompa och stått, själv var man på jobbet till åtta haha. Nog om det! Det jag ville säga är att jag älskar Sofis klänning som hon bar. Så fantastiskt fin! Så vacker i all sin enkelhet men ser ändå detaljerad och välarbetad ut. Kollade på hennes blogg och klänningen kommer från Ida Söstedt. Love it.

Bild kommer från elle.se

Tom Ford Azure lime

publicerat i Allmänt;


När vi var påväg hem från London så hittade jag och mamma underbara Tom Ford parfymer i taxfreen. Azure Lime blev helt klart min favorit, jag har doftprovet i plånboken och det doftar underbart. Nästa gång jag ser den blir det ett solklart köp!

Drömma får man göra tills önskan slår in

publicerat i Allmänt;

YSl Cravings


Nu har jag landat här i Norge igen, känns lite sorgligt att vara borta från familjen i nästan ett halvår från och med nu, men sen flyttar jag hem igen så det går bra. Tycker vi startar det nya året i bloggen med lite YSL cravings. Åh vad jag älskar YSL ibland. Någon gång ska jag äga något därifrån, som den klassiska clutchen, eller en Muse väska eller kanske ringen ovanför.. mmm. Drömma får man göra tills det blir verklighet. Tills de blir verklighet får man kolla på bilderna och drömma sig bort..