Blomster té

publicerat i Allmänt;
Idag var jag och mamma som sagt var i Nora. Väldigt fin och vacker stad trots halv dåligt väder. Det som är allra charmigast är alla små affärer som har allt och inget. Hittade en väldigt fint spets topp fast satt dåligt så blev inget köp. En del affärer har verkligen saker man aldrig trodde man behövde förens man såg dem. Är väldigt fascinerad av underliga och skumma saker så var tvungen att köpa denna sak. Hittade ett grönt té som såg ut som en liten hö boll, som då i varmt vatten skulle veckla ut sig och bli en blomma, sen tog man bort den bara och så kunde man dricka tét. Tyvärr misslyckades vi eftersom det var en liten snodd som ingen någonsin hade sett så den vecklade inte ut sig som den skulle, men men. Spelade inte så stor roll i och för sig eftersom vattnet man skulle dricka inte såg så särskilt fräscht ut och så luktade det hö! Får göra ett nytt försöka någon gång!:).
Ja vad kan det vara för något? En liten Hö  boll?
Hö boll? Nej det är té!
Eeeh ska jag verkligen dricka det? Ser ju ut som det har legat på botten i havet ett tag.
Mission failed hahaha.

Lördag 17/10

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!
Lördag idag vilket betyder att hela familjen är lediga, härligt!
Sitter och letar efter bilder på humlor som reaserch till min halloween dräkt, kommer nog bli riktigt bra :).
Planerna för idag är att:
* Övningsköra till Nora och spana in en chokladaffär/fabrik?
* Köpa grejer till min halloween kostym
* Köpa lampa till fönstret
* Städa rummet
Det är planerna för denna underbara lördag, fint väder ute, undra om det är kallt?
Ha en Trevlig dag!
kram <3

Snabb uppdatering

publicerat i Allmänt;
Hejsan!
Sitter hemma hos Alle och Erik, mitt andra hem haha! Har precis skalat räkor och hackat  champinjoner. Alle hade hållt på i 45 minuter så kommer jag och och det blev klart på 5 minuter, räk speciallist javisst.
Idag har det inte hänt så mycket, körlektion, sushi med Alexandra och Alina, hemma och nu hos Alle och Erik med company!
Grattis till mig och K som firar 3 månader idag <3
Nu är det mat, ha en trevlig fredagskväll! :). kram <3

Natti Natti

publicerat i Allmänt;
Idag har det inte hänt mycket, därav dålig bloggning. Var på körskolan och hade lektion, känns bra nu för nu vet dom på allvar att jag sticker i november och då ska jag ha körkort! var med erika, pratade med K, shoppade med mamma, hälsade på mormor, till Alle och Erik och nu är jag hemma igen. Som sagt, inte världens intressantaste dag men en helt vanlig dag i livet. Stort grattis till Erik och Alina som firar 9 månader ihop idag (torsdag), ni är underbara ihop :).
Imorgon händer samma sak som idag stort sätt haha, enda som inte är samma är att jag ska fika med Alexandra efter körlektionen. Något jag verkligen ser fram emot eftersom jag inte har träffat henne på väldigt länge. Alina följer med också, vi ska snacka halloween kostymer och jag har nog kommit på vad jag ska vara! :D.
det var allt för idag, sov så gott allihopa :)
kram <3

Onsdag 14/10

publicerat i Allmänt;
Tudello!

Vaknade runt tio av ett gulligt sms, det gör helt klart hela dagen att få ett sådant! hade lite gossip girl marathon med mig själv tills nu och nu tänkte jag ta tag i min garderob, fast är lite orolig för att göra det för har så mycket skit så måste nog skaffa lite kartonger först, hmm aja det löser sig nog! Idag har jag inte mycket planerat, ska ringa bilskolan och fråga efter användarnamn och sånt så jag kan sitta hemma och göra proven, känns som prio ett just nu. Städa rummet och gå ut med grannens hund ska jag nog göra också, lite motion är alltid bra. That´s about it!
Ha en trevlig dag alla söta :)
Kram <3

Kärlek

publicerat i Allmänt;
Igår kväll skulle när det var dags att somna lite fint så låg jag och lyssna på musik. Sen började jag tänka och det är helt livsfarligt att göra halv två på natten för det finns ingen chans i världen att man kan somna. Började tänka på hur tom jag känner mig, hur mycket jag saknar min pojkvän och hur jag vill att livet ska spolas fram ett par veckor så vi kan få träffas igen. Saknar han något så oherhört att det finns inte. Till och med dom där sakerna man hatar, som det där smeknamnet som du absolut inte vill kallas eller hur han sätter ett finger i revbenen när man aldrig vaknar upp på mornarna. En kompis sa till mig igår att han ser på mig hur mycket jag saknar han och hur frustrerad jag är över att inte fått träffa han på en månad. Tycker det var så sorgligt för jag försöker ändå att vara glad och komma med lustiga kommentaren men det går inte lika bra, när man inte kan åka hem till han efteråt och mysa ner sig, utan får lägga sig själv i en stor säng.
Det jag känner med han är äkta kärlek och om ni känner så med någon, hur töntigt det än låter, vårda den kärleken, bråka inte med varandra.
Älskar dig K <3

Gårdagen ---

publicerat i Allmänt;
Igår var jag hemma hos Alle och Erik som jag skrev förut, alltid lika roligt att vara där och underbar mat :).
här är min gårdag i bilder:
Hade finaste hårdagen igår, tänk om man fick vakna upp med det varje dag ;)
vaknade upp med bästa hårdagen på länge, bara att kamma igenom håret och ta lite hårspray så såg det ut såhär!
först på dagen var jag på biblioteket med söta Erika, vi pluggade och snackade twilight låtar.
Hon pluggade spanska och jag satt med körkorts teori som vanligt :).
Alle och Erik koncentrerade sig hårt på maten, det bjöds på köttfärsbiffar, pommes frites och bearnaisesås.
vi kollade på tv och tog det lugnt som vanligt, satt och skrattade mest hela tiden. Alina var där också, hon hade otroligt söt rosett i håret som jag får ta kort på nästa gång, alltid lika fin:).
Sen åkte jag hem, kollade runt lite på internet och pratade med min söta pojkvän <3

Tisdag 13/10

publicerat i Allmänt;
God lunch kära blogg!
Dagen började helt okej, fixade och trixade och sen cyklade jag iväg till körskolan för att ha övningskörnings lektion. Min lärare är väldigt rolig samtidig som hon har stenkoll på mig och är allvarlig samtidigt vilket uppskattas väldigt mycket :). Förra gången skrämde hon slag på mig så jag började skaka av rädsla haha. Hon tryckte allt vad hon hade på sin broms när jag skulle backa ut. Tänkte, jaha nu är det kört, nu har jag kört på någon även fast jag inte såg någon. Då säger hon: kollade du ordentligt till höger? Haha aldrig varit så rädd i en bil förut men nu kollar jag åtminstone till höger jämt och ständigt ;).
I alla fall så efter det åkte jag och hämta ut ett paket med lite skönhetsprodukter, köpte nudlar och nu ligger jag i min säng mätt och belåten. Ska vila en stund för känner mig inte riktigt frisk och sen får jag se vad som händer, blir en lugn dag i alla fall. Tänkte visa upp vad jag har köpt för produkter och ge er gårdagens kväll i bilder lite senare.
hoppas alla har/får en bra dag! :)
kram <3

Måndag 12/10

publicerat i Allmänt;
Tudello!
Idag är det måndag och ny vecka. Känns faktiskt ganska bra, lite stressad över teori plugg och andra saker men men det löser sig alltid! idag har jag tagit det rätt lugnt, cyklade in till stan vid två och träffade Erika. satt och pluggade lite på biblioteket, gick förbi subway och köpte med en macka hem och nu sitter jag här. Ska snart möta upp Erika igen och cykla till Erik & Alle. Snälla Erik ska hjälpa mig med datorn som blev totalt svart förut idag (det är alltid fel på den, jag borde inte ha en dator egentligen, alldeles för oteknisk haha) och Alle lagar mat som vanligt, perfekt måndagskväll <3.
vi hörs senare, hej så länge! <3

Välkomna!

publicerat i Allmänt;
Välkomna till min nya och första blogg! :). Gått och tänkt på att jag ska ha en blogg ganska länge, fast nu, lite över ett på natten kom jag på att äsch lika bra skaffa, nu eller aldrig haha. Händer ganska mycket i mitt liv just nu så vill gärna ha något att blicka tillbaka på lite senare i livet och minnas. Har fruktansvärt dåligt minne så en blogg var en bra lösning på det hela hehe :).
Med det sagt så säger jag god natt för denna kväll!