Jo jag kör ju polsk svart taxi på fritiden förstår ni

publicerat i Allmänt;

Igår på jobbet var det ett helvete, det var så mycket att göra, för mycket folk och för många hamburgare som skulle stekas. Allt var bara kaos. Så efter sju timmar kändes det som man hade jobbat sexton timmar. Helt slut.

Sen när jag körde hemmåt så märkte jag att en bil körde efter mig. Så när jag stannade så stannade de och när jag svängde så svängde de. Jag höll på och letade parkeringplats och blev mest sur och förbannad över att de var tvugna att följa efter och göra mig stressad. Så jag stannade bilen och då klev två män ur bilen och frågar (på engelska)  om jag körde polsk svart taxi i fredags? Det var så absurt att jag började skratta och sa nej den här är en svensk bil och skrattade ännu mer. Så konstigt slut på en absurd dag.

Blue cravings

publicerat i Allmänt;


De här skorna är ett av mina cravings just nu, tror dem skulle vara superfina på.
Nu ska jag iväg till jobbet och jobba lite, blev precis inringd vilket betyder mer pengar, wihii.

Resor

publicerat i Allmänt;

Bild från hotellbalkongen, belfast hotell.

Jag sitter och funderar ut hur mycket pengar jag behöver för alla resor i sommar. Den som jag just nu ser fram emot mest är Paris med mamma, vi har hittat finaste hotellet som är så franskt att det blir fantastiskt. Sen ser jag fram emot alla solsemsestrar, den i påsk och den i början på augusti, och Rom med älskling och London med Alina. Ser fram emot alla helt enkelt haha. Alla kommer bli fantastiskt roliga, få se till att jag sparar mina pengar nu så jag har råd med alla resor.

Nu ska jag göra mig iordning och möta upp några tjejer på promenad i solen, lyx.

Bik bok

publicerat i Allmänt;


Några fina grejer bik bok har på hemsidan. Har sett shortsen i verkligheten, känt och klämt på dem lite. De verkar väldigt sköna men när man ser bilden så undrar man över passformen. Ser kanske lite säckiga ut? Får gå in och prova dem någon dag.

Vill verkligen ha de här solglasögonen. Om det är något jag älskar inom accessoarer så är det solglasögon, ju knäppare desto bättre. Love.

Sun is the key to happiness

publicerat i Allmänt;


Goddagens! Inte mycket skrivande de senaste dagarna, förlåt för det. Har jobbat de senaste sex dagarna och då har jag inte så mycket inspiration. I alla fall, nu blir det inlägg!

No plans and Asos

publicerat i Allmänt;


Idag hade jag absolut inga planer eftersom jag gjorde allt på min to do list igår. Då är det riktigt skönt att chefen smsar och frågar om man kan jobba extra den här veckan. Alina, vet du vad det betyder? Att vi snart kan beställa från Asos tillsammans! :D.


Valentine´s day

publicerat i Allmänt;


Happy Valentines day! Vi firar inte särskilt mycket men tycker ändå det är en mysig dag att fira. Vi åt kina mat och sen fick jag fina underkläder som jag har velat haft länge. K fick en smulpaj av mig som just nu står i ugnen. Nu ska vi gosa ner oss i soffan och bara vara.


Torsdagsmys

publicerat i Allmänt;


Nya blommor och tända ljus, Så fort älskling smsar ska jag börja med tacos. Bästa torsdags myset.. :).


Fjellstua

publicerat i Allmänt;


Igår var jag, Atlas och Solvår ute på långpromenad..




Vi gick uppför Fjellstuas alla miljarder trappor och kollade på den fantastiska utsikten..




Härlig dag var det, så härlig att jag hade på mig converse..




Vilken inte var det smartaste eftersom det fortfarande var snö på berget..




Söta Atlas och Solvår




Såhär glad var jag när vi hade kommit ner för berget oskadda! Att jag sedan inte snubblade på en enda isfläck på berget utan istället snubblade på gruset på plan mark ska vi inte prata om haha...




Wanted - Topshop

publicerat i Allmänt;

Solglasögonen - Haft ett par liknade och älskade dom, måste införskaffa nya

Kofta - En av de finaste koftorna jag har sett på ett tag. Tänk med blåa jeans, ballerina skor och vit t- shirt och solglasögonen ovanför.

Skor - Vet inte varför jag älskar de här skorna, tycker egentligen de är ganska fula men älskar dem ändå.



Lipsy klänning

publicerat i Allmänt;

Från lipsy, asos.com


Kolla den här underbara känningen från Lipsy. Fantastiskt fin sommarklänning. Är lite sugen på att köpa den men får se..

Idag köpte jag nya blommor, ni får se bild imorgon :).

Babbel

publicerat i Allmänt;


Klockan är ca halv två och jag har precis ätit upp min frukost! Seg idag är bara förnamnet. Helgen bjöd på jobb jobb och jobb. Lite stressande att komma på jobb igår kväll och inget på dagen var gjort men funkade bra tillslut.

Idag ska jag jobba igen, känns skönt att få jobba lite då och då. De sociala spelar mycket in i mitt liv, annars sitter man ju bara vid datorn och blir deprimerad.

Nu ska jag sitta och lata mig några minuter till sen dammsuga och tvätta lite. Vi hörs senare!

:)


En till kollektion av H&M, Men denna är fantastisk

publicerat i Allmänt;


Här har vi en till kollektion som släpps av H&M i vår! Fast den här kollektionen gillar jag skarpt dock. Kan bero på att det är just den stilen jag älskar, lite romantisk, somrig och underbar. Det är del två kan man säga, den här kollektionen. Kommer ni ihåg garden cellection som släpptes förra våren? Det här går i samma stil då kläderna är i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Kläderna ovanför är mina favoriter som jag hoppas hänger i min garderob efter 14 april då kollektionen släpps.


Bilderna är lånade av damernasvarld.se

When the storm is inside

publicerat i Allmänt;

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, hur jag blev så off. Har alltid känt mig ganska avslappnad i mig själv och alltid pratat innan jag har tänkt (oftast är det riktigt kul, kompisarna asgarvar och jag med) men nu känner jag mig så ensam, så liten och klarar knappt av att ha en bra konversation.

Nu har jag börja tänkt på allt sånt man inte ska tänka på. Snackar mina kompisar skit bakom min rygg? Går mitt liv som det ska? Är jag nöjd, lycklig? Jag är så störd på mig själv.

jag har börjat bli rädd att släppa in folk i mitt liv och pratar oftast inte alls om mig själv, saker som bekymrar mig eller hur jag känner. Förut var jag alltid en öppen bok som berättade allt för alla. Trivdes som det, tror bara jag har blivit sårad för mycket. Men åh andra sidan, vem har jag blivit sårad av?

Tror jag kommer bli mig själv när jag får åka hem till Sverige igen. När babe och jag bor hemma och har vänner att umgås med, jag har min familj och bekanta. Tror jag kommer må bättre då, får hoppas.

Skönhets favoriter i badrumsskåpet

publicerat i Allmänt;

Det bästa i mitt badrumsskåp just nu är det sex produkten på bilden. Vi börjar från vänster:

* Glow job, The soap and glory, är en ansiktskräm med små små micro bronzers kulor i sig som du själv tar sönder och fördelar så det blir jämt och snyggt i ansiktet. Perfekt för dagar du inte orkar sminka dig men vill ha lite glow och värme i ansiktet.

* Ansiktvatten, Chanel. Är helt underbar mot huden och känns inte alls irriterande eller jobbig som andra ansiktsvatten kan göra. Kostar en del men är dryg och skön. Du applicerar så mycket du vill i handen och sen duttar du ansiktet.

* The fab pore facial peel, The soap and glory Är en peelande ansiktsmask som förminskar och reducerar porerna med hjälp av små små gröna kulor. Samma som glow job tar du själv sönder kulorna och fördelar.

The fab pore facial peel, The soap and glory

* The righteous body butter, The soap and glory, är en body lotion som doftar ljuvligt och lämnar kroppen mjuk och härlig. Bra på torra partier så som armbågar, knän och fötter.

* Couleur multi action nailpolish, Sephora. Det här är mitt favorit nagellack of all times! Det ser helt fantastiskt ut på naglarna, gör dem hårdare och mjukare och finare. Känner mig aldrig vackrare än när jag har det här nagellacket på mig. Naglarna ser fantastiska ut!

Aromessence rose d´orient, Decléor

* Aromessence rose d´orient, Decléor, är en olja som du apllicerar två droppar efter rengöring av ansiktet och innan ansiktskrämen. Är gjord för känslig och irriterad hud, som min. Lugnar och gör så huden ser vacker ut hela dagen och inte blir röd. Är otroligt dryg, har haft min i snart två år och inte ens kommit till hälften.

Sickness

publicerat i Allmänt;

Ledsen för att det inte händer så mycket på bloggen just nu men är sjuk för tillfället. Har någon infektion i halsen så det jag gör om dagarna är att ligga i sängen och kollar på Harry Potter. Inte så jätte mycket inspiration i det direkt =/.

Hade tänkt bli lite aktivare imorgon och fota lite favoriter i badrumsskåpet:).

Tills dess, toodells!