Harry Potter studio tour, part 2

publicerat i Allmänt;

Harrys skrymsle under trappan..


Några av Harrys brev från Hogwarts..

Dekorationer från julbalen...

Mr Weasleys bil..

Dumbledores kontor..

Kråkboet..

Hagrids stuga..


28/6- 2012

publicerat i Allmänt;

Känner mig som en riktigt trevlig människa idag! Kan behövas efter gårdagen haha, jisses. Idag har det jobbas några timmar och sen var jag ute och sprang med mamma. Sprang fem kilometer utan att stanna en enda gång! Så jäkla stolt över mig själv! Det var mitt mål för den här sommaren att klara, nu ska jag bara börja snabba på tiden lite.

Imorgon kommer lite bilder på all shopping jag gjorde i London och så lite mer bilder från Harry Potter studios!


Swans

publicerat i Allmänt;

Svanar i Hyde park, London


Vet inte egentligen vad det är med mig idag men är så himla sur! Vaknade upp på världens underligaste humör så jag flydde snabbt ifrån Kristian för att gömma mig hemma. Vill inte att han ska få sota för att jag är på dåligt humör. Jisses, bara att sätta på sig glad ansiktet på jobbet ikväll haha.

Jobbar tisdag, onsdag och torsdag denna vecka och är ledig ihelgen, skönt! Om bara två veckor sitter jag på Fårö med nära och kära och har det bra, något att se fram emot.


Zara sale

publicerat i Allmänt;


Jag vet att det är sommar och så men, har ni kollat ut genom fönstret? Detta väder gör mig otroligt shopping sugen och då var det väldigt bra att reorna har börjat! Köpte dessa två par stövlarna på Zaras rea för 199:- styck. Kändes som ett kap då de kommer passa utmärkt på fötterna i höst! Enligt mig själv tjänade jag också in ett par hundralappar på att köpa båda genom hur mycket de kostade förut. Ja, jag tjänar jag alltid pengar på reor, väldigt logiskt.


Hunter

publicerat i Allmänt;



Nu när vädret är skit, alltså riktigt svenskt sommarväder, så blir man väldigt sugen på att investera i ett par gummistövlar! De här från Hunter skulle gärna få flytta in hemma hos mig, gärna tills imorgon då det ska regna lika mycket på en dag som annars på en månad.


Finns här.

Fresh

publicerat i Allmänt;


Köpte denna goda parfymen för några veckor sen! tror det var för att fira att skolan var slut. Det är i alla fall en mini förpackningen av CLEANs underbara doft shower fresh. Perfekt att ha med på resor och luktar underbart gott och fräscht, precis som man vill dofta på sommaren.


Oh the tour!

publicerat i Allmänt;








Blev ett litet bildregn på smått och gott på harry Potter studio tour! Har väldigt många fler bilder men får visa i etapper så det inte blir för mycket.


Brunch

publicerat i Allmänt;




Idag överraskade jag och pappa hela familjen genom att göra brunch! Det var väldigt passande eftersom de flesta är ganska långsamma idag. Med all rätt i och för sig, det är en sådan dag.

Nu: springtur.


Outfit

publicerat i Allmänt;


Dagens outfit består av kjol, monki, tröja, bik bok, skor, converse och väska från primark.

Ljust

publicerat i Allmänt;


Eller hur känns det konstigt att kolla på klockan och se att den är över tio med det här ljuset? Älskar dock de fina sommarljuset vi har i Sverige, fantastiskt vackert!

Chic boule spelare

publicerat i Allmänt;

Denna kväll har jag spenderat på boule plan. Hade dubbelt bokat mig så det får bli vin en annan dag!

Ni ser ju också vilken van boule spelare jag är. Pappa har ordentliga skor medans jag kommer i ballerina skor, Haha. Var lite fransysk chic i alla fall, i randig tröja, cigarett byxor och ballerina skor!

Oförväntat

publicerat i Allmänt;


Kvällen blev inte riktigt som planerad då jag fick hoppa in på jobbet ett par timmar istället för vin drickande. Vi lyckades dock skjuta på vindrickandet och sällskapandet tills imorgon så jag är lika glad ändå! Det var faktiskt riktigt skönt att jobba idag, bra dag idag alltså!

Imorgon står effektiv träning med Natalie på schemat och sedan träffen med Alina på kvällen! Ännu en sommar dag att se fram emot alltså!

Puss och kram

Från och med nu

publicerat i Allmänt;


Okej, jag vet. Är väldigt långsam på att lägga ut bilder, men det kommer! Ska bara hinna andas och ta upp vardagen lite först. Jobbade hela helgen och försökt träffat vänner som annars är väldigt upptagna.

Igår träffade jag Astrid och var ute på lång powerwalk. Den tjejen skulle bli en grym psykolog!

Idag lunchade jag med mamma och hennes väninna, träffade K:s mamma en snabbis och var alldeles nyligen hos Astrid. Ikväll blir det nog Paulos med fina Alina!

Här är några bilder från powerwalken igår!



Home

publicerat i Allmänt;


London har varit helt fantastiskt. Det har varit så underbart att bara få åka iväg med Babe och bara vara, är så lycklig att det är vi <3.

Berättar allt imorgon om resan men tills dess får ni en bild på min shopping!

Arlanda

publicerat i Allmänt;


Hej!

Nu är vi på Arlanda och väntar på flyget till London, yeahj! Det ska bli underbart att åka iväg bara med K. Vi har planerat att se matcherna ikväll, musikal, Harry Potter studios, shopping mm de dagarna vi är där. Förväntar mig att shoppa massvis på primark, topshop, forever 21! Och K är redo för att bära många kassar haha ;).

Vi höra på torsdag! Puss och kram

Packning 1,2,3

publicerat i Allmänt;


Att packa är väl inte min bästa egenskap, därför är det bra för mig att börja i tid. Så här har vi de tänkbara outfitsen för diverse aktiviteter i London. Middag och musikal= klackar och klänning, shopping och promenader= blommig kjol och promenadvänliga tygskor. Kan bli riktigt bra det här, om vädret håller vad det lovar och jag inte får ett paniskt ryck och packar med massor med onödigheter. Fast eftersom jag har tänkt shoppa ganska mycket (Kristian har tydligen tränat som en dåre för den dagen, hoppas han menade psykiskt) så tror jag detta blir bra!


Måsten

publicerat i Allmänt;

Skön dag idag! Första dagen jag kan kalla sommarlov då jag inte har jobbat eller helg, även om det var röd dag idag. Spelade Vollyboll med några vänner/bekanta och sedan grillades det. Var sjukt kul att göra något annorlunda som Vollyboll, händer annars inte så ofta haha.

Efter grillningen drog jag till Kristian en snabbis, åh vad jag har saknat han! Har inte sett han på några dagar då Våra jobb scheman inte har varit de bästa.

Imorgon har jag jag femton "måsten" och bara tre är roliga, yeahj haha.

Mad world

publicerat i Allmänt;


Fortsätter det här vädret någon vecka till så kommer det enda jag köper i London vara tv- serier.


Lugn söndag

publicerat i Allmänt;

Möjligtvis världens lugnaste söndag idag. Vädret har ju inte varit på topp direkt och kan inte säga att jag har varit det heller haha.

Var på inflyttningsfest igår tillsammans med babe och diverse andra roliga personer. Planen var att vi skulle gå ut efter festen men när vi är först i kön så nekas vi eftersom jag och Natta inte var 25, kuuul. Sen var de sjukt mycket folk överallt så det slutade med nattmat och hemgång istället. Riktigt roligt ändå måste jag säga!

Nu ska jag kolla på Dagboken och snyfta lite för mig själv, älskar den filmen.


Puss och kram

Lördag 2/6

publicerat i Allmänt;

Godmorgon!

Lite lagom seg just nu men tänkte dra mig på en powerwalk om ingen annan vaknar snart.

Det känns lite konstigt att skolan nu är över för denna termin, vet inte riktigt vad jag ska göra för något på dagarna längre. Förut fanns det alltid en plan men nu känns det lite tomt hehe,
men det löser sig alltid! Så fort det blir fint väder finns det betydligt mycket mer att göra!

Puss och kram