Playcard

publicerat i Allmänt;


Det här kan vara en av de mest onödiga sakerna någonsin, en Lanvin kortlek! haha, jag älskar den. Den är så himla speciell och fin ( hur många tror ni spelar kort med Lanvin?) och dyr! Har man inget vettigt att lägga pengarna på och har några över så kan man ju köpa den här.

Från netaporter.com of course

Glad första advent på er!

publicerat i Allmänt;


Idag är det första advent, glad advent på er! Alltid lika mysigt, känns som julen snart är här när det blir advent.
Har alla fixat en adventsljusstake? Våran adventsljustake blev lite större än vad jag hade tänkt mig. Köpte ett stort fat, fyra ljus och massor med mosa ( och fyra prydnads svampar). Fixade iordning det och vips hade vi en liten skog på soffbordet istället för en en liten och söt adventsljusstake. Haha, man kan knappt ha något mer på bordet nu men det blev väldigt sött!

På torsdag åker jag hem till familjen över helgen. Ska bli extremt mysigt och längtar något enormt. Tyvärr ska jag hem för något tråkigt men det roliga vi ska göra väger de upp lite.

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok jag fick av mamma.

Puss och kram

Emma Watson

publicerat i Allmänt;


Eftersom min dag började skit så kan vi kolla på extremt coola och söta Emma Watson för Vogue UK december nummer istället. Väldigt söt och älskar hennes nya frisyr! Much more lovely i kortare frisyr.

Sego

publicerat i Allmänt;

Jag vill skriva så mycket, inspirera och bli inspirerad själv. Ge dagens outfit, visa mina finaste plagg, visa veckans kap, ge skönhetstips mm. Vill göra allt det där och ännu mer. Men just nu är jag så trött! Idag var den 10 dagen jag jobbade i rad. Blir så sliten av det så de inte är sant. I helgen är jag ledig men är beredskapsvakt ( om någon är sjuk så får jag hoppa in) så de kan bli att jag jobbar 17 dagar i rad istället. Det som håller mig taggad är pengarna jag får som jag kan unna mig något i London för, köpa vackra julklappar och saker till mig själv, ge baby en grym födelsedags present.

Nä nu ska jag nog göra en ansiktmask, en kopp té och läsa ut Elsas värld. Vardagslyx är bra ibland!

Dagens köp

publicerat i Allmänt;


För 15 minuter sedan släpptes den hypade Hm <3 Lanvin kollektionen. Jag velade lite om jag skulle köpa den fina vita kjolen men efter lite tänkande blev det i alla fall solglasögonen. Tror de kommer bli grymma på!

Undies

publicerat i Allmänt;




Det här är perfekt om man ska vara bortrest i en vecka. Synd bara att det bara finns i svart, men äsch. Det är ju Stella Mcartney!

I´m alive

publicerat i Allmänt;

Jag lever, jag lovar. Bara extremt extremt extreeemt sliten. Blir så trött av mörker, av att jobba mm. Nu är det dock bestämt att det kommer inte finnas mer heltidsjobb för mig på Statoil. Så i januari är det dags att söka nytt jobb men samtidigt jobbar jag helger hela januari och alla dagar som går, tills jag får nytt jobb. Väldig skönt att rensa luften om det idag med chefen.

Sliten

publicerat i Allmänt;

Toodels!

Sitter och glor framför datorn, som vanligt. Kristian lagar maten, idag blir det biff med klyftpotatis och rödvinssås, mums! Precis avslutat en jobb vecka men jobbar hela helgen plus en vecka till. Sen så är jag ledig en dag! haha. Det är halvskatt i Norge i november så det gäller att jobba så mycket som möjligt. Hör av mig senare eller imorgon.

Puss & kram

Inspirations and Ideas

publicerat i Allmänt;


Ibland har jag så mycket idér att det blir kaos. Som nu, då skulle de här fina blocket sitta bra. Samtidigt som man kommer ihåg alla bra idér som brukar flyga bort bland alla de dåliga.

Finns på smythson.com.uk och kostar £40
Finns också på netaporter för euro 50

Svarta pumps

publicerat i Allmänt;

Kollade runt lite på netaporter.com. Lite reaserch sådär till London, vad som ska köpas och inte köpas. Är väldigt sugen på Svarta pumps med lite platå. det roliga med alla svarta pumps med platå är ju att de ser likadana ut! Oavsett märker, kolla på de här uppe till exempel.  Ena paret är från Gucci och andra från Jimmy Choo. Är det någon som ser vilken som är vilken?

Hypat

publicerat i Allmänt;


Jag har lite second thought angående Lanvin kollektionen. För det första så vet jag inte om jag har råd och om jag ska betala 1500 för en klänning så vill jag känna lite på materialet, veta storleken osv. Sen känns det så hypat allting. Får se helt enkelt. Vill i alla fall köpa solglasögonen, har lite mer bruk för dem. Men ska jag köpa en klänning så ska jag köpa den här, kanske. haha katastrof.

Perfect jeans

publicerat i Allmänt;



För en vecka sedan köpte jag några nya jeans på Gina Tricot. Kostade 199:- paret så det var verkligen ett kap. De längst ner, är väldigt high waist. Nu är det nog inte riktigt samma jeans som på bilden med de ser likadana ut med färgen. Man kan dra upp dom över naveln och dom sitter perfekt. Man får skitsnygga ben i dom och de är riktigt fina om man matchar dom rätt.

Ögonbrynsfärgning

publicerat i Allmänt;


Sitter och färgar ögonbrynen. Känner mycket snyggare och fräschare när man ser ögonbrynen på mig haha. Det är också enklare att köra en neutral look med lite färg på brynen. Då är det bara dutta på lite mascara så är man klar! (och foundation, concealer, puder och solpuder ;)).

Ipad

publicerat i Allmänt;


Min bror är väldigt sugen på att köpa sig en Ipad och då bad han mig att kolla priserna i Norge. Så idag när jag satt på bussen så såg jag att killen framför mig hade en. Vi gick av vid samma busshållsplats så då tog jag chansen att fråga. Haha, måste ha varit kul att få en svensk tjej efter sig som skriker ursäkta ursäktaa.

För att komma tillbaka till ämnet. Kille på bussen hade köpt den i USA för 800 dollar och Ipad finns inte ens till försäljning i Norge. Väldigt snopet men det är tur att vi ska åka till London för då kan han kolla där! :).

God natt små raringar!

publicerat i Allmänt;


Nä nu ni är det dags att packa ihop för idag och sova sött. Skulle gärna vilja sova i det här söta settet från Stella McCartney, från netaporter.com såklart.
Natti natti, sov gott! :)

Pelle Svanslös

publicerat i Allmänt;


Pratade precis med mamma i telefon och bad henne att köpa Pelle svanslös julkalender tills jag kommer hem i December. Måste vara den bästa julkalendern någonsin, fast trolltider och mysteriet på Greveholm ligger på samma placering. Har väldigt mysiga minnen från när jag kollade på den. Kollade på den några år efter den hade gått på tv och älskade den. Undra om jag älskar den lika mycket nu när jag kollar på den?
Finns på cdon.se för 129:- just nu.
Kommer bli hemmamys med Pelle Svanslös när jag åker hem, mys!

Minnetonkas

publicerat i Allmänt;


Kollade runt lite på internet och hittade de här goddingarna. Tycker de är fantastiskt söta! De längst ner är mina favoriter. Tycker att "indian" stilen är väldig söt om man kan matcha den, speciellt på sommaren.
Bilderna kommer från netaporter.com och de kostar ca 1000:- paret.

Taggad

publicerat i Allmänt;

jag längtar så mycket till London att det känns som jag ska spricka! haha. Över en månad kvar men jag är redan extremt taggad, tror det kommer bli grymt. Lite synd att pappsen inte kunde följa med dock men han får hänga med nästa gång :).

I alla fall, sitter och kollar efter inspiration till köp därborta. Vill inte ryckas med i rea hetsen för mycket utan vill köpa välplanerade köp som jag kommer glädjas av i alla fall tills vintern är över, eller ännu längre. En dyr väska skulle vara ett bra köp.. tål att funderas på.

Farsdag <3

publicerat i Allmänt;


Grattis på farsdag världens bästa pappa! Jag älskar dig otroligt mycket och du är världens bästa pappa <3.

Förlåt för den kassa bilden men den gör sin poäng, att visa världens bästa pappa :).

Essie fall 2010

publicerat i Allmänt;


Hur smart är inte det här? Du kan köpa alla nagellack i höst kollektionen i en förpackning för $48. Du tjänar egentligen inget på det eftersom skulle du köpa de var för sig så kostar den ändå $48 men tyckte bara det var extremt smart. Färgerna i Essies höstkollektion heter;
In stitches, limited addiction, sew psyched, merino cool, velvet voyeur och little brown dress.


Bilden kommer från Essies hemsida.

Perfektion

publicerat i Allmänt;


Herregud vad fin klänning! Den skriker Anna lång väg. Vill så gärna ha. Kostar ca 1500:- På Asos.com. Älskar modellen på klänningen, Ljust där nere och mörkt där uppe. Aaah Perfektion.

Veckan som har gått

publicerat i Allmänt;

Hejsan,

Inte mycket bloggande den här veckan, förlåt för det. Det har varit total kaos på jobbet. Igår ska vi inte ens snacka om hur det var. Omg, var stressad hela dagen och hade världens lista att göra. Lyckades dock hinna med allt så är väldigt stolt.

Nu är jag mest taggad till London, har redan sparat lite så jag känner mig inte så pank.

Senaste nytt just nu är att Ludvig skuttar ut ur buren själv! Så stolt av han. Men nu är det strö överallt hela tiden haha.

Hör av mig senate, puss

Den lilla shoppingkategorin

publicerat i Allmänt;


gaah det kliar i shopping fingrarna, vill så gärna shoppa. Men med en London resa i jul, hemresa i december, räkningar och allmäna tråkigheter så känns det väl inte super lägligt att shoppa. Kanske något litet, den här tröjan från topshop passar bra i den kategorin, den lilla shopping kategorin.

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Godkväll,

Har precis städat, vardagrummet, barummet och köket. Nu är det bara att plocka undan och dammsuga innan familjen kommer imorgon. Vill att allt ska vara rent och perfekt vilket är mission impossible med världens stökigaste kanin, det är som att ha tre ungar haha. Han är så extremt stökig, skvätter han i buren med sitt strö så ligger det i en radie a la tre meter sen haha.

Anyway, Jobba gick bra idag. Var lite ledsen men det funka fint fint att jobba ändå. Hade en från nionde klass som skulle vara med idag, tänk att man har varit så lite. När man gick i nian tyckte man ju att man var skit stor haha.

Nu ska jag snacka lite med Malin om usa, om det blir något eller inte. Antagligen inte.

3/11-2010

publicerat i Allmänt;

goodmorgon

Idag jobbar jag hela dagen så blir inte mycket bloggande men ville bara titta in och säga godmorgon. Struntade i att sminka mig idag, snacka om tidsparare om man har ont om i tid. Ser lite på nyhetsmorgon, äter en banan och dricker mjölk. Ser alltid på nyhetsmorgon nu förtiden. Mysigt.

Nu ska jag ta och stänga ner och gå till bussen. Föresten, imorgon kommer mina föräldrar och bror! JAA! Saknar dem helt enormt mycket. Så nu ska jag visa dom vilken liten by jag bor i haha.

Kram!

Vacker klänning

publicerat i Allmänt;


Känning, Kate Moss for topshop
Skor, Christian Louboutin
Väska, Asos
Ringar, Bottega Veneta, topshop

Hela Lanvin <3 H&M kollektionen

publicerat i Allmänt;


Idag visades hela samarbetet mellan H&M och Lanvin upp. Priserna kommer ligga på allt från 200 till 3300:-. Jag kommer helt klart satsa på att köpa den här klänningen, smycken och kanske ett par skor. Den midnattsblå klänningen var helt klart en av de finaste sakerna i kollektionen enligt mig. Det kommer sammanlagt vara 30 plagg och 15 accessoarer. All information finns på damernasvärld.se och det är därifrån jag har tagit bilderna.

Marc by Marc Jacobs earrings

publicerat i Allmänt;


De här örhängena från Marc by Marc Jacobs tycker jag är så fina. Kostar 650 :- och är helt bedårande,  fast kaninenn ser lite sur ut haha. Finns på såklart netaporter.com

Spets shorts

publicerat i Allmänt;


När jag så de här shortsen från topshop hos knighttcat.com så visste jag att jag måste ha dem. Så perfekta och med stylingen hon visar med grå tröja blir det ännu mer perfekt. Måste ha.

Vill ha, November

publicerat i Allmänt;


Denna November är egentligen en sparmånad för mig. Vill ha så mycket pengar med mig som möjligt tills London i jul. Men de här fyra sakerna är någonting jag vill ha och behöver den här månaden.

1. The sims 3 kvällsnöjen
2. Uggs, för att hålla fötterna varma och glada i vinter.
3. Ett par nya jeans, Mina favoriter har gått sönder så behöver ett par nya.
4.  En ipod nano, vill jätte gärna börja powerwalka igen.