I´m ready

publicerat i Allmänt;




Ge mig den här, svarta jeans, boots och en Balenciaga Giant gold city så är jag redo för hösten.


Oh it´s so funny

publicerat i Allmänt;

Idag kan jag ha haft den mest ointressanta dagen någonsin. Den är så tråkig att jag nästan somnar eller gråter över dess tråkighet. Enda positiva är att jag vaknade upp bredvid Kristian och jag åt godaste maten. Nu är det stracks dags för en sen datalektion och sen ska jag hem och plugga. Ja ni gör ju vilken rolig dag jag har idag. Ska hitta på ett roligare inlägg sen.


Puss och kram


Tröttis

publicerat i Allmänt;



Nu är jag lagom seg i kotten. Känner mig helt slut klockan nio, ska lägga mig och kolla något avsnitt på Glee och sen sova.

Skolan var rolig, känns som om jag kommer trivas bra men det kommer bli mycket plugg.


Puss och kram


Vin och räkor

publicerat i Allmänt;


Igår var det mysig vin och räkkväll hos Alina. Vi löste världsproblem med hjälp av vitt vin och körsbärsost. Sen snackade vi en jäkla massa skit så allt som allt var det en fantastisk kväll i bästa väns sällskap!

Så idag mådde jag lite som jag förtjänande, helt klart värt det men det kändes inte bra i spåret att springa 2,5 km bakis och ont i magen, ville bara lägga mig ner så mamma kunde komma med skottkärra och skyffla hem mig. Fast jag stog ut och klarade i alla fall 2,5.

Nu är det dags att tagga tills imorgon! Första skoldagen på två år! Vet inte om jag ska skratta eller gråta men är väldigt  förvantansfull!



puss och kram

Thank you.

publicerat i Allmänt;

Vissa dagar när man vaknar så är första tanken, hjälp det här kommer bli en jobbig dag. Det sker inte ofta men ibland så händer det och idag var en sådan dag. Jag sov dåligt, hade dåliga drömmar och kände mig allmänt kass när jag vaknade.

Skulle ut och springa men kroppen var emot mig och strejkade. Allt kändes jobbigt och hela kroppen kändes utpumpad. Sen hittade jag choklad, en bit och hela dagen kändes mycket bättre. Älskade choklad, ibland måste man tacka dig.


Stolt!

publicerat i Allmänt;


Idag klarade jag av att springa 5 km! Är väldigt stolt över mig själv eftersom i början av sommaren klarade jag knappt 400 meter. Har tränat som en liten dåre för att klara det och nu äntligen, så jäkla stolt!


Bild; google


Filten

publicerat i Allmänt;



Här är den lilla ponchon, kan vara de skönaste ytterplagget jag har. Kan bero på att det känns som en filt och ser ut som det. Så den går under benämningen filten här hemma, måste införskaffa några fler. Poncho kan ha räddat min höst. Det är Kristian som har tagit bilden, så om ni undrar varför jag ser extremt liten ut så vet ni varför.


Kanske måste sluta gå på matcherna...

publicerat i Allmänt;

Kanske ska sluta gå på Ösk matcher. Så fort jag är där och hejar så förlorar dom, varje gång jag inte är där vinner dom. Vill ju att de ska vinna så om det betyder att jag måste sluta gå so be it haha.

Imorgon ska jag visa min nya poncho (eller filten som alla kallar den), Skönaste någonsin! Nu ska jag kolla på lite serier och sen kallar sängen.



Puss och kram


Thoughts

publicerat i Allmänt;


Känner mig lagom taggad att dra till jobbet en lördag kväll klockan åtta men det ska göras, bra att jag får lära mig något. Nu har det blivit bättre väder ute så skulle vara skönt att sitta ute med kompisarna och dricka vin, ååh. Kanske en söndagsaktivitet?

Är jätte sugen på att resa. Åka till USA, hyra en bil och åka runt överallt, stanna vart man vill och ta vackra foton. Skulle vara underbart att bara sätta sig på ett plan till New york och sen se vart man hamnar därefter.


Appily ever after

publicerat i Allmänt;


Fick det här underbara läppbalsamet av mamma idag. Det smakar lite Äpple och för varje 1000 sålda så adopterar de en föräldra lös bergsgorilla som behöver hjälp. Så om ni är på jakt efter ett nytt läppbalsam så köp det! Fanns i andra smaker också, banan, hallon mm. 100% naturligt och kostar 69:- på Kicks.


Gröna drinkar och grisar

publicerat i Allmänt;

Greeatings my dear fellows!

Kanske världens mest felstavade menning men vad gör det? Igår var vi (Alina och jag) hos Eriksarna och Viktor för lite vin och kortspel. Jag var ganska trött och tråkig men det var roligt ändå. Har några bilder so here you go;

Jag hade min underbara hatt, ska leva i den i höst.

Erik hade också min hatt..

Men Alina hade en egen!

Vi kastade gris som råkade hamna i ett vinglas


och så drack vi gröna drinkar!


It´s making sense

publicerat i Allmänt;







"Det verkar som ingen förstår att jag inte vill ta taxi utan hellre köper kläder för de pengarna. Själv tycker jag det verkar ganska logiskt."








När änglarna gråter

publicerat i Allmänt;





Himlen faller ner utanför fönstret så jag tar tillfället i akt och myser i min säng med nytvättade lakan.
<br />
Med senaste Elle, ljus, Beyoncé och risifrutti, perfekt eftermiddag.


It´s so busy, I love it.

publicerat i Allmänt;

Det är så mycket nu, blir helt snurrig men jag älskar det. Det är mer att lära sig på det nya jobbet än vad jag trodde. De har helt andra menyer och tillväga sätt än vad jag är van vid, vilket är skitkul! Alltid roligt att lära sig nya saker. Nu måste jag släcka lampan och sova inom tre sekunder, annars kommer jag somna på tangentbordet.

Kommer tillbaka imorgon med bättre uppdatering,


puss och kram


Monday 15/8

publicerat i Allmänt;

Vaknade tidigt idag av mig själv, så jäkla skönt!

Vägde mig nu på morgonen och hade gått ner 1,2 kg, wihieee, så det firar vi med att dra ut och springa och äta en stooor frukost.


Puss och kram


Två veckor i Turkiet, fantastiskt.

publicerat i Allmänt;

Hemma efter två fantastiska veckor!

Vi bodde på ett fantastiskt hotell precis vid stranden. Havet var alldeles blått och klart, perfekt för snorkling. Åker ni till Barut hotell Labada någon gång så när ni snorklar vid stranden, kolla om ni ser Nilsson skrivet med vita stenar och svarta stenar som en ram omkring. Det var vårat projekt under två veckor haha.

Annars har vi mest legat vid poolen och slappat, käkat, läst och spelat många parti plump. Jag var duktig nog att träna så gott som varje dag så känner mig nöjd, Inge slappandet på semestern.

Under semestern så fick jag också reda på om jobbet jag sökte precis innan vi åkte. De sökte folk till en Statoil, deltidare så tänkte att jag skulle söka och jag fick det! Börjar redan imorgon på upplärning, det mesta kan jag nog redan men nu är allt på svenska så måste översätta lite först. Har redan fått ett schema och det ser riktigt bra ut, ser framemot att börja där!

Bildbomb får ni imorgon, annars blir bloggen så tråkig haha, nu ska jag packa upp det sista och kolla upp lite saker.

Puss och kram