Gott nytt år!

publicerat i Allmänt;


Gott nytt år! Hoppas alla får ett fantastiskt nytt år, följt av möjligheter, kärlek och önskningar som slår in <3.


Tired

publicerat i Allmänt;

Vilken jävla natt, är så trött på att vara sjuk!!! Mina ögon är blodsprängda av utmattning. Sov hos kristian inatt, slutade med att jag fick sova på soffan i uppsittande ställning för jag hosta så mycket. Fick i alla fall se en fantastiskt fin soluppgång då himlen var alldeles blå och grön * måste tänka positivt*./div>

Är helt slut, fick sova lite nu i alla fall då K kom och pyssla om mig men ååh vad trött och utmattad jag är. Måste ut på stan och fixa nyårsklänning nu också eftersom min aldrig kommer dyka upp innan imorgon. Det enda positiva idag är att jag ska till frisören så jag i alla fall känner mig lite fräsch till nyår.


Christmas

publicerat i Allmänt;





Här är bilder från min jul. Utom att jag var störtsjuk så var den väldigt rolig, mysig och härlig. Eftersom vi är så få när vi har julbord så brukar vi vara tre familjer på kvällen för att äta gröt och ha julklappsbyte, en väldigt mysig tradition :).


I love....

publicerat i Allmänt;


Mina nya favoriter i badrumshyllan, de doftar underbart! Man doftar som en chokladpralin när man stiger ut ur duschen.


Shoes

publicerat i Allmänt;

Sjätte dagen jag är sjuk. Det är så förbannat tråkigt att vara sjuk, hur många filmer orkar man se på en dag utan att man blir tokig? Idag skulle jag egentligen ha jobbat men fick ge mitt pass till en annan tjej för orkar knappt ut ur sängen. Så eftersom jag förlorade pengar så shoppade jag ett par skor, mycket logiskt. Från Nellys rea och de kommer bli perfekta i Barcelona!


Oh no!

publicerat i Allmänt;


Har köpt mig denna härliga klänning från Asos att ha på mig på nyår! Leveransdatum; 6 januari. Inte så genomtänkt.


God jul

publicerat i Allmänt;


Har alla haft en bra julafton och juldag? :) Mina dagar har varit lugna och roliga. Roligast var nog pappas julklapp i julklappsbytet. Skrattade ihjäl mig när den öppnades haha. Fick jättefina julklappar men det jag tyckte mest om den här julen var att ge fina julklappar till mamma och pappa.

Skulle egentligen ut ikväll som alla andra i Örebro men har åkt på världens förkylning vilket har dragit ner men jul en del, annars har allt varit super.

Nu är det mat så ska gå ner och kolla på eftersom jag inte kan äta pga mitt halsont hehe. Ha en fortsatt god jul allihopa! :)


Puss och kram


Spa huset

publicerat i Allmänt;


Det dummaste jag har varit med om är att ha en stor inlämning 25 december och sen ett hemprov till den 29 december. Plus massor med annat grejs och självklart julen. Tack och lov för spa presentkortet jag fick av Inga-lill och Lennart i födelsedagspresent.


Våfflor

publicerat i Allmänt;


Våfflor till middag, tillagade av mig tack vare beskrivning på våffelpulver kartongen haha. De fick godkänt av pappa och min bror så tummen upp!

Känner mig enormt trött just nu, skulle kunna slockna vilken sekund som helst. Har pluggat mestadels av kvällen så tror det har med det att göra.


Puss och kram


Julklappar

publicerat i Allmänt;


Kanske lite mörk bild men här har ni alla julklappar! Från mig och Adam till våra föräldrar :). Haha kan ni gissa vad som är i det stora paketet? har bara några julklappar kvar nu till K och några fler sedan är det klart!


Vince

publicerat i Allmänt;


Hade jag femtusen över skulle det här vara min nyårsklänning. Tillsammans med mina örhängen skulle det bli fantastiskt. Fast antar att det finns nästa exakt likadana hos budgetkedjorna så får kika där istället!


Vince, netaporter.com


Kyckling sallad

publicerat i Allmänt;


Gjorde precis godaste salladen! Istället för att äta vanlig tortilla tog jag en halv tomat, en avocado och lite sallad. Sen värmde jag kycklingen (rester från igår) med lite lite ost. Gud vad gott det blev! Kändes också lite hälsosammare än en tortilla med gräddfil, salsa och massor med ost. Blev helt lyriskt över att en kycklingsallad kunde vara så god haha.


twenty one, 21

publicerat i Allmänt;


Så här glad är jag för det är min födelsedag idag! Jag blir lite knepig veckorna innan min födeseldag, tror det går i arv för pappa är likadan. Vi ska tjata om att vi har födelsedag VARJE dag i två veckors tid. Så när man har sin födeseldag är alla så trötta på det att de nästan kastar grejerna på en haha.

Önskade mig en resväska och fick världens finaste i dovt lila. Sen fick jag en pyjamas av min bror som jag också hade önskat mig så allt är perfekt :D. Minus att jag är lite halvsjuk och fryser ihjäl ena minuten och svettas den andra, Men men!

Stannade hemma idag från skolan och tänkte plugga lite hemma och så tänkte jag faktiskt kolla om det finns en tvätttid nu. Dumt att mamma och pappa ska hålla på med det ikväll när jag faktiskt kan göra det själv nu :).


Puss och kram


Snart 21

publicerat i Allmänt;

Den här helgen blev lika rolig som jag förutspådde. Julbordet var riktigt gott och kul. K och jag stack på fest efteråt som var riktigt rolig och trevlig :). Lyckades dricka så mycket att jag självklart halkade med cykeln femtio meter ifrån huset haha, så extremt ont i höger sida av kroppen nu.

Svärföräldrarna var här ikväll, de gav mig ett presentkort på spa huset i födelsedags present. Jag som älskar sådant blev super glad, tack snälla <3. Ska nog unna mig en riktigt lyxig ansiktbehandling runt nyår för att fräscha upp mig till det nya året.

Träffade Alinas pöjk idag också så hela helgen har varit full med roliga aktiviteter. Han var super trevlig så det var kul att träffa han :).

Nu är det dags att spela lite sims, länge sedan sist hehe. Imorgon fyller jag år, 21 år. Känns stort, nu kan jag flyga till Las Vegas och komma in på casinon haha.


Puss och kram


Bästa tågresan och sovmorgon

publicerat i Allmänt;

Nu är det bara roliga saker kvar på denna vecka!

Det har verkligen varit en intensiv vecka. Roligaste var Stockholms resan med samhällskunskapen då jag och Kajsa bestämde oss för att stanna kvar och åka tåg hem istället. Jäklar vad vi shoppade julklappar! Så nu ä jag så gott som klar med alla julklapparna, kan visa bild imorgon :). Måste föresten ha varit den bästa tågresan jag har varit med om, vi pratade konstant i två timmar haha.

Tog en lång sovmorgon idag tillsammans med K och Leo, vaknade kvart över elva men steg inte upp förens halv två haha. Skönt att verkligen kunna ta sovmorgon och inte känna sig allt för stressad.

Längtar väldigt mycket till julbordet imorgon då vi brukar ha det fantastiskt kul hela familjen. Skrattade nästan så jag grät förra året och tror det kommer bli ännu bättre i år, K följer ju med :).

Oj, insåg inte att klockan var så mycket! Jag som tänkte se twilight haha.

Puss och kram


Tänk positivt och ta djupa andetag

publicerat i Allmänt;

Är sönderstressad innan nästa vecka ens har börjat, här har vi planeringen:

Måndag:
Skola 09:00- 14:00
Jobb 15:00 - 22:00
Samhällskunskap prov

Tisdag:
Skola 09:00 - 11:00
Kurs med jobbet 13:00 - 17:00
Geografi hemprov in

Onsdag:
Jobb 18:00 - 24:00
Naturkunskaps uppgift in
Datorkunskaps uppgifter måste påbörjas

Torsdag:
Stockholm med samhällskunskaps klassen hela dagen

På fredag är jag ledig så vi hörs väl då! Haha känner mig helt förstörd inför den här veckan. Lördag blir dock rolig eftersom hela familjen ska på julbord då, ser mycket fram emot det.