Typ inget

publicerat i Allmänt;

Jaha, inte mycket vettigt att berätta egentligen. Har lyckats blivit sjuk. Skitkul. Mest ont i huvudet så imorgon ska jag gå till jobbet :D. Gillar att jobba, tycker det är riktigt roligt faktiskt :).

Är jättetaggad inför hemresan i maj, även om det är nästan en månad kvar så längtar jag ihjäl mig. Att shoppa, gå på spa behandlingar med mamma i Stockholm och sen på kvällen käka tillsammans med hela familjen. Träffa kompisarna på sushi, Snacka skit och bara ha det bra. Längtar längtar.
Här är en väska jag vill ha föresten, ska spana efter den i Stockholm om den finns kvar.

Vårtecken

publicerat i Allmänt;

Städar just nu hela rummet, damsuger, byter lakan och grejer. Så det blir lite vårfint, på tal om vår så såg jag första vårtecknet idag;

Mamsen och pappsen <3

publicerat i Allmänt;

Pratade precis i telefon med pappsen och sen mamsen, haha det är alltid så roligt att prata med dem i telefon för pappa lägger alltid på innan mamma hinner prata med mig så hon får alltid ringa upp igen haha.

Mamma och jag tänkte åka till stockholm i maj, för att ha tjejhelg^^. Det är så himla mysigt att göra såna saker med henne för hon är en av mina bästa vänner men samtidigt min mamma :). I alla fall så tänkte vi kanske kanske göra någon behandling på sturebadet men det är ju insane vad dyrt det är! haha helt sjukt, får väl se hur det blir. Kanske får ta de pengarna och betala mobilräkningen så länge vi pratade haha^^.

Här är behandlingen jag tycker vi ska gå på;

Ansiktsbehandling med örtbad 80 min, 1.520 kr (fre-sön 1.680 kr) Välj ett valfritt varmt örtbad med masserande jetstrålar. I badet får du en ansiktsrengöring och ansiktsmask. Behandlingen fortsätter med Sturebadets klassiska ansiktsbehandling inkl. en skön hand- och fotmassage. Frans- och ögonbrynsfärgning ingår om så önskas.

Vad det blir av mig

publicerat i Allmänt;

Sitter och funderar lite på vad jag egentligen vill bli, plugga till och ha som framtida yrke. Inköpare låter kul men då måste jag först plugga upp mina abnormt kassa betyg och där plugga man ekonomi och det är inte min starka/roligaste grej. Make up artist har alltid varit ett favorit yrke, hudterapeut likaså. Vad vill jag egentligen bli?

Måste i vilken fall plugga upp gymnasiebetygen, jag skäms över dem. Att jag lyckades vara så trött på skolan att jag sket i det, usch. Fast lärarna var riktigt dåliga, fast det var ändå mitt fel att det gick så dåligt, kan inte skylla på dem direkt.

Skulle vilja lära mig massor med språk också, italienska, avancerad engelska, franska, tyska, norska, danska mm. Jag kommer få plugga hela mitt liv innan jag kan allt jag vill haha.

Skönhetsredaktör eller journalist på ett modemagasin skulle vara en dröm. Det är något jag skulle kunna tänka mig att sätta mig i skolbänken för. Då skulle språk kunskaper komma till användning.

Vi får se vad det blir av mig, hoppas i vilket fall att jag kommer älska livet och det jag gör, det är viktigast.

Söndagsmorgon

publicerat i Allmänt;
Klockan är halv tio på en söndagsmorgon, vafan gör jag uppe egentligen?

I alla fall, goodmorgon! Har varit uppe sen halv åtta då kristians mobil ringde och han skulle hastigt iväg och jobba. Blev lite ledsen för vi skulle egentligen ha mysdag bara vi två, glo på serier och göra absolut ingenting. Det skulle vara perfekt men måste man jobba så måste man, inget han kan göra åt.
På tal om jobb så jobbar jag natt tre dagar denna vecka, det är åt helvete. Alla hatar att jobba natt på statoil haha. Idag blir också min 12:e arbetsdag av 17, inte mycket händer här borta utom jobb.

Nej nu ska jag ut på en powerwalk och sen kolla the hills och sova tills det är dags att jobba, kram på er!