Sjuk.. Igen för den 100:ande gången

publicerat i Allmänt;

Blivit så inihelvete sjuk. Jag orkar knappt gå upp ur sängen och jag låter som om jag håller på att dö eller något. Läser på varenda blogg hur somrigt och gulligt allt är, shorts och sol. Här sitter man instängd och är sjuk inåt bara helvete. Roligt att antagligen ingen kan ta mitt pass heller på jobbet. Bara tre jobb dagar kvar sen hem till Älskade familjen i Örebro, *pepp* *pepp*. Nu ska jag gå till mange och be en sista gång om han kan ta mitt pass, Snälla snäällaa mange.

Skönhetsshopping

publicerat i Allmänt;


Imorse tyckte jag att jag förtjänade lite shopping. Sagt och gjort så börja jag shoppa på Eleven.se. Shoppade mest till Turkiet resan, uv skydd till håret och såna grejer. Här är lite av det jag köpte;


1. Badger lipbalm med citrusdoft
2. sunspray, ska skydda mot solen, bad och slitage
3. Ansiktsmask med honung och banan

Måndag.. kul rubrik

publicerat i Allmänt;

Ville så gott som bara säga godnatt denna kväll. Har inte gjort något särskilt idag, enda vettiga jag har gjort är att traska i mina nya fina, vackra, underbara, fantastiska klackar genom hela stan. Fötterna dog men hey, jag hade top model ben (dagdrömmer ;)). Ska visa skorna imorgon efter jobbet samt lite annat jag har shoppat.
Nu är det bara två veckor kvar innan jag åker hem, hoppas den där jäkla askan håller sig i shack då. Annars går jag hem haha.
Puss och godnatt på er alla!

Roberta Freymann

publicerat i Allmänt;


Åh! Denna vackra väska vill jag ha på Fårö i sommar. Ingalill, tror du den kommer passa bra där? Kommer från Roberta Freymann och kostar cirka 600 svenska. Föresten, societstjejen Olivia Palermo har designat halsband för Roberta Freymann, Riktigt snygga. Min favorit är mitte neklace som går i turkost. Har en känsla att det blir mycket turkost och blått i sommar.

Litet shopping tips såhär på kvällen...

publicerat i Allmänt;



Riktigt trött här borta vid bergen så tänkte snart susa/däcka sött. Ville bara tipsa om de här vackra skorna. Finns på have2have.se och kostar 598:-. Hudtoner är ju en av vårens och sommarens största tränder och kilklackar likaså, perfekt kombo!

Claw neklace

publicerat i Allmänt;
Älskar detta halsband, dels för att det är så jädrans coolt och snyggt, sen för att det är egentligen inte min stil. Fast känner ändå ett väldigt stort ha begär.
Kommer från fashionology.nl

Voddler

publicerat i Allmänt;


På något sätt har jag lyckats blivit medlem på voddler, ni vet den där film sajten där det är gratis att kolla på filmer? Jag som satt och undrade vad jag skulle göra ikväll, där löstes det problemet haha.

London, here we come!

publicerat i Allmänt;

Alina och jag har ju pratat om att åka till London tillsammans och nu hittade hon riktigt billiga biljetter (från början var de billiga men seriöst, 440:- för att få med en väska?) så i Augusti åker vi! wiiee är överlycklig, kommer bli bäst! Ska dricka te dag och natt och shoppa som en dåre!

Topshop, my love

publicerat i Allmänt;
Har precis lärt mig printscreena (Alina, jag vet, jag är jävligt efter). Så från och med nu lär det bli mycket mer kläder,mode och skönhet.

Brady football clutch

publicerat i Allmänt;

Har snöat in mig på denna vackra skapelse från Alexander wang. Vill verkligen verkligen ha den. Just nu kan jag komma på vilken outfit som helst som passar till den. Frågan är, kommer den bli lika rolig om ett år? Kostar cirka 2900:-. Kanske borde köpa den som duktighets present nu när jag jobbar nonstop, vad tycker ni?


Bild från shopbop.com