Lovely

publicerat i Allmänt;


Här är dom! De ska vårdas ömt och gå i hundra generationer haha. Planerar att ha dem på nyårsafton, nu är det bara att hitta en klänning som passar!


Nyttigheter

publicerat i Allmänt;


Pluggande varvas med nyaste Cosmopolitan och med nyttigheter! Blev riktigt godissugen så åkte till affären och kom tillbaka med Kiwi och avocado, vart riktigt stolt över mig själv :).


Puss och kram


Glöggfest

publicerat i Allmänt;

Igår blev familjen inbjudna(Kristian också om ni undrar, han är ju en del av familjen) hos vänner på glöggfest!










Som ni ser på bilderna så serverades det underbar mat och härligt sällskap. Potatismoset var helt fantastiskt, blev helt fascinerade över hur gott det var. Hatar egentligt riktigt potatismos men Jaanas var underbart :). Kvällen avslutades med matkoma och en bra bok för min del medans Kristian och Adam satt vid en varsin dator och kollade finalerna på Dreamhack, social killar det var haha.


Puss och kram


Let´s say it´s night instead

publicerat i Allmänt;



Här ligger jag och myser, klockan ett på dagen haha. Ligger och kollar på min adventsstjärna och viftar på fossingarna, uppdaterat mig lite på nyheter och serier, nu är det dags att ta tag i dagen. Funderar på att åka och köpa blommor till mitt just nu tragiska fönster. Får fundera på detta medans jag går ner och käkar mat.


Puss och kram


So expensive, so wonderful

publicerat i Allmänt;

Köpte något annat än kläder från H&m kollektionen. Något snordyrt, har aldrig köpt något så dyrt till mig själv men så nöjd! wiiiiee så nöjd, längtar tills det dyker upp.


Random pics from my weekend

publicerat i Allmänt;

Finaste Alina som gör reklam för te och näsdukar, snuvig? haha

Osminkad innan utgång igår..

Mammas hemmagjorda saffransbullar med mjölk, mums!

Bakisfrukost, bästa frukosten egentligen överhuvudtaget är frukt.

Julmust test!

Julmusten vi testade om vem som kunde smaka sig till vilken de var. Adam och jag fick lika och mamma förlorade, pappa höll i det hela.

Världens viktigaste katt haha. Han brukar sätta sig på ens plats om man inte är snabb att sätta sig själv.

Nu ska jag snart iväg till Eriksarna och Viktor för film med Alina.
Men innan det är det fotboll på tv hehe.

Puss och kram


Party saturday

publicerat i Allmänt;


Inte på topp idag, hej bakis söndag!

Igår vart det vindrickande med Marina och Astrid, Marina och jag blev fulla och Astrid var fortfarande nykter på samma mängd som oss haha. Slutade med att vi dansade så fötterna glödde på Strömpis, har fortfarande ont i dem. Kul var det! Kan inte sluta annat än fantastiskt med de tjejerna :).


Puss och kram


Besviken

publicerat i Allmänt;


Imorse hade jag tänkt spendera lite pengar på H&M:s hemsida och köpa från Versace samarbetet men det vill visst inte hm. Kom in två gånger på hemsidan och kastades ut lika snabbt. Inser dem inte att eftersom de släpper kläderna i bara fyra städer i Sverige så kanske det blir ett tryck på hemsidan? Tycker det är extremt dåligt eftersom de ändå är en stor klädkedja som har gjort många såna här samarbeten innan.

Får spara pengarna och köpa något annat men blev väldigt besviken.


Lycka och smärta

publicerat i Allmänt;


Aaaah äntligen klar med hemprovet! Eller jag var det igår kväll men skickade in det på mejl nu, lycka! För tillfället sitter jag nästan och gråter för att jag har en sån mensvärk. Varken Alvedon eller Ipren fungerar särskilt bra så lider med mig själv. Ska ändå iväg till jobbet och jobba till 22, vill inte förlora pengar bara för jag är kvinna. Andra lyckas gå till jobbet den gången i månaden så får göra detsamma.


Puss och kram


Parfume and a lovely mum

publicerat i Allmänt;




Min mamma är allt bra underbar, när hon var i London för några veckor sen köpte hon med en fantastiskt fina presenter till mig. Varav en av dem är Jimmy Choo parfymen på bilden. Den luktar underbart, moget men inte för starkt eller tungt. Härom dagen fick jag också det goda doftljuset som nu står fint placerat och sprider lite glädje och doft.


Tack underbaraste mamma <3


I brist på ambition och charmighet

publicerat i Allmänt;


Kolla min vackra arbetsplats denna lördagskväll, charmig eller hur? Ser nu hur mycket sladdar jag har, måste få bort dem. Är så jäkla trött på mitt rum förtillfället. Skulle behöva lite bättre förvaringsytor osv för att få det att funka.

Om ni undrar varför jag sitter med två datorer, en större skräm och tre tangentbord sammanlagt så är det för ena datorn har internet och andra har word. Sitter och skriver på hemprovet i historia eftersom jag jobbar på måndag och det ska vara inne på tisdag. Får skylla mig själv tack vare min brist på ambition den här veckan. Och ja, jag vet. Man ska inte ta kort på datorer med skärmen på för det kan skada vad det nu är men jag orkade inte stänga av hela bunten. Sa ju att jag hade brist på ambition.


Puss och kram


Önskelista

publicerat i Allmänt;

Bild från väskan.com


Onsdagar är min lediga dag och den heliga dagen. Oftast då jag passar på att lata mig lite extra men pluggar också mest på onsdagar. Har försökt göra datorkunskapen nu men förstår inte ett dugg, vilka frågor är det egentligen jag ska göra? och var är frågorna?

Så istället har jag letat runt och gjort en önskelista tills jag fyller år. Önskar mig resväska från mamma och pappa, gärna den på bilden och så önskar jag mig underkläder från hanky panky av pojkvännen. Önskar mig saker som är av kvalite och inte går sönder på en gång. En resväska är egentligen perfekt att få eftersom det är så fasligt dyrt att köpa själv.

Nu ska jag ut och powerwalka i det fina vädret!


Puss och kram


O__o

publicerat i Allmänt;

Den här fredags kvällen är makalöst tråkig.

Har redan hunnit med att, käka tacos, umgås med pappa och adam, sett på tv, beställt information om en utbildning, kollat på alla mops valpar som finns till salu och jämfört dem, försökt övertala pappa att få köpa en mops, letat lägenhet när han sa nej till mops och gått powerwalk.

Jag.är.så.uttråkad.


Wonderful Blue

publicerat i Allmänt;



Åååh de här örhängen alltså, älskar! Ser ut som de döljer en mörk hemlighet med de svarta snirklarna i allt det blåa. Självklart ska de kosta en smärre förmögenhet hehe, 179 euro från netaporter.com.

Sitter förtillfället och knappar på mitt nya tangentbord, det ni! Snart har jag så mycket teknik att jag blir alldeles snurrig haha. Tack vare detta tangentbord fick jag bättre utrymme på skrivbordet då jag kan ta bort bärbara. Så jäkla mycket jobb att köpa ny dator? Man ska alltid ha fler sladdar, en ny dator mus eller dylikt. Känns som man aldrig blir nöjd och det blir aldrig bra för något yttepytte fattas, förstår varför alla killar har så mycket teknik.

Gjorde samhällskunskapsprovet idag, kände mig körde innan jag ens började. Så antingen får jag ig eller vg haha. Nu ska jag traska på promenad och sen plugga lite.


Puss och kram


Orkar inte

publicerat i Allmänt;

Känner att jag är inne i en svacka inom pluggandet och resten också. Orkar. inte. ta. tag. i. mitt. liv.

Har prov imorgon på sämhällskunskapen, statskicket är vad provet är på. Jag kan knappt det fyra grundlagarna så detta kommer gå skit.

Var bara detta jag ville säga för tillfället, kanske har lite bloggtorka också mitt i allt.