Sockertoppen

publicerat i Allmänt;
Okej, lite roligare saker har vi gjort än att tvätta. Vi har bestigit ett berg också. Skit jobbigt var det rent ut sagt, jag har sämre kondis än jag trodde. Sött namn hade berget i alla fall, sockertoppen. Här är bilder;
Urkass kvalité men var så trött att jag inte orkade ta nya haha. Till vänster är i alla fall en liten del av Ålesund :).

Tvätt

publicerat i Allmänt;
Hehe kolla vad roligt jag har haft det ihelgen!
I varenda påse är det tvätt. såskoj har jag haft det! :P

Sovmasker

publicerat i Allmänt;

Sovmask är alltid en bra investering om man har för ljust i rummet eller svårt att sova. Vi har inga persienner i rummet så man vaknar alltid trött och grinig, så en sovmask skulle vara perfekt! Kan man vakna glad och fräsch någon gång haha. De ser riktigt sköna och lyxiga ut eller hur? Daydreams sovmasker ska ha en patenterad skumgummidel vid näsan som förhindrar ljusinsläpp, kanon, eftersom det är där de brukar komma in ljus. Den första sovmasken har swarovski kristaller på sig, Den andra ser bara fruktansvärt söt ut!
Eleven.se

En blommig skönhet

publicerat i Allmänt;

Tänk er denna skönhet med brunbrända ben, jeansshorts, linne, massor med armband och rufsigt hår. Åååh.


Topshop

Torsdag 28/1-10

publicerat i Allmänt;

Blogg.se håller på att ändra saker och ting, vilket gör att allt blir helt obegripligt för mig haha. Teknisk som man är ;).

Var i alla fall på Moa köpcentrum med K idag, varför ska alltid killar se ut som de lider? K såg verkligen ut som han hade fått världens straff och led igenom de hela tre affärena jag kollade igenom haha. Hittade en underbar affär, måste gå dit när jag har fått jobb och lön. Köpte i alla fall ett läppstift, make up remover, pincett och en söt necessär. Allt från H&M.

Sen då? ja inte mycket mer har hänt, försöker ringa hem men glömt bort vad det är man skriver in för nummer före själva numret. Har lagat lite mat och kollat på The hills, Lagom mycket gjort.

puss!

Turkosa handdukar

publicerat i Allmänt;

Här är de nya handdukarna som inköptes i måndags! Man vaknar verkligen upp när man ser dem i badrummet haha. Det som inte märks i bilden är att de verkligen är mjuka och sköna. Kostade 90:- norska på jysk, bra pris:). De är mer turkosa i verkligheten, tänk er lite mer skrikigt så har ni det!

Deborah lippmann

publicerat i Allmänt;

Kollade lite på Marie Serneholts blogg på elle.se. Hon är en grym förebild med en lika grym stil. Hon hade nosat upp ett nagellacks märke vid namn Deborah Lippman, säger bara några få ord, jag vill ha!!

Happy birthday

Ruby red slippers

Lunch på stan

publicerat i Allmänt;

Vi käkade lunch ( lunch för oss är typ fem på kvällen) på stan idag. Väldigt mysigt men dött. Var som en spökstad. Vinden ven mot husen och det var snöblandat regn så kanske inte så konstigt att det var en spökstad idag. Åt en riktigt god fisksoppa med lax, kräftor och musslor. Mer idag har vi Städat och diskat, spelat massor med wii för den delen med.

Shoppat, part 2

publicerat i Allmänt;

Detta är de sista som shoppades tillsammans med mamma. Köpte två t- shirtar också men de ligger i tvätten. Påmminer mig att jag ska tvätta imorgon haha.

Två väskor, båda från Lindex. 2 för 1 = 49,50:- yeah^^

Rosett till håret, den med från lindex. Kosta 9 kronor och femtio öre om jag inte minns fel.

Inget särskilt direkt

publicerat i Allmänt;
Sitter och skriver ihop en matlista, försöker komma på så många recept som går på det vi har hemma. Har kommit på tolv middagar nu så det går framåt i alla fall. Idag har det inte hänt mycket, tar det lugnt. Mår kasst. Läser Harry potter och den vise sten. Har bestämt mig för att läsa om dem, perfekt syssla när man är själv. Just det, vi kan alla lida med Alina för att syon är kass. Hon är verkligen värdelös. Hoppas det ordnar sig sötnos <3. Här är hennes blogg; http://msbluejeans.wordpress.com/

Puss!

Rap

publicerat i Allmänt;
Killen och jag hade vårt allvarligast snack hittills, vi snackade om vem som betalar maten. Helt plötsligt rapar han mitt i en mening, då var allvarliga slut hemma hos oss haha.

Läskigt

publicerat i Allmänt;

Kom precis in en kille som frågade om han kunde få låna telefonen, stank rök, var lite skitig och bor inte i detta hus. Fy fan vad rädd jag blev. Tycker verkligen sådant är obehagligt.Speciellt eftersom vi bor längst upp i huset och det verkar inte vara många personer hemma just nu. Låste dörren till rummet och försöker slappna av. Gick direkt till datorn och började googla lägenheter i Ålesund. Vill att min älskling ska komma hem nu, vill inte vara själv :(.

Fick och världens blackout förut, började stört grina och sakna alla hemma. Satt bara och grät. Tänkte egentligen tröst shoppa men försöker spara pengar och då går det inte att tröst shoppa haha. Ska spela lite wii och försöka tänka på annat... usch.

Bikini

publicerat i Allmänt;
Om några veckor ska jag åka iväg till Teneriffa tillsammans med familjen. Ser verkligen fram emot det och det ska bli störtskönt att bara ligga i en solstol i en vecka. Hittade denna vackra bikini på nelly.com. Skit snygg plus riktigt prisvärd. Svart och green is my coulors yeah.

Bikini 308:-, Wonderland

Det som har gjorts idag

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag små vänner!

Idag har jag fixat skattekort, wiiee på mig. Har också lämnat in Cv på en statoil mack som K och mange (som också bor här) hjälpte mig att fixa. De verkar väldigt positiva på macken när jag lämna så hoppas på det bästa. Handdukar har jag köpt idag också, turkosa och riktigt stora å härliga. Perfekta till min två meters man, visar bild på dem senare. Nu ska jag spela wii eller sova ett par timmar, inte riktigt bestämt mig än. Har inte blivit frisk än, känner jag mig sjukare än någonsin. Hörs senare!

I en annan del av Köping

publicerat i Allmänt;

Sitter och kollar på I en annan del av Köping, på tv4 play. Måste vara en av de sista som har missat den serien. Älska Tobbe, han är helt klart bäst. När dom var på kolmården och träffa tigrarna haha, det var underbart.

På tal om tv4 play måste jag säga att de är nog bäst när det gäller att kolla på gamla avsnitt och sånt på internet. Det är lätt att orientera sig och hitta programmen, precis som det ska vara. Nu ska jag kolla på tredje avsnittet säsong 2, och vänta på att några av killarna ska bli klara i köket så jag kan laga mat.

Odd Molly

publicerat i Allmänt;

Har ni också märkt att alla i blogg världen tjatar om odd molly? Deras ljuvliga kvinnliga plagg vill alla ha i vår och sommar. Ganska självklart egentligen eftersom de är just precis ljuvligt kvinnliga och söta. Det plagg som jag skulle kunna tänka köpa är den vackra blå klänningen, skulle passa perfekt en varm sommar dag vid havet, längtar.

Plattång

publicerat i Allmänt;
Haha okej hur skön är inte den här? Det är en plattång med hållare som man kan koppla in MP3:n i så kommer det ut musik ur högtalarna! Awesome som söta Erika skulle säga. Kostar 699:- kronor på Eleven.se.

Morning

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Redan uppe och ny duschad, se där ja. Planen idag är väl att städa, tvätta och sånt där roligt. Varför känns det som direkt när jag kommer tillbaka till Ålesund städar och tvättar jag hela tiden? haha flummigt. Ska ta det annars hyfsat lugnt idag, fortfarande sjuk som vet inte vad. Snorar och ont i halsen, yes. Nu är det dags för frukost!

Shoppat, part 1

publicerat i Allmänt;

Innan jag åkte iväg till Ålesund igen, var mamma och jag och shoppade på marieberg. Här är lite som inköptes;

Skjorta, gina tricot. Redan invigd och är superskön, Luftig och härlig.

Jeansskjorta från Lindex. Finns riktigt fina jeans skjortor nu överallt och denna hade fin slitning.

Ålesund och influensa

publicerat i Allmänt;
Kort update, jag är tillbaka i Ålesund, har fått världens influensa och hittar inte mobil laddaren så den är död. Lyckas fått halsont, huvudvärk, näsan rinner, öron gör ont, ja allt som finns i influensa style. Mami, om du vill kontakta mig så skriv till K:s mobil :). Ska leta efter laddaren när jag klarar att gå upp ur sängen. Puss

Natti

publicerat i Allmänt;
Blev inte så mycket bloggande idag. Veckans skönhetstips kommer upp imorgon istället när mina bilder vill samarbeta med mig. Så fruktansvärt stolt över att jag lyckades på teori provet, nu ska jag kicka ass på körprovet bara! Dags att läsa i cosmopolitan och sussa sött, natti!

Teoriprov

publicerat i Allmänt;
psst! Jag klarade teoriprovet! fy fan vad jag är bra! godkänt är 52 och fick just precis, 52. Men äsch, jag är ju godkänd! wihieee

Hjälp Haiti

publicerat i Allmänt;

Alla har antagligen hört om den hemska jordbävningskatastrofen i Haiti. Det är viktigt att vi hjälps åt och i alla fall skänker några kronor var så vi kan hjälpas åt att bygga upp samhället igen och hjälpa dem som har förlorat allt. Även om vi sitter i trygga Sverige i våra varma uppvärmda hus, har mat på bordet och ine tänker så mycket på hur resten har det så måste vi hjälpa till med något.

Jag skänkte 50 kronor via sms till FN. De samarbetar tillsammans med World food programme som ska först och främst försöka ge så många möjligt högenergi kex som ska föda 30 000 i sju dagar.
Så smsa inte det där onödiga "ok" några gånger utan skänk 50 kronor istället. Smsa "FN" till 72 909.

Gårdagen

publicerat i Allmänt;
Goodmorgon!

Idag har jag huvudvärk efter gårdagens spontana utgång. Blev en lugn kväll hos Alina först, det var fantstiskt mysigt. Sen träffade jag killen och hans kompis så gick vi till loungen på Wobbler och sen vidare till o´learys efter det. Riktigt trevligt med en spontan "lugn" utgång!

Försöker ladda upp bilden på min outfit men något är fel, strulade igår med hmm. Får försöka lösa det :).

Puss!

Hos Alina på kvällskvisten

publicerat i Allmänt;
Sitter hos min älskade Alina och snackar skit såhär på kvällskvisten. Känns som det var evigheter sen bara hon och jag träffades så är riktigt mysigt. Har sett alla hennes inköpta grejer från London, säger bara goosh vill också haha. Måste åka dit som tjej tripp någon gång inom snar framtid.

Idag firar jag och K ett halvår tillsammans, wiiee<3. Fast vi har knappt setts på hela dagen :(.

Puss!

Sånt där som stör

publicerat i Allmänt;

Jag är sur. Jag är riktigt sur för tillfället och ledsen.  De vänner och familj som är runt omkring mig märker det ganska snabbt, har varit jätte hetsig ett tag nu. Tror jag dock har hittat den ledande anledningen. Nu är det bara att konfrontera det och hoppas allt blir bra. Känner mig sviken, Suck. Haha bra blogginlägg det här blev men skit samma. Nu ska jag städa, tända ljus och göra det fint.
Snackade precis med min vän Kajsa, åh jag älskar att snacka med henne. Hon är min bästa vän alltid. Även om vi inte hörs på tre månader så är det som inget har hänt och allt är precis som vanligt. Såna vänner ska man ta hand om <3. 

Puss!

Det är coolt att mangla

publicerat i Allmänt;

Gick upp klockan 10 idag, det ni. Grymt för att vara mig ;). Åkte iväg till farmor och hjälpte till att mangla, byta gardiner, torka lister och damma uppe på garderober, blev riktigt vår fint och fräscht. Saknar att åka hem till henne, baka bullar och pyssla. Känns som allt var så länge sen, skönt var det i alla fall att prata och fixa tillsammans.

Nu ligger jag i sängen och halvvilar, ska plugga lite teori och vänta på mamma. Hört att hon ska ha räkor med sig, ska bli super gott.

Grattis till Alina som äntligen har kommit hem! :D. Ska bli härligt att åka hem till henne och se på allt hon har köpt samt snacka massor med skit.

Puss

Heidi Montag´s Album

publicerat i Allmänt;

Lyssna precis på Heidi Montag´s album på spotify, vilket skit. Fick hon för sig en dag att hon skulle spela in en skiva därför att? Hon har knappt någon sångröst och låter som en bebis. Lyssnade på fyra låtar sen fick jag ont i huvudet. Kort och fin recension haha.

Avundsjuka när det är som bäst

publicerat i Allmänt;

Jag är totalt avundsjuk på Alina som har fyndat hur mycket som helst i London för inga pengar alls medans jag sitter i min säng mest hela dagarna och ser på det tråkiga vädret. Ååh lyllo Alina säger jag bara.

Veckans skönhetstips

publicerat i Allmänt;

Tänkte börja med en ny sak, tipsa lite om olika skönhetsprodukter en gång i veckan. Dels för jag älskar att hålla på med smink och skönhetsprodukter samt att det är roligt att få lite koll på läget. Först ut är ett exfoliating lip scrub från philosophy.

Lip scruben heter kiss me och doftar mint. Ger lena och fina läppar som kan behövas nu när det är iskallt ute då läpparna lät bli fnassiga. Köpte min i en liten affär nära biblioteksgatan i Stockholm, kostar ca 150:-.



10 dagar utan godis

publicerat i Allmänt;

Gjorde ett nyårslöfte.. att bli hälsosammare. Första steget är såklart att sluta äta godis. 10 dagar har gått och jag har klarat det galant, fast har börjat drömma om chokladpraliner haha.

Garderobsrensningen

publicerat i Allmänt;

Gjorde iordning garderoben idag, en gång för alla. Rensade ut så fick en hel IKEA kasse med kläder jag inte längre använder eller knappt har använt. Hade väldigt lite förvaring för mössor, strumpbyxor och andra saker så vi åkte till IKEA och köpte lite. Så nu är allt fint i garderoben, då återstår bara rummet och det fås tas imorgon eller något haha.

Är riktigt trött, tar som sagt ett tag att verkligen rensa och fixa det fint. Har spelat Wii med mamsen, pappa och K såhär på kvällen. Ska sätta mig ner och göra ett teori prov nu, vill äga på det riktiga provet. Åh föresten! jag gjorde den mest awesome parkeringen förut, gosh. Alldeles perfekt med raka hjul och hur nära det var till bilen bredvid, på tal om nästan ingenting haha.

Detta inköptes på IKEA, passade fint fint i garderoben.
(utom tidnings-samlarna och de under, är till rummet)

Skräp och garderobsrensning

publicerat i Allmänt;

Håller på att städa rummet och rensa garderoben. Så mycket skräp överallt, skräp som jag behöver och använder haha. Ska verkligen försöka stor rensa hela garderoben, vet ni hur många plagg jag har rensat? Fyra. Detta kommer ta låång tid.

Bloggtorka och lite sånt där

publicerat i Allmänt;

Vet inte om jag kan kalla det bloktorka det jag har haft men har helt enkelt inte haft lust att blogga. Har mest varit med familjen och älsklingen. Märker hur beroende man blir av att ha någon att pussa på hela tiden nu när han sover hemma buhuu.

Imorgon ska jag iväg till stockholm med mamma och shoppa, ska bli riktigt skoj. Är taggad till 1000! Har fått nys om att weekday har jeans rea, precis vad jag behöver. Monki ska också besökas, försöker utveckla min stil lite. Har ju bara jeans och t-shirt jämt vilket är tråkigt.

På tal om utveckla stilen lite, köpte ett par ursnygga solglasögon igår föresten, runda, lite lady gaga stuk på dem. Vettigt att köpa solglasögon mitt i vintern när det är -20 men ja, det var sista paret vad jag såg och såna skönheter kan man inte låta bli att köpa.

Puss och kram!