Ludvig

publicerat i Allmänt;


För cirka en och en halv vecka sen köpte jag och Kristian en bedårande liten kanin. Ludvig blev han döpt till. Han är underbar men hatar oss haha. Han har kissat i våran säng, på kristian, på mig och självklart på golvet. Han är ju en liten bebis så förstår varför han gör det men så fort vi vill ta upp han så springer han blixtsnabbt till sitt lilla hörn och kollar på oss som vi är världens elakaste personer, bara för vi vill gosa med han.

Fast vad ska man göra, han är extremt gullig och söt.
Första gången vi såg han i zoo affären.
Igår när han blev borstad av K.


Perfekta vardagströjan

publicerat i Allmänt;


Den här tröjan ska jag leta efter när jag kommer hem, Perfekta vardagströjan! Har redan sett/känt den i butik här i Norge och den är verkligen supermjuk. Finns i flera färger, väldigt neutrala sådana.




True Blood

publicerat i Allmänt;


Satt precis och kollade på True Blood, älskar den serien!
Nu har jag ju bara kommit till första säsongen men älskar den redan och kan det mesta. Rahil berättade alla avsnitt som har varit, så även om jag vet det mesta så känns det värt att kolla på alla avsnitt för det är så bra.

Älskar att Anna Paquin (som spelar Sookie) och Stephen Moyer ( Bill Compton) är gifta i verkligheten, dem ser så sjukt söta och fina ut tillsammans!





Vi klarar oss i alla fall

publicerat i Allmänt;


Nu sitter vi här, han vid bordet och jag i soffan. Vi har redan hunnit med att äta brunch, lagat mat och lyckas få på brandalarmet genom att ha för hög värme på baconen (mitt fel). Snart ska vi handla mat, eller bara jag om jag får välja men det är hans tur att köpa maten idag. Fredags storhandling gör vi nu förtiden, duktiga har vi blivit.

Genom allt vuxna och mogna kan jag ändå se oss dansa runt som små apor i lägenheten, göra konstiga ljud eller vara så omogna så jag knappt kan skriva det här. Men vi lever här borta i Norge, det gör vi i alla fall. Kanske inte med bravur men med telefon samtal från familjen och facebook med vännerna så klarar vi oss <3.

Lillebror på Tvärsnytt

publicerat i Allmänt;

Måste bara visa er det här. Min underbara bror är med på Tvärsnytt för att han fyller år på valdagen. Hans svar är så underbara för det är verkligen Adam svar. Min älskade lillebror <3. Roligaste var när rapporten sa " vill du ha ett äpple, ta ett äpple!" haha och han bara sa öh ja det kan jag väl hahaha.

http://svtplay.se/v/2145547/adam_fyller_pa_valdagen

Bottega Veneta

publicerat i Allmänt;



Den här ringen står väldigt högt på min önskelista och min shopping lista till Orlando. Ja, ni läste rätt. Jag ska till Orlando i USA! ska ditt i påsk nästa år tillsammans med några norska kompisar. En av mina kompisar här borta ska flytta dit och vi ska komma och hälsa på nästa år! Är super duper exalterad över det, dem ska ha den största outleten i världen och då ska jag leta rätt på den här ringen!

Ringen är från Bottega Veneta och kostar € 230

Så här tänker min man..

publicerat i Allmänt;

* Haha älskling idag började det en ny 17 åring på statoil! och han glodde på mig hela hela tiden haha det var super sött!
* varför glodde han på dig för?
haha jaa det är så kul att mannen förstår...

I´m back!

publicerat i Allmänt;
Hejsan!
Längesen jag var här inne och skrev. Beror på många saker men framför allt för att jag har flyttat! Nu har jag blivit äkta sambo med älskling, vi har egen lägenhet med eget kök, eget badrum och vardagsrum samt eget sovrum då men det hade vi förut också. Det är så skönt att bo utan åtta killar!
Inreder för fullt, tänkte visa lite pö om pö men just nu är det fortfarande kaos. Bott här tre veckor och det fattas fortfarande sovbord, mattor, lampor och blommor haha. Lite sega kanske.
Har inte haft internet på tre veckor heller. Allt är så krångligt i Norge. Bara för vi inte har "riktigt" norskt personnummer så är allt super krångligt. Så himla störande.
Nej ni, efter det här inlägget ska jag gå och lägga mig. Natti natti!