After the holiday, promise.

publicerat i Allmänt;

Hej!

Lite efter med bloggandet för tillfället, får bli bättre efter semestern. Imorgon åker vi till Turkiet, sköönt! Ska bli extremt skönt att bara ligga i en solstol och bli röd höhö. Köpte solskyddsfaktor 50+ idag eftersom jag blir röd på ett ögonblick!

Nu är det dags att röra på sig, måste köpa lite mat innan jag svälter.

Puss och kram


Lördag 23/7

publicerat i Allmänt;

Idag sörjer jag med alla familjer i Norge som har mist någon i attentaten i Oslo.
Vila i frid <3.

Underbar helg <3

publicerat i Allmänt;

Liseberg och Göteborg med Kristian var underbart! Att man inte gör mini weekends mer är underligt. Vi åkte runt nio och var framme vid hotellet runt halv ett, gick till Liseberg och åkte två attraktioner. Så dumt att vi tog åkband men det var så lång kö så man orka inte stå så länge.

Vi gick och spelade lite på lotterierna istället och vann! Kristian vann en stor marabou 2 kg och jag vann ballerina kex 2,2 kg! Vi har nu choklad och ballerina kex så vi klarar oss i flera år haha.

På kvällen åt vi på en jätte mysig restuarang som vi hittade när vi gick till hotellet. Jag och åt lamm och Kristian åt ryggbiff, riktigt gott!

Fick ett underbart armband som jag får visa er någon dag.

Tack älskling för en underbar helg <3.


Puss och kram


Funderingar och bergodalbana

publicerat i Allmänt;

Ser något program på tv4 och snattning och är allmänt trött. Har aldrig förstått det där med att stjäla, vad ska det vara bra för? Vill man ha en andrenalinkick som de säger att de får så åker man berg och dalbana eller något annat vettigt.

På lördag ska jag och älskling till Göteborg för att gå på Liseberg och Harry potter! Ser fram emot det extremt mycket <3. Tror jag ska kolla lite på harry potter nu, näst sista delen. Så har man lite koll på vad som hände innan man går på sista delen.

Puss och kram

Lägenhet

publicerat i Allmänt;


åååh igår såg vi på finaste lägenheten! Nu måste jag bara hitta ett jobb på två timmar som betalar hyra, mat, försäkring och andra viktiga saker. Förhoppningsvis kommer de andra lika fräscha lägenheter i samma område inom en framtid, gärna om ett år eller så.


Dream body

publicerat i Allmänt;

I Nora förra veckan..


Jag har börjat ta det här med träning ganska seriöst. Nästa sommar vill jag vara i toppform och verkligen visa upp den bikinikroppen jag alltid viljat ha. Så nu springer jag och ibland familjen + pojkvän 3 gånger i veckan a la 2,5 km, när jag är i bättre form ska jag plusa på 1,3 km. Har slutat med godis,chips, dipp och läsk. Tänker långsiktigt så jag får unna mig lite fet mat och sådana saker, typ pizza idag för att vi är för lata för att laga mat. Fast det får inte gå överstyr och jag lyssnar mer på kroppen när den är mätt.

Jag ska ha min drömkropp 2012!


Hurtig

publicerat i Allmänt;
Okej, jag vet att jag inte har skrivit på länge, förlåt för det. Ska bättra mig nästa vecka!
Nu ska jag ut med mamma och pappa och springa. Jepp, jag har blivit hurtig!

What to wear, what to wear...

publicerat i Allmänt;

Okej, jag tog ingen bild. Var för fokuserad på matchen, kan inte sitta och klicka på kameran samtidigt som jag håller konversation med Kajsa om vilka som är heta och kolla på matchen. Mission impossible. Sen jag började gå på matcherna så har de förlorat så jag kanske ska sluta gå dit och kolla på tv:n istället haha.

Efteråt gick jag och Kajsa på bio och såg Bad teacher, den var rolig men ingen särskild handling. Tror den kan vara en bra film att se på första dejten, tips!

Idag ska vi iväg till en av Kristians kompisar, äta mat och dricka lite. Alla hans närmaste kompisar kommer vara där med sina flickvänner och jag har bara träffat dem en gång tidigare så är lite nervös. Kläd paniken är uppenbar. IIIIhh.


Puss och kram


Woop Woop

publicerat i Allmänt;

Woop Woop!

Jaha, igår var det east west sushi som gällde. Det var kul men jag kan tänka mig bättre restauranger som skulle varit roligare, men det var roligt att pröva!

I fredags var det utgång, lagom kul. Har kommit underfund med att jag är ingen party människa. Gillar mer middagar och andra roligheter än utgång.

Nu är det snart Ösk match som jag ska åka iväg och kolla på. Tar med kameran och kanske tar en bild eller två.



Puss och kram


Floating

publicerat i Allmänt;

Var precis på hälsokällans spa och kur bad och "floatade". Fick det av min älskade pojkvän i julklapp så tänkte prova på det, vilken fantastisk upplevelse! I början var det konstigt att flyta runt där i ett litet ägg men efter ett tag blir man extremt avslappnad. Efteråt var det massage i 45 min, så nu känner jag mig som en helt ny människa.

Tack älskling <3