Hemma<3

publicerat i Allmänt;
Sitter och pratar med älsklingen på msn samtidigt som mamma och adam sitter här brevid och slänger ur sig konstiga kommentarer haha. Älskar att vara hemma. Underbart. Men saknar älsklingen så himla mycket :(. Har hunnit shoppa redan, mer blir det imorgon. Ska visa allt och vad jag har gjort de här dagarna på måndag. Puss!

Burberry Prorsum visning

publicerat i Allmänt;

Idag, om  ca 10 minuter börjar Burberrys prorsums. Det som är så bra med just Burberry visningen är att de live streamar från deras visningar till cirka 70 siter runt om i världen, Bla Rodeo.net där jag kommer sitta bänkad. Så vi syns på front row!

Internet har blivit norskt.

publicerat i Allmänt;
Vad har hänt! Internet var svenskt och helt plötsligt har varenda sida bytt till norska, eh nooooooooooooooo. Det var ju en av mina få kontakter till svenska.

The september issue

publicerat i Allmänt;

Hahahaha, jag pratade med Kristian för två minuter sedan sen helt plötsligt hör jag snarkningar vid mina fötter ( hmm vi ligger lite konstigt när vi myser och ser på film). Hur kan han somna med datorn på ena benet, mobilen i handen och liggandes som en kråka? Hahaha. Ska ta tillfället i akt och se en dokumentär om Anna Wintour och Vougue.

Fy fan

publicerat i Allmänt;
Det hände världens äckligaste och sunkigaste sak ikväll. Vi delar som sagt badrum med sex andra killar och ikväll var det någon som bajsa i duschen, på golvet och sen toaletten/sitsen och gjorde inte iordning efter sig. Det är så extremt äckligt, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill inte bo här längre, vägrar. Så jävla sunkigt. Folk diskar inte efter sig, tar inte reda efter sig eller gör toaletten. Jag har fått nog, vägrar vara kvar här mer. Ska leta boende direkt, just nu i nyttiuka finns det inget vettigt att hyra. Måste hitta något. Längtar hem. Fy fan vad sunkigt.

Äntligen ledig

publicerat i Allmänt;

Nu är jag äntligen ledig! wiiee. Vad man uppskattar fritiden när man knappt har någon haha. Har jobbat sex dagar i rad nu, stigit upp klockan sex, kommit hem runt fem tiden varje dag. Blir långa dagar. Om några dagar är det sol och bad om allting går som det ska, annars får det helt enkelt tas en annan vecka. Hem ska jag i alla fall :). K jobbar natt idag så sitter och funderar på vad jag ska göra för något. Har hittat flera vackra Saker jag vill köpa men väntar nog tills Sonia Rykiel kollektionen släpps. Så man ser hur mycket pengar man har kvar haha.
Det jag har sett hitills verkar grymt, vackra färger, plagg och acessoarer. Ska på Lördag sitta prick klockan tio online och köpa det jag vill ha.

Helvete

publicerat i Allmänt;
Kul att bli magsjuk de sista dagarna jag jobbar, känns ju jävligt värt.

Morsdag eller bara alla hjärtans dag?

publicerat i Allmänt;
Igår var det morsdag här i Norge, så jag sa till K hela dagen att han skulle ringa sin mamma och säga grattis. Han ringer och säger grattis, men får snabbt reda på att det inte är morsdag i Sverige utan bara alla hjärtans dag. Hahaha ni skulle se blicken jag fick. Han skyllde allt på mig självklart ;).

Fredag

publicerat i Allmänt;
Sitter och gör ingenting, en härlig vana. Är lite små sur dock. Smsat några vänner och ingen svarar. Inte ens de som brukar smsa tillbaka direkt, blir sur och lite orolig.

Jobbet ringde imorse så fick i all hast åka dit och jobba från elva till fem. Skönt att jobba men blir så fruktansvärt trött av det haha. Bytte väskan som jag köpte på HM, den var lite för stor. Kändes mer som en weekend bag än vardags väska. Nog pratat, ska duscha och krypa ner och se Harry Potter. Längtar tills jag kommer hem och få umgås med mina kompisar och familj.

R.I.P Alexander Mcqueen

publicerat i Allmänt;

En av de största Modedesignerna, Alexander Mcqueen hittades idag hängd i sin lyxvilla i London. Bara för några dagar sen dog hans mamma och idag tog han sitt liv. Sörjer för hans familj och vänner som kände honom och beklagar för deras förlust.

Torsdag 11/2

publicerat i Allmänt;

Torsdags morgon, vilket betyder två dagar kvar tills jobb i fyra dagar. Ska njuta av min lediga tid så mycket som möjligt. Precis tänt lite ljus, käkat lite yoghurt och ska se på film eller några avsnitt av the hills, sen kan dagen börja.

Här borta..

publicerat i Allmänt;
Nu har inte skrivit på väldigt lång tid, beror på att jag inte har haft något vettigt att skriva om haha. Jobbade i fredags som sagt, sen måndag och igår. Nu är jag ledig tills på lördag och sen jobbar lördag till tisdag. Känns skönt att äntligen ha ett jobb och snart tjäna pengar själv. Fick mitt kontrakt igår så ska kolla igenom, skriva på och sen ge tillbaka det. Finemang.

Annars har det inte hänt så mycket, oftast helt slut när jag kommer hem så vi myser mest och tar det lugnt. K jobbar ganska mycket så det är lugnt här borta i Norge! :).

Jobbet

publicerat i Allmänt;

Okej, jag känner mig komplet borta. Huvudet surar av information. Från att inte ha gjot något sen studenten så innebär stå i sex timmar ett helvete. Sån fruktansvärd kramp i vänstra benet så vet inte vart jag ska ta vägen, och K hjälper mig inte heller för den delen. Buuuh.

I alla fall, om jag ska sluta klaga om ståendet så var jobbet skitkul! Att träffa människor, hjälpa dem med frågor och vara allmänt service inriktad älskar jag. Att stå i kassan var riktigt skoj, lära sig alla koder, knappa in rätt, att få lära sig helt enkelt var skoj. Jobbar ju deltid som sagt nu, så skulle egentligen inte jobba förens 13,14 men lyckades få en annans killes tid som skulle vara borta då så jobbar på måndag och tisdag också!:D.

Tror jag ska ta och somna snart, fruktansvärt trött och får inte bort krampen i benet. Planen är väl egentligen att se film med K först men båda är riktigt trötta. Får se hur det blir helt enkelt.

Ha en trevlig fredagskväll!

Morgon

publicerat i Allmänt;
Ett snabbt inlägg innan jag drar till mitt nya jobb. Så sjukt nervös! Hoppas det går bra och jag klarar det. Enda jag är orolig för nu är att jag inte ska komma med bussen (vet inte riktigt vart busshållsplatsen är) samt att jag kommer fel. Usch. Ska snart gå till bussen i alla fall, den går kvart i men lika bra att gå tidigare så man hittar haha. Har inte varit uppe såhär tidigt på hur länge som helst, är helt borta. Nu ska jag packa det sista. Önska mig lycka till! :)

Drömskor

publicerat i Allmänt;
Igår satt jag och snackade med Alina samtidigt som vi kollade på skor, självklart. Älskar hur vi går in på samma sidor och oftast när vi sitter på datorn kollar vi på skor haha.

Frågade älsklingen hur han skulle känna/tycka om jag köpte ett par skor för 5000 kronor, vet ni vad han svara? Att han skulle tycka det var helt okej eftersom han skulle köpa teknik prylar för samma summa. Hur bra pojkvän har jag inte!? De flesta andra skulle säkerligen tycka flickvännen var dum i huvudet haha. Bästa pojkvännen <3.
Mina drömskor, Christian Louboutin 4 476:-
Christian Louboutin 4 716:-

jag har fått jobb! :D

publicerat i Allmänt;
Jag har fått jobb!!! :D:D:D:D:D. De ringde för en timme sen eller så och frågade om jag ville ha jobb, svarade självklart ja haha :D. Ska först jobba deltid i några veckor och sen gå över till heltid, sound good eller hur?;). Ska jobba på Statoil vid Moa köpcentrum :D. Känns jätte spännande att äntligen få börja jobba och visa vad jag går för, är laddad till tusen! Haha, på tal om ingenting så kunde inte har varit mer smileys i den här texten ;).

Stranda skidbacke

publicerat i Allmänt;

Idag var vi och åkte skidor! Gick upp sju morgonen, morgontrött som få. Kom i alla fall iväg i tid, åkte fel (det låg på höger sida av vägen, fattar inte hur vi kunde missa det haha). Åkte två gånger i backen, ramla sju gånger, slog i huvudet(tack och lov för hjälm), grät två gånger. K ägde på skidor medans jag var värdelös som ni förstår haha.
Glad och munter innan skidbacken...
och såhär så jag ut efter skidbacken! haha
Pojken :)