Påväg

publicerat i Allmänt;
God jul :).
Ville bara uppdatera lite snabbt innan vi sätter oss på tåget påväg till Stockholm och vidare till London imorgon. Kommer höra av mig när jag kommer hem och visar, förhoppningsvis, många härliga fynd!
Jag hoppas att alla får en fortsatt trevlig jul och så hörs vi när jag får tag i en dator! :)
Puss & kram

Mr Ludvig

publicerat i Allmänt;


Nu är Mr Ludvig på semester från oss, lilla gubben. Han kan ju inte följa med hem för det är alldeles för kallt för att han ska färdas en sån lång sträcka. Saknar han redan haha, men han är hos en tjej som är väldigt duktig med djur så det ska nog gå bra :)! *positiv* *positiv*

Två dagar kvar till julafton..

publicerat i Allmänt;

Random bild på mig själv


Idag är det en riktigt to do dag. Jag har ett ton med grejer att göra men ingen särskild lust att börja med något haha. Idag är också dagen jag ska lämna ifrån mig Mr Ludvig, kommer inte träffa han förens jag kommer tillbaka i januari :(. Även om han hatar mig så älskar jag han och kommer sakna han extremt mycket. Så idag ska det fixas med det, köpa skål till julklappsbytet mm. Håller på och tvättar nu och sen ska det packas, städas och laga lite julmat till K. Vill inte att han sitter och käkar pulvermos direkt på julafton som han sa att han skulle göra, så jag ger han en potatisgratäng haha :).

puss & kram

3 dagar kvar till jul..

publicerat i Allmänt;

Godmoorgon!

Har varit vaken sen kvart i elva men har kollat på Harry Potter tills nu. Nu ska jag snart göra iordning mig och åka till moa och täffa Linn och Malin. Vi ska nämligen kolla flyg och planera inför Florida! Ser ju lite skakigt för min del just nu om jag ska med eller inte men förhoppningsviss så ska ja det! :D. Måste bara hitta jobb och sen få ledigt i två veckor och spara spara spara, piece of cake haha.

Igår var jag och shoppade några julklappar och köpte lite till mig själv också. Ni får se imorgon eller senare. Nu är det dags att göra iordning sig!

puss och kram

Ålesund

publicerat i Allmänt;

Ålesund centrum

Tog den här bilden på igår kväll när jag var på väg hem. Ålesund är bra fint i alla fall.

Fika med Linn

publicerat i Allmänt;

Igår var jag och fikade med underbaraste Linn <3.

Vi var på lyspunkten som är det mysigaste kafét i centrum

Jag åt morotskaka och så prövade jag på iskaffe med vitchoklad, underbart!

Sötaste vännen <3


Igår var jag som sagt och fikade med Linn, vi satt och snick snackade i två timmar tills jag var tvungen att åka hem och kolla på Robinsson haha. Det är så skönt att hon äntligen är hemma från skolan igen!

Ett varmt tips

publicerat i Allmänt;


Köpte de här ullstrumporna för ett par dagar sen. Jag är en fryslort när det kommer till fötterna. Så de har köpet kan ha varit det bästa den här vintern so far. Kanske inte så snyggt men ack så skönt. Köpte mina på Gina Tricot av alla ställen och de kostade 59:-.

En grön klänning har man inte så många av

publicerat i Allmänt;


Sitter och kollar runt efter en julklännig. Vill ha en vacker, fin, glamourös och billig på samma gång. Här har vi en av kandidaterna, den enda jag har hittat so far haha. Tror den kan vara väldigt fin på så kanske klickar hem den. Ska kolla vidare efter fler kandidater först, annars klick klick klick..

En vanlig onsdag

publicerat i Allmänt;

Idag var jag på jobbet igen, kändes otroligt skönt! Sen gick jag över vägen och köpte julklappar, sen till centrum och äta pizza med älskling. Som just hade vaknat, nej jag skämtar inte. Klockan var halv sex då sak tillägas, alltså jävligt sent. Ska vända tillbaka hans dygnsrytm snart. Ska skrika och gorma på han imorgon bitti så han inte vågar lägga sig igen haha.

Annars har det inte hänt mycket, sett klart på en film alldeles nyligen och Fredrik var här och snick snackade en timme eller så. Så fort någon ringer på porttelefonen så är det alltid Fredrik, så sociala är vi här borta haha.

Sen har jag också sökt ett jobb idag! På en jättefin butik som sökte folk så hoppas jag får det *håller tummarna*.

Nu ska jag läsa nya Costume och sen sova. Imorgon blir bättre uppdateringar, lovar!

puss och kram

3.1 Phillip Lim, Edie

publicerat i Allmänt;


Älskar den här väskan från Phillip Lim. Det är något med den som kan göra en enkel, tråkig outfit snygg.

From netaporter.com

Världens tråkigaste inlägg

publicerat i Allmänt;

Jag är sjuk igen.. Hatar skiten. Halsen gör ont, huvudet, ryggen, magen. ALLT är fel. När jag hostar känns det som ryggen ska gå av. Imorgon går jag, nu orkar jag inte sitta hemma mer. PUNKT SLUT.

Pannkakstårta

publicerat i Allmänt;


Vill visa er den underbara pannkakstårtan jag fick av Kristian. Visst är den fin? Hade önskat mig en pannkakstårta som tårta, så han gjorde en till mig, världens bästa kille <3.

Tryfflar.. eller inte

publicerat i Allmänt;

Försöker göra tryfflar här borta men "smeten" bara smälter hela tiden. Något säger mig ( min mor) att jag har haft för mycket grädde i den. Jaha? får vispa ihop en chokladkaka av grejset och hoppas på det bästa haha!

Råttor i höet

publicerat i Allmänt;

Satt förut och skrev ett bloginlägg, medans jag väntar på att bilden ska ladda (seg datorn jo men visst) så går jag och fixar hö till Ludvig. När jag håller på där i godan ro så sticker jag ner handen i påsen med hö och känner något lent och platt. Vad tror ni det är? Jo en ihopklämd jävla råtta. IIIIIh. Fick panik, hyperventilerade och bara skratta och skrek om vartannat. Fy satan vad äckligt. Stackars Ludvig som har käkat det där höet. Hur fan kan man inte se en råtta i höet när man packar in det?

Hela 20 år är man nu...

publicerat i Allmänt;


Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Haha, lite självgod där men äsch. Idag är det som sagt min födelsedag, blir hela 20 år. Äntligen systemet! Fast jag knappt dricker sprit (inte i Norge i alla fall) så känns det ändå trevligt, som att komma in till den hemliga klubben där bara vuxna får vara.

Idag annars har det varit väldigt väldigt lugnt. Fick fina och söta presenter från pojken, present kort på favorit butiken här och en parfym som luktar sommar. Mums. Sen har jag fått pannkakstårta och vi har sett på mad men. Nu ska vi ut och äta någonstans och sen ännu mer mys och hämtmat ikväll antagligen.

dagens outift från toalettstolen är:

topp - H&M
Jeans - Gina Tricot

Det lilla guldet

publicerat i Allmänt;


Åååååh jag är så besviken på Norge! Man åker ut för att handla bakprodukter så man kan baka lite gottigheter och så har dom inte saffran! Vad är det här för land!? Så besviken. Jäkla skit. Antagligen kanske kanske det finns på Apoteket men de har inte öppet nu. suck.

Leo

publicerat i Allmänt;


Mamma tyckte inte den förra bilden på Leo gjorde rättvisa. Så här en ny bild på han:). Börjar skratta när jag ser den här bilden, han ser så laid back och soft ut haha.

Allmänt babbel

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!

Igår blev det inte mycket gjort här, lagade mat och kollade på idol och myste. Även var det den bästa dagen på hela veckan, helgen är här! Köpte även en julklapp till mamma (från min bror och mig) som jag tror hon kommer tycka om :). Adam var enig om det också så då måste den vara bra! haha.

Nu har jag precis duschat, tänt lite ljus och ska snart äta frukost. Det ser för jävligt ut i lägenheten så idag är det dags att städa plus städa Mr Ludvigs bur också. Kristian ligger fortfarande och sover så bara Mr Ludvig och jag som är vakna. Perfekt lördags förmiddag med andra ord. Gillar att göra fint innan han vaknar, haha det där lät mesigt men okej.

Oj nu ringde mamma också, världens bästa mamma <3. Älskar att prata med henne det gör mig så glad :).

Nu är det dags att börja röja upp här, Se ya later!

Detaljer

publicerat i Allmänt;




Här är lite mer pics från hemmet, lite mer detaljer från fönstret.

Fönster..

publicerat i Allmänt;




Alina vill ha mer bilder på våran lägenheten så here you go! Idag efter jobbet så gick jag tvärs över gatan och köpte julpynt, blommor och annat trevligt för tusen spänn. Känns lyckat. Fint blev det i alla fall! Före och efter bilder som ni ser, före är den första bilden såklart. Blev väldigt lyckat och jag är nöjd med resultatet. Insåg när jag kollar nu på bilderna att vi är extremt stora fönster haha. Tycker om det dock, har alltid älskat stora fönster :).

Klaustrofobi för mindre

publicerat i Allmänt;

Kollar på robinson. Fy fan jag skulle aldrig klara av det som kristoffer får göra. Sitta instängd i ett hål under marken, kan ju få klaustrofobi för mindre. IIsch.

Husdjur

publicerat i Allmänt;


Inte mycket händer här borta så ni får en bild av världens bästa katt med adhd. Så fin, söta leo. Synd att man knappt kan klappa han utan att han går till attack. Tror Mr Ludvig börjar ta efter för han bet mig igår. Det är roliga husdjur man har, hehe HEE!

L'Occitane

publicerat i Allmänt;


L'Occitane är ett märke som gör fantastiska produkter inom hud och hår. De gör också parfymer smink mm. Det jag föll för är att de använder så mycket Shea butter och jag har en viss ting för shea butter.

Jag har tre saker från L'Occitane en nagelkräm, handkräm och en allt i allo som bara består av 100 % shea butter.

Shea buttert brukar jag för de mesta dels ha på läpparna men också på naglarna (om jag inte har nagelkrämen med mig) och torra områden som dyker upp på fötterna och lite varstans. Köper alltid produkterna när jag är på flyplatsen i Oslo och blir alltid lika nöjd :). produkterna kostar allt från 50:- till 600 :-

Där har ni ett tips om vad ni kan kolla på flygplatser runt om i världens om ni vill ha ihjäl lite dö tid och vill ha grymma produkter i badrumsskåpet:).

Godmorgon från sjukhusstugan

publicerat i Allmänt;


Godmorgon! Lite seg startad idag men det får bli så när man är sjuk. Känner mig så fasligt krasslig, slemmig och ont i halsen och allmänt sjuklig. Det blir nog soffan hela dagen idag, halstabletter och nässpray.

Vill verkligen till jobbet igen, inte så många dagar kvar nu till julledigheten så vill jobba så mycket som möjligt.

Lite senare kommer det upp ett inlägg om mina skönhetsfavoriter inom handvård just nu. Dem räddar mig under vinterhalvåret att helt fnassa ihop.

Juleköp..

publicerat i Allmänt;


Klickade precis hem det här från Hm. Det första är en kökshandduk, tyckte den såg så bedårande ut så var tvungen att köpa tre stycken, så det blir lite fint i mini köket. Det andra är en julgransmatta, vit med små stenar på. Kökshanddukarna kan ju inte bli fel men julgransmattan kan vara väldigt ful eller väldigt fin. Vi får se helt enkelt när de dyker upp hur de ser ut!

Dagens köp

publicerat i Allmänt;


Idag när jag väntade på skjuts hem till sjukstugan så gick jag in på Coop och skulle köpa Coca cola. Ut kom jag med två Tim Burton filmer och 159 :- kronor fattigare, vilket kap! Har sett hela Alice i underlandet redan och halva  The Nightmare before christmas. Vet dock inte om jag tyckte den sista är så bra men Alice är bra så det väger upp det hela.

Already favourites

publicerat i Allmänt;


När jag var hemma så passade jag på att fota Lanvin solglasögonen i det perfekta badrumsljuset. Vi kan ju alla medge att jag inte ser riktigt klok ut i dem, men jag är ett fan av udda solglasögon så dem här blir helt klart favoriter!

Pearls for girls

publicerat i Allmänt;


När jag var hemma, på min påhittade födelsedag så fick jag en fantastiskt fin halsbandsklocka av min bror. Jag älskar den och min bror såklart haha. Den kommer från Pearls for girls och är väldigt väldigt fin, tack världens bästa bror.

Snart så

publicerat i Allmänt;

Nu har jag precis laddat upp alla bilder som jag har tagit de senaste dagarna så snart blir det inlägg så det bara ryker om det! Haha :).

Tillbaka

publicerat i Allmänt;


Nu är jag snart tillbaka till vanliga rutiner! Efter en väldigt udda flygresa så är jag tillbaka till Ålesund, kärleken, Mr Ludvig och jobbet. Känns väl helt okej men usch så mycket jag saknar min familj.

Det mesta jag tänker på just nu är om jag ska beställa den här scarfen till mig själv i födelsedagspresent eller inte. Väldigt fin är den i alla fall, scarfen.

Canon is the camera

publicerat i Allmänt;
ÅÅh jag har fått en kamera! :D
Fick den precis i förtidig födelsedagspresent. Åh det ska bli så skoj att använda! Äntligen lite foton till bloggen och som minnen, perfekt!
tack världens sötaste familj och pojkvän, ni är bäst :) <3<3

Börja räkna ner..

publicerat i Allmänt;


Jag älskar att det är 1 december idag! Tolv dagar tills jag fyller år, 24 tills julafton, 23 tills julledigt, 26 tills London. Finns många neräkningar som gör en lycklig nu, bara att räkna ner!

Baby Foot

publicerat i Allmänt;


När jag väntade på bussen efter dagens jobb så smet jag in på Cubus, så att dö tiden tills bussen gick skulle gå snabbare. Ut kom jag med bla annat det på bilden ovan. Det är den mest sålda fotvårdsprodukten i Japan! Då kan det inte vara annat än bra enligt mig.

Produkt beskrivning är ungefär såhär: det man gör är att sitta med en varsin påse på vardera fötterna i två timmar. Där efter sköljer man av det med tvål och så är det klart. Efter cirka en vecka så börjar de döda hudcellerna att flagna av och efter cirka tre veckor så ska fötterna vara babylena!

Ska ge en recension när det är prövat och klart :).