Det där man glömmer bort ibland, som att folk har semester

publicerat i Allmänt;

Hade helt glömt bort att folk har semester!

Haha, undra om det är lätt glömt egentligen? Fast förstås, det är väldigt tomt på msn och facebook och bara prat om resor överallt. Alla svenska kompisar Verkar ha semester medans ingen i Norge har semester eller sommarlov än. Visste ni att norska skolor har inte sommarlov förens typ 18 Juni? Stackars människor, de går nästan halva sommaren i skolan haha.

Igår var jag, Rahil, Malin och Linn på restuarang och åt. Vi åt tre rätters med världens största köttbit till varmrätt. Höll på att storkna, fast det var väldigt väldigt gott. Sen gick vi på bio och såg prince of persia. Förstog nästan allt i texten även om det var på norska. Precis när filmen började så fick jag en chock och sa högt, men texten är ju på norska! haha, väldigt klyftig.

Filmen var bra, fast störde mig väldigt mycket hur de pratade. De pratade gammal engelska i filmen och så lät det som de läste direkt från manuset. Lät helt sjukt, passade inte ihop alls med filmen förövrigt.

Ben&Jerry´s

publicerat i Allmänt;

Det här med att komma tillbaka strax verkar ju vara tre dagar för mig haha. Well Well, idag vill jag bara önska att alla får en mysig solig dag. Själv ska jag börja jobba klockan två till elva så missar allt solljus men men, Snart åker vi hem igen ^^. Just det, när vi var i Stockholm köpte jag en milkshake på den omtalade Ben and jerry´s butiken. Svindyrt var bara förnamnet och mådde lite illa efteråt för den var så maffig men älskar muggarna man fick milkshaken i.God smak valde jag också, mint och choklad (Kommer inte ihåg namnen på smakerna).

I´m back!

publicerat i Allmänt;

Okej, i´m back!
Var som sagt hemma förra veckan och kom tillbaka till Norge på måndag. Så mysigt att äntligen få träffa älsklingen igen! Fast saknar såklart alla där hemma. Hela veckan har varit fantastisk utom en sak som stör mig så grymt mycket men det orkar jag inte ens ta upp.

Igår blev det jobb, började tio och fick sluta när jag ville. Så jag gick hem runt sex tiden så det blev som en vanlig dag, mycket mysigt.

Idag har jag städat hela rummet. Tog sån himla tid, kändes som det aldrig skulle ta slut av grejer överallt. Sen blev det en yttepytteliten powerwalk på tio minuter max innan jag insåg att jag fortfarande är för krasslig för att ta långa rundan.

Nu ska jag pröva lite brun utan sol. Har aldrig testat men köpte den dyraste och den bästa som fanns på taxfreen så någorlunda fint måste det ju bli? Ska göra hårinpackning också och så laga lite mat, härligt!

Återkommer senare med bilder på vad jag har köpt och hur brun utan solen blev på min bleka/genomskinliga kropp! jag väntar nästan på dagen då man ser mina inre organ för jag är så blek.