Drömlistan

publicerat i Allmänt;

Ligger i sängen och ska egentligen sova, men istället så gör jag en lista på vad jag vill investera och köpa inom klädväg i vår. Har insett att ju mer jag kommer på så blir listan längre och längre men också mer orealistisk. Det kanske mer är en drömlista för det som jag egentligen vill ha men kommer hitta substitut för istället.

Hoppas jag blir mer ekonomisk detta år så jag får råd att köpa sakerna på drömlistan istället för att hitta substitut som kommer ligga i garderoben och inte användas om ett par månader.


31/1-2012

publicerat i Allmänt;

Börjar dagen med att vara snorig och förkyld samt med dålig sömn i bagaget. Har inte jag varit sjuk jätte länge nu? Det känns som jag var frisk i två dagar och sen lika dålig igen. Oh well, dags att ta en dusch och börja plugga.


Finisar

publicerat i Allmänt;

Oj vad fina! Blev förälskad i dem så fort jag såg dem, ååh finisar. Känns möjligen lite damiga på den lite runda tån men ändå, ååh!


Finns här!

Lugnt

publicerat i Allmänt;

Mission impossible var super bra! Hade inga höga förväntningar på filmen eftersom jag inte tycker om action filmer så mycket (utom James Bond, han är bäst), så det var kul att få fel.

Idag blir det en lugn lördag, måste plugga lite biologi då jag inte hänger med och sen tänkte jag läsa skvaller emellanåt och lata mig.


Det blev bara bättre!

publicerat i Allmänt;


Efter lite badminton spelade med min bror och Johan så är det dags för Pizza hos Kristians föräldrar. Sen blir det bio klockan nio, dagen blev bara bättre och bättre!


Kan bara bli bättre

publicerat i Allmänt;

Älskar dagar då man kan bocka av jobbiga saker från sin  "to do list". Som idag då jag började rensa garderoben på gamla skor och städa igenom ordentligt så det skulle se snyggt och ordnat ut. Ett tag innan det blir riktigt fint så ser det alltid ut som ett smärre kaos, har ni märkt det? När man städar blir det bara värre och värre tills det är klart, då är det så jäkla fint!

I alla fall, mitt i städkaoset så hör jag hur katten börjar spy där nere i hallen. Precis vad man vill höra när man håller på och städar! Två centimeter fråm min brors skor spyr han och sen var det bara att börja städa där nere med.

Är inte på så dåligt humör för det här men denna dag kan bara bli bättre!


FINT

publicerat i Allmänt;

Sen kan vi matcha väskan från förra inlägget med det här. Lite material mix och glitter. Kanske ett par låga Converse till eller ett par söta ballerinas. ÅÅh såg vill jag se ut i Barceolona och hela våren. Lockigt hår också och lite fräknar på näsan.


Cross bangle bracelets

publicerat i Allmänt;

De här armbanden är så jäkla underbara! Har sett en bild någonstans (kommer inte ihåg) på en tjej som matchade dem helt perfekt. Hoppas det finns liknande i Barcelona.


Armbanden finns här!

Surt sa räven och gick iväg

publicerat i Allmänt;

Känner mig totalt oinspirerad just nu. Är oftast på dåligt humör nu förtiden också för den delen. Känner inte riktigt igen mig själv, är sur, grinig och är inte nöjd med mig själv. Tror att det kan bero på att jag har bytt p- piller och för jag försöker sluta med godis och minska på kohlhydrater. Känner mig bara så SUR och GRINIG.


Ett litet förbud

publicerat i Allmänt;


Längtar tills jag har använt min nya klänning som jag köpte i Stockholm. Då jag har skaffat mig ett shoppingförbud tills allt i garderoben är använt, i alla fall allt i klädväg. Föresten så tror jag att denna kappa skulle vara riktigt härlig med rätt accessoarer, skor och kläder till.


Kappan finns här!

På tal om skor

publicerat i Allmänt;


Så tycker jag dem här är helt underbara. Bra pris och roliga färger! Kostar i vanliga fall 299 men kostar nu 120 kronor på bubblerooms rea.


Bilderna kommer härifrån!

A lovely shoe dream

publicerat i Allmänt;


Om jag var 27 år, lyckligt gift, hade bra ekonomi och skulle på dejt med min man efter jobbet, då skulle jag ha på mig de här skorna. Drömma skadar aldrig men möjligtvis priset på de här skorna skulle skada mitt påhittade äktenskap, om min påhittade man skulle få reda på priset vill säga.


Skorna finns här!

Nu ser det faktiskt ut som en omelett

publicerat i Allmänt;


Det här börjar bli rena rama matbloggen, men! Ville visa min perfekta omelett! Ser inte alls ut som äggröra denna gången utan faktiskt som en riktig omelett. Tog det som fanns hemma så det blev lite fajitas kyckling, tomat och ost. Kanske inte världens hälsosammaste men super god :).


Lunch

publicerat i Allmänt;




Lite sent för ett lunch inlägg men har ni det i alla fall! Var på Soleo och åt lunch med Astrid. Har inte träffat henne på länge så vi gick igen nyår och alla nya lärare vi har den här terminen. Lite kul att hon har mina gamla lärare och jag har hennes haha. Åt en skaldjurspasta som hade bläckfisk i sig så då dök den lilla sötisen på mittersta bilden upp haha. Tror det är peppar på men han såg lite strange ut.


ELLE

publicerat i Allmänt;


Igår fick jag en av tolv presenterna jag fick av K i födeseldagspresent, nämligen tidningen ELLE! Fick helårsprenumeration av den tidningen, vilket är en perfekt present. Sprida ut det på tolv månader så det bli presenter hela året, kan det bli bättre?


First day of school, sort of

publicerat i Allmänt;


Idag var det första biologi lektionen för mig och introduktion till projektarbete. Biologin var ytterst tråkig och läraren på projektarbetet var inte skit kul så hoppade till andra gruppen så nu är jag nöjd och glad :). Snart är det styrelsemöte här hemma för stipendiefonden så därav att jag ser fräsch ut på bilden, nyduschad och parfymerad haha.


Dags att hämta mamma, puss och kram

Skit

publicerat i Allmänt;

Så sur! Skickade in en uppgift som var för högre betyg, men tydligen så hade jag skickat in den halvklara som var på G. Gaaah. Så nu fick jag G när jag kunde få MVG, SUR! Ska dit imorgon och hoppas dem inte har satt mitt betyg då den uppgiften kändes ganska avgörande i det. Skit.


En sommarkväll

publicerat i Allmänt;


Tänk er en varm sommarkväll i denna vita Kashmir tröja, perfekt sittandes shorts och med ett par härliga ballerinas på fötterna. Ååh ge mig sommar nu!


Bild och onlineshoppen: här

Golden Globe

publicerat i Allmänt;


Okej, eftersom jag ändå inte kan sova så tar jag fram de två bäst klädda (enligt mig) på Golden Globe galan som gick igår natt (alltså söndag till måndag). Jessica Alba och Sarah Hyland var klart vackrast enligt mig. Var inte de andra ganska tråkiga? Av de bilder så var i alla fall 15 av 50 svartklädda. Hade förväntat mig fler WOW i bra bemärkelse istället för WOW det där är en fruktansvärd klänning.


Bilder; här och här

16/1 - 2012

publicerat i Allmänt;

Jahopp, fick hög feber igår kväll och har varit dålig sen dess. När man börjar gråta för ens mamma frågar hur man mår, då vet man att man är sjuk och har feber. Pappa trodde något hemskt hade hänt när jag kom ner storgråtandes för jag kände mig så dålig haha. Idag har jag inte orkat någonting utom att spöa min mamma på Alfapet haha, power! Bästa idag utom att spöa mamma på Alfapet var att världens underbaraste pojkvän kom med min favorit pizza som lunch, tack babe <3.

Missade både jobb och skola idag så är lite sur, olägligt att vara sjuk nu när det är vårterminens första dag. Förlorar även pengar på att vara borta från jobbet så är lite sur över det också.

Nä nu ska jag ta två alvedon och se repris på once upon a time, hoppas den serien är bra så allt känns inte lika värdelöst.


Puss och kram

Ledig

publicerat i Allmänt;


Ledsen för frånvaro, har varit fullt upp med de sista pluggandet för höst terminen då vår terminen börjar på måndag. Sen fick jag rycka in på jobbet en extra dag. Min enda lediga dag på hela veckan var idag och den har tillbringas i pyjamas till tre haha. Tror föresten jag börjar bli sjuk igen, har förbannat ont i lederna och bihålorna.

Fick mitt nya jobbschema idag och det ser super ut! kommer jobba fyra extra pass så är väldigt nöjd. I skolan är det inte alls lika mycket lektioner som förra terminen men desto mer plugg hemma antar jag.

Nä nu ska jag njuta av min lediga kväll.


Puss och kram


Hava a Froosh

publicerat i Allmänt;


Satan i gatan vad mätt jag blev av den här smoothien (eller vad det nu är). Perfekt mellanmål med andra ord!


Stella McCartney

publicerat i Allmänt;


Så fort det är sol ut har jag för vana att ta på mig ett par solglasögon. Älskar att ha på mig solglasögon, har ett par runda som jag avgudar men de börjar bli lite slitna. Så nu är jag på jakt efter ett par nya och kan tänka mig båda av de ovanstående. Båda kommer från Stella McCartney och ska letas upp när vi åker till Barcelona!


bilder; Här och här


Uppiggande

publicerat i Allmänt;


Två urfina väskor från Asos.com. Den gula kostar 185:- och den mintgröna 264:-. Har snöat in mig lite på färgen mintgrön förtillfället och knalliga färger, tycker det är skit snyggt eftersom jag har oftast mörka färger på kläderna så de här väskorna skulle pigga upp vilken outfit som helst!


it was a winning day

publicerat i Allmänt;



De här två bilderna är dem jag har från igår! Räksmörgås från NK och en bild på min underbara mamma som ska hugga in på sin <3. Glömde helt bort att ta mer bilder men det vi gjorde var att shoppa, äta och dricka vin haha. Köpte två klänningar, en mintgrön tröja och ett halsband. Skönt med en liten uppfräshning till garderoben. Nu ska jag försöka lugna ner mig med shoppingen då vi åker till Barcelona i februari :D.

När vi kom hem från Stockholm drog jag nästan direkt hem till K:s kompis och sen åkte vi och spelade bowling. Jag vann över Kristian :´). Detta berodde på två saker: ett, jag hade druckit = ökat självförtroende på bowling, två, Kristian hade druckit = sämre förmåga att bedöma hur käglorna stog. Är mycket stolt över denna vinst eftersom jag inser att det är enda gången jag kommer vinna över han på bowling så kommer leva på det länge haha.


Nu är det dags att plugga lite, puss och kram


6/1 - 2012

publicerat i Allmänt;


Det var kul hos Kristian, vi satt mest och myste och kollade på tv medans föräldrarna pratade på, precis som det ska vara haha. Imorgon åker jag och mamma iväg till Stockholm över dagen för att SHOPPA! Hoppas att jag hittar något bra på rean där :).


Natti natti


Black with gold details

publicerat i Allmänt;




Idag fyller min älskling år! Grattis K <3. Ska iväg nu och fira honom och har klätt mig dagen i ära i svart med gulddetaljer. Har också mitt nya läppstift som jag fick utav Alina i födelsedagspresent, härlig rosa nyans.



Nowhere

publicerat i Allmänt;

Är jätte sugen på att klicka hem den här väsan från Nowhere. Egentligen inte min stil men kan inte släppa den. Tror den är superfin till våren och sommaren.




Bild; Nelly.com

Torsdags kvällen

publicerat i Allmänt;

Sitter hemma hos kristian och ville bara svänga in här och skriva några rader :).
Gjorde första datorkunskapsprovet imorgon vilket jag fick mvg på (yeahj!). Nu är kanske inte datorkunskap ett skitsvårt ämne men får jag mvg på hela kursen så får jag ju upp betygen väldigt mycket allt som allt så är nöjd :).
Nu blir det lite big bang theory!


Puss och kram


Merlin

publicerat i Allmänt;


Letat efter första säsongen av Merlin i ett halvår och igår, äntligen! Låg den där på Ica maxi Kumla och skrek kolla hit Anna! Om jag är klar med pluggandet den här veckan så är detta vad jag kommer göra på söndag.


Soon

publicerat i Allmänt;


Efter ett antal avbrott (som att åka och handla på Ica maxi Kumla istället för vanliga) så är jag äntligen klar med hemprovet! Aaaah vilken lycka! Nu är det bara några datorkunskaps uppgifter kvar så kan jag ta kvällen! Har ju en del annat plugg också men tar en sak i taget, bara att beta av.


Dear diary, I really don´t like school now.

publicerat i Allmänt;

Alltså iiiih. Jag ligger så efter i skolan. Tack en veckas sjukdom som gjorde det och liiite lathet men vi skyller på förkylningen. Idag har jag satt upp ett mål att vara klar med samhällskunskap hemprovet och skicka in alla uppgifter till första datorkunskap provet.

Ja ni vet ju vart ni hittar mig, gråtandes över datorn.


Nyårsfirandet

publicerat i Allmänt;

Allt löste sig igår, efter lite strul på eftermiddagen så blev det en riktigt bra kväll. Är så glad att jag hade ett bra nyårsfirande och inte var på någon tråkig fest med massor med dryga människor eller något. Att faktiskt få vara med min pojkvän på nyår är något jag verkligen uppskattar <3.

Började med att alla dök upp vid sex tiden och då satte vi igång med maten nästan direkt. Drack bål som K hade gjort och bara tog det lugnt. Det sköna med igår var att alla faktiskt ville vara kvar och ta det lugnt istället för att man splittras och några åka till stan eller dylikt.

Vi åt skagentoast till förätt, oxfilé och potatisgratäng till vamrätt och vaniljpannacota till efterätt. Alla hjälpte till med maten (visa mer än andra :P) och det blev super gott.

Har kanske några bilder jag kan visa imorgon men nu är det dags att mysa och se på ännu en film!


Puss och kram